Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ασφαλέστεροι δρόμοι

  καθ' οδόν

  Αυτοκινητόδρομος A5
  Tamworth, Η.Β.

   

  Ανακαλύψτε πώς ο οδικός φωτισμός LED κάνει αυτόν τον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο ασφαλέστερο για τους οδηγούς.

  Ο φωτισμός LED της Philips φέρνει ευημερία στη Da Nang - φωτίζοντας ένα δράκο

  Η εγκατάσταση φωτιστικών Philips
  SpeedStar

  στον Περιφερειακό A5 Tamworth εξασφαλίζει ότι όλο το λαμπερό, λευκό φως του φωτιστικού εστιάζεται στον αυτοκινητόδρομο, μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, αυξάνει την οδική ασφάλεια για τους οδηγούς και συμβάλλει στην σημαντική μείωση της φωτορύπανσης."

   

  -Roy Cupples, Διευθυντής Ηλεκτρολογικού Σχεδιασμού, Amey.

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Κάθε δημόσια υπηρεσία θέλει οι αυτοκινητόδρομοί της να εκπληρώνουν τις προσδοκίες της - η δυσκολία έγκειται στον ασφαλή φωτισμό τους χωρίς να στραγγίζουν τα οικονομικά του δήμου. Η υπηρεσία αυτοκινητοδρόμων του Η.Β., σε συνεργασία με τον εργολάβο Amey, εργάστηκε με τη Philips προκειμένου να βρουν τρόπο να φωτίσουν με ασφάλεια αυτόν τον μεγάλης κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομο, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος.

  Αυτοκινητόδρομος A5, Tamworth φωτισμένος με Philips LED lighting

  Ο κατάλληλος φωτισμός 

   

  "Ο A5 Tamworth είναι ένας μεγάλης κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομος που οδηγεί τους αυτοκινητιστές στα West Midlands. Η βελτίωση του φωτισμού σε έναν τέτοιο δρόμο θα οδηγούσε σε ασφαλέστερες και πιο άνετες διαδρομές για χιλιάδες οδηγούς ημερησίως. Ωστόσο, καθώς η ενεργειακή απόδοση αποτελεί μείζον ζήτημα για τις αρχές στο Η.Β., ήταν σημαντικό να βρεθεί λύσει που θα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας διατηρώντας την απόδοση φωτισμού.


  Ο οδικός φωτισμός LED έδωσε την λύση. Κατά μήκος της οδού εγκαταστάθηκαν φωτιστικά SpeedStar, αποδίδοντας διαυγές λευκό φως χωρίς την θάμβωση των παλαιότερων συστημάτων φωτισμού. Οι δοκιμές δείχνουν ότι το λευκό φως βελτιώνει την ορατότητα των οδηγών, οι οποίοι ανιχνεύουν ευκολότερα την κίνηση και έχουν περισσότερο χρόνο για να αντιδράσουν εάν κάτι βρεθεί στην πορεία τους.


  Όμως η δύναμη του LED δεν σταματά εδώ. Η χαμηλή κατανάλωση του SpeedStar οδηγεί σε μείωση έως 70% στο κόστος λειτουργίας και οι εκπομπές CO₂ μειώνονται κατά 47,4 τόνους ανά έτος. Επιπλέον, η ανθεκτικότητα και η μεγάλη διάρκεια ζωής του SpeedStar θα μειώσει στο μισό τη συχνότητα συντήρησης".

  Σχετικά έργα