Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Λαμπεροί περίπατοι

  στην εργασία

  High Tech Campus,

  Ολλανδία

   

  Ανακαλύψτε πώς το φως κάνει ασφαλέστερες τις διαδρομές στο High Tech Campus.

  Γέφυρα στο High Tech Campus, αποτελεσματικά φωτισμένη με φωτισμός υπαίθριων χώρων Philips

  Το High Tech Campus στο
  Αϊντχόφεν

  είναι μια παγκόσμια ιδέα Η Philips και άλλες εταιρείες πραγματοποιούν εδώ επαναστατική έρευνα και εργάζονται πάνω στην εξέλιξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών."
  Μονοπάτι στο High Tech Campus φωτισμένο με φωτισμό υπαίθριων χώρων Philips για αυξημένη ασφάλεια τη νύχτα
  Γέφυρα στο High Tech Campus αρχίζει να φωτίζεται καθώς ο ήλιος δύει

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το High Tech Campus είναι ένα κέντρο καινοτομίας παγκοσμίου φήμης. Είναι μια κοινότητα εταιρειών τεχνολογίας σύγχρονης σκέψης, που αποτελείται από 10.000 εργαζόμενους από διάφορα υπόβαθρα. Ως ιδρυτής αυτής της μικρής πόλης, η Philips άδραξε την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα θερμό καλωσόρισμα με το φως.

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Με πάνω από 15km μονοπατιών και ποδηλατόδρομων, καθώς και δύο γέφυρες που διασχίζουν την λίμνη, το campus είχε ανάγκη από φωτισμό προσανατολισμού.

   

  Ωστόσο, για ένα τόσο ιδιαίτερο έργο, ο συνήθης επαγγελματικός φωτισμός υπαίθριων χώρων δεν αρκούσε. Η Philips κατασκεύασε ειδικά για την περίπτωση φωτιστικά τα οποία τοποθετήθηκαν κατά μήκος των γεφυρών με 12 μεγάλης ισχύος Luxeon LED. Το φως αυτών των φωτιστικών αντανακλάται από τους πλαϊνούς τοίχους και την συνθετική επιφάνεια των γεφυρών, βελτιώνοντας την ορατότητα των πεζών, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ένα αξιοσημείωτο εφέ φωτισμού.

   

  Κατά μήκος των μονοπατιών και των ποδηλατοδρόμων, η Philips προσέθεσε άλλο ένα ειδικά κατασκευασμένο φωτιστικό νύχτας που αποκαλείται ‘Paddenstoel’ ('σκαμνί μονοπατιού'). Κάθε φωτιστικό νύχτας είναι τοποθετημένο 30cm πάνω από το έδαφος και είναι κατασκευασμένο με Luxeon LED, το οποίο αντανακλά το φως στο έδαφος σε απόσταση 15m το καθένα.

   

  Συνολικά εγκαταστάθηκαν 400 σκαμνιά μονοπατιού στα μονοπάτια και στους ποδηλατόδρομους. Με τα νέα νυχτερινά φωτιστικά σε λειτουργία, οι εργαζόμενοι κυκλοφορούν στο campus με ασφάλεια και άνεση.

  Σχετικά έργα