Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ασφαλέστεροι δρόμοι

  Orford, Warrington, Η.Β.

   

  Ανακαλύψτε πώς ο οδικός φωτισμός κάνει το Orford ένα πιο φιλόξενο μέρος τη νύχτα.

  Όμορφα φωτισμένος δρόμος στο Orford, Η.Β. με οδικό φωτισμό Philips

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Ο Δήμος του Warrington ήθελε να μεταμορφώσει το Orford. Ο στόχος ήταν η αναβάθμιση της Festival Avenue και των γειτονικών δρόμων με νέο φωτισμό που θα βελτιώνει το νυχτερινό περιβάλλον. Θα μπορούσε η Philips να προσφέρει μια κατάλληλη λύση που να είναι και ενεργειακά αποδοτική;

  Σύστημα οδικού φωτισμού Philips φωτίζει αποτελεσματικά δρόμο στο Orford, Η.Β.

  Το Δημοτικό Συμβούλιο του Warrington
  είναι προσηλωμένο στην

  μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος με την εγκατάσταση ενεργειακά αποδοτικού και χαμηλής απαίτησης συντήρησης φωτισμού και ταυτόχρονα αναλογίζεται τις ποικίλες ανάγκες του περιβάλλοντος και των κατοίκων του. Το πλάνο φωτισμού της Philips μας προσέφερε την ιδανική λύση που καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής."

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  "Το έργο έχει αρκετούς βασικούς στόχους. Το συμβούλιο ήθελε να βελτιώσει την ορατότητα τη νύχτα, ήταν όμως ταυτόχρονα σημαντικό τα νέα φώτα να καλύπτουν τις απαιτήσεις ενεργειακής αποδοτικότητας. Για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί, πειραματιστήκαμε με ένα μίγμα φωτιστικών LED και λαμπτήρων CosmoPolis. Δοκιμάζοντας μια σειρά διαφορετικών θερμοκρασιών χρώματος, μπορέσαμε να προσδιορίσουμε το βέλτιστο νυχτερινό περιβάλλον για τους κατοίκους της περιοχής.

   

  Το νέο σύστημα φωτισμού βασίστηκε γύρω από φωτιστικά SpeedStar και Mini Iridium. Καθώς το SpeedStar διατίθεται σε τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, αποτελεί μια ευέλικτη λύση για τον φωτισμό αστικών περιοχών. Ο αρθρωτός σχεδιασμός δίνει την δυνατότητα σταδιακής προσθήκης περισσότερων LED, προκειμένου να επιτευχθούν συγκεκριμένα επίπεδα φωτεινότητας.

   

  Τα νέα φωτιστικά στο Orford ελέγχονται με το σύστημα διαχείρισης οδικού φωτισμού Starsense. Το σύστημα αυτό επιτρέπει στο συμβούλιο να επιτηρεί, να ελέγχει, να καταγράφει και να κάνει διάγνωση στα φώτα με οικονομικό τρόπο. Έτσι, το κόστος είναι μειωμένο χάρη στο προγραμματισμένο προφίλ ρύθμισης έντασης φωτισμού. "

  Ο νέος οδικός φωτισμός έχει κάνει το Orford ένα πιο ευχάριστο μέρος τη νύχτα. Το λαμπερό και διαυγές φως κάνει την περιοχή ασφαλέστερη και πιο φιλόξενη. Επιπλέον, τα νέα φώτα καταναλώνουν 60% λιγότερη ενέργεια.

  Σχετικά έργα