Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φέρνοντας ξανά την περηφάνια
  σε μια πλατεία της πόλης

  Plaza del Milenio,
  Βαγιαδολίδ, Ισπανία

   

  Ανακαλύψτε πώς ο ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός δίνει νέα πνοή σε μια πλατεία πόλης

  Επισκέπτες συγκεντρώνονται και θαυμάζουν τα εφέ φωτισμού που κόβουν την ανάσα στην Plaza del Milenio

  Η Βαγιαδολίδ με το ασυνήθιστο 

  αστικό της τοπίο που είναι τόσο μοναδικό όσο και φιλικό προς το περιβάλλον, καινοτόμο και ευέλικτο, έχει δημιουργήσει έναν απολαυστικό χώρο συνάντησης για τον καθένα, ο οποίος εκτείνεται κατά μήκος και στις δύο όχθες του ποταμού Pisuerga, οι οποίες ενώνονται από μια ανακαινισμένη, διαχρονική γέφυρα που λειτουργεί ως η σπονδυλική στήλη και ο άξονας που συνδέει τις δύο όχθες."

   

  -Mr. Fernando Rubio, Εκτελεστικός Διευθυντής Δημοτικού Συμβουλίου Βαγιαδολίδ

   Η εξωτερική περίμετρος του θόλου της Plaza del Milenio σκιαγραφείτε με φωτιστικά Philips eW Graze Powercore
  Στην Plaza del Milenio, ο φωτισμός τοπίων Philips LED έχει δημιουργήσει εκπληκτικά φωτεινά θέματα, τα οποία αλληλεπιδρούν μεταξύ τους

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η Plaza del Melinio είναι ένα φωτεινό παράδειγμα αστικής αναδιαμόρφωσης. Η πόλη της Βαγιαδολίδ πρόσφατα αναβάθμισε τον χώρο από ένα υπαίθριο γκαράζ αυτοκινήτων σε έναν ζωντανό και δυναμικό χώρο. Η πλατεία κυριαρχείται από έναν πολυχρηστικό θόλο χωρητικότητας 1.500 ατόμων. Όμως για να ζωντανέψει πραγματικά η περιοχή, χρειάζονταν σύγχρονος φωτισμός.

  Τα σιντριβάνια στην Plaza del Milenio φωτισμένα από την Philips Lighting

  Ο κατάλληλος φωτισμός 

   

  Ο στόχος του έργου ήταν η δημιουργία ενός χώρου που θα συναρπάζει, θα επιμορφώνει και θα εμπνέει όλους τους επισκέπτες του. Για να το πετύχει, απευθύνθηκε στην Philips για τη δημιουργία μιας ελκυστικής ατμόσφαιρας με το φως. Το τοπικό συμβούλιο αναζήτησε λύση 100% LED, με εξαίρεση τον περιμετρικό φωτισμό.

   

  Η Philips μπόρεσε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση. Για να μεταμορφωθεί ο θόλος σε ένα ελκυστικό σύμβολο, η εξωτερική περίμετρος σκιαγραφήθηκε με φωτιστικά eW Graze Powercore. Αυτά τα γραμμικά φωτιστικά προσφέρουν λάμψη σε όλο το κτίριο, με ζωντανά χρώματα που ρυθμίζονται εύκολα από τους χειριστές. Γύρω στην πλατεία, εγκαταστάθηκε φωτισμός τοπίων LED, χρωματίζοντας τα σιντριβάνια, τα σκαλοπάτια και τα αρχιτεκτονικά στοιχεία με εντυπωσιακά εφέ φωτισμού.

   

  Προστέθηκαν επίσης φώτα δρόμων Urbanscene που δημιουργούν εφέ που κόβουν την ανάσα και προσελκύουν στην περιοχή τους περαστικούς. Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών των εφέ είναι ένα εντυπωσιακό οπτικό θέαμα, με εκπληκτικά φωτεινά θέματα που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Ο ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός έχει συμβάλλει στην αναζωογόνηση της περιοχής σε έναν χώρο περηφάνιας για την πόλη.


  Το νέο σύστημα φωτισμού, για να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς το περιβάλλον, συνεργάζεται με ηλιακούς συλλέκτες και ανεμογεννήτριες που προσφέρουν ισχύ στην πλατεία.

  • eW Graze MX Powercore
   eW Graze MX Powercore
   Το eW Graze MX Powercore είναι ένα υψηλής απόδοσης γραμμικό φωτιστικό εξωτερικών χώρων που προσφέρει την ανώτερη απόδοση φωτισμού της σειράς μας με τα φωτιστικά ανάδειξης για συμπα...
  LEDflood

  LED Flood

  Φωτίστε το τοπίο σας. Ισχυρές, ενεργειακά αποδοτικές δέσμες LED.

  Σχετικά έργα