Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  CityTouch

  τρία νησιά, ένα σύστημα φωτισμού

  Φωτίζοντας Λιμάνια,

  Τενερίφη, Ισπανία

   

  Η Λιμενική Αρχή της Santa Cruz de Tenerife διαχειρίζεται τον φωτισμό σε τρία νησιά από ένα σημείο με το λογισμικό CityTouch.

  Λιμάνι Τενερίφης τη νύχτα

  Διαπιστώσαμε ότι το CityTouch

  είναι η ιδανική επιλογή για την διαχείριση του υπαίθριου συστήματος φωτισμού μας.”
  Μονοπάτι στο High Tech Campus φωτισμένο με φωτισμό υπαίθριων χώρων Philips για αυξημένη ασφάλεια τη νύχτα
  Μονοπάτι στο High Tech Campus φωτισμένο με φωτισμό υπαίθριων χώρων Philips για αυξημένη ασφάλεια τη νύχτα

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η Λιμενική Αρχή της Santa Cruz de Tenerife διαχειρίζεται τον φωτισμό σε τρία νησιά από ένα σημείο με το λογισμικό CityTouch. Αρχικά, η λιμενική αρχή αντιμετώπιζε διάφορες προκλήσεις: Πρώτον, η διαχείριση του φωτισμού σε τρία νησιά ήταν δύσκολη και χρονοβόρα. Δεύτερον, ήθελε να βελτιώσει τις υποδομές για τους τουρίστες και τους πολίτες. Και τέλος, η λιμενική αρχή ήθελε να μειώσει την ενεργειακή της κατανάλωση. Το CityTouch βοήθησε τον οργανισμό να τα καλύψει όλα.

  Γέφυρα στο High Tech Campus αρχίζει να φωτίζεται καθώς ο ήλιος δύει

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Με την αντικατάσταση των φώτων με LED και την εφαρμογή του λογισμικού CityTouch, η Λιμενική Αρχή πέτυχε εξοικονόμηση ενέργειας 81%. Μπορούν τώρα να διαχειρίζονται τον φωτισμό και στα τρία νησιά από τον υπολογιστή τους – όπου και να βρίσκονται. Η Λιμενική Αρχή έχει επίσης την ευελιξία να προσαρμόζει τα επίπεδα φωτισμού ανεξάρτητα σε κάθε λιμάνι. Και τέλος, δεν χρειάζεται πλέον να περιπολούν συνεργεία επισκευής – τα φώτα στέλνουν αυτόματα ένα email στον αρμόδιο εάν υπάρχει ανάγκη επισκευής.

  Το CityTouch είναι μια πλατφόρμα λογισμικού για φωτισμό εξωτερικών χώρων. Επιτρέπει στους χειριστές να επιτηρούν και να διαχειρίζονται συστήματα φωτισμού δημόσιων εξωτερικών χώρων. Μπορούν επίσης να αποθηκεύουν, να προβάλλουν και να αναλύουν ιστορικά δεδομένα σχετικά με την απόδοση των φωτιστικών.

   

  Προβολή του συστήματος

  Σχετικά έργα