Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φωτισμός αποθήκης

  Βγάζοντας την αποθήκευση
  από την σκιά
   

  Αποθήκη Axro,
  Αμβούργο, Γερμανία

   

  Ανακαλύψτε πώς η Axro βελτίωσε τις συνθήκες εργασίας και εξοικονόμησε λειτουργικό κόστος με τον φωτισμό.

  Η νέα ελεγχόμενη λύση φωτισμού LED συνεπάγεται τεράστια εξοικονόμηση στην εφοδιαστική αλυσίδα της AXRO στο Αμβούργο

  Πάνω από 6000
  καταναλωτικά

  προϊόντα αποθηκεύονται στις αποθήκες μας. Συνεπώς, η αποδοτικότητα είναι αναγκαία – ακόμη και στον φωτισμό. Επιλέξαμε φωτισμό LED για πολλούς λόγους και με το Maxos LED έχουμε μια εξαιρετικά αποδοτική ενεργειακά και ευέλικτη λύση φωτισμού."

   

  -Steffen Genz, Διαχειριστής Έργου AXRO GmbH

  Φωτισμός χώρων μεγάλου ύψους LED και βέλτιστα συστήματα ελέγχου φωτισμού από την Philips
  Αποθήκη φωτισμένη με βιομηχανικό φωτισμό της Philips

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το πεπαλαιωμένο σύστημα φωτισμού της Axro είχε αρκετά προβλήματα. Η πρόσβαση στο χώρο των τελευταίων ραφιών παρεμποδίζονταν από τα κρεμαστά φωτιστικά, τα οποία συχνά πάθαιναν ζημιές κατά την ανύψωση των παλετών.

   

  Επιπλέον, ο χαμηλός φωτισμός σε κάποια σημεία της αποθήκης έκανε δύσκολη την ανάγνωση των ετικετών συσκευασίας. Η Axro έπρεπε επίσης να μειώσει τις εκπομπές C02 για να μπορεί να λάβει επιδότηση από την πόλη του Αμβούργου. Η ανακαίνιση του φωτισμού μπήκε στο πρόγραμμα.

  Φωτισμός χώρων μεγάλου ύψους LED και βέλτιστα συστήματα ελέγχου φωτισμού από την Philips

  Ο κατάλληλος φωτισμός 

   

  Η Axro είναι ένας εξειδικευμένος όμιλος λιανικής και διανομής που προσφέρει επαγγελματικές λύσεις σε επώνυμους κατασκευαστές, σε αναλώσιμα όπως μελάνια και τόνερ, καθώς και γνήσια (ΟΕΜ) ανταλλακτικά. Το ηλικίας 20 ετών παλιό σύστημα φωτισμού αποθήκης, με τους κρεμαστούς λαμπτήρες φθορισμού, αντικαταστάθηκε με φωτιστικά Maxos LED.

   

  Τα νέα φωτιστικά τοποθετήθηκαν απευθείας στην οροφή, εκμηδενίζοντας το πρόβλημα πρόκλησης ζημιάς στα φωτιστικά από τις παλέτες των πάνω ραφιών. Επιπλέον, η ορατότητα στην αποθήκη βελτιώθηκε σημαντικά από τα νέα λαμπερά φώτα. Οι αλλαγές συνεπάγονται λιγότερες ζημιές στις συσκευασίες και πιο εύκολη ανάγνωση των ετικετών. Η τεχνολογία LED συντέλεσε στην ελάφρυνση του φορτίου και σε άλλους τομείς της επιχείρησης. Στην είσοδο των χώρων φόρτωσης εγκαταστάθηκαν ανθεκτικά και αδιάβροχα φωτιστικά Pacific LED, ενώ στο προαύλιο προστέθηκαν φωτιστικά υπαίθριων χώρων Luma, αποδίδοντας ομοιόμορφο, χωρίς θαμβώσεις φωτισμό.

   

  Έτσι, οι οδηγοί έχουν καλύτερη ορατότητα κατά τις φορτοεκφορτώσεις. Οι συνθήκες εργασίας στα γραφεία βελτιώθηκαν επίσης με το διαυγές, φιλόξενο φως του PowerBalance. Επιπλέον, εγκαταστάθηκαν συστήματα ελέγχου Occuswitch DALI και Dynalite, επιτρέποντας τον έλεγχο του φωτισμού σε όλα τα σημεία με βάση την παρουσία ανθρώπων και την ποσότητα του διαθέσιμου φυσικού φωτισμού. Τα πλεονεκτήματα είναι προφανή. Ο νέος φωτισμός πέρα από την βελτίωση της ορατότητας για τους εργαζόμενους, έχει μειώσει το λειτουργικό κόστος της εταιρείας – το νέο σύστημα χρησιμοποιεί δύο τρίτα λιγότερη ενέργεια και η Axro εξοικονομεί πάνω από 1.000 ευρώ το μήνα.

   

  Επιπλέον, οι εκπομπές C02 μειώθηκαν κατά 79%, βοηθώντας την Axro να καλύψει τους περιβαλλοντικούς της στόχους. Τέλος, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των νέων φωτιστικών, απαλλάσσει τους εργαζόμενους από τη συντήρηση των φωτιστικών της οροφής για 15-20 έτη

   

  Ο νέος φωτισμός έχει μειώσει το κόστος ενέργειας κατά 67%, περίπου 1000 ευρώ το μήνα. Το 37% αυτής της εξοικονόμησης οφείλεται στα συστήματα ελέγχου. Επιπλέον, οι νέοι λαμπτήρες προσφέρουν διάρκεια ζωής 50,000 ώρες συγκριτικά με τις 8.000 ώρες που προσέφερε το προηγούμενο σύστημα.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Όταν ένας χώρος γραφείων πρόκειται να φωταγωγηθεί με φωτιστικά LED, υπάρχει συνήθως διάθεση επένδυσης στην αειφορία, εάν πραγματοποιείται απόσβεση της επένδυσης. Ταυτόχρονα, το σύσ...
  • Maxos LED
   Maxos LED
   Οι πελάτες στους τομείς της βιομηχανίας και των λιανικών πωλήσεων αναζητούν λύσεις γενικού φωτισμού οι οποίες αποσβένουν την επένδυση αγοράς τους, πληρώντας ταυτόχρονα όλα τα σχετι...
  • Pacific LED WT460C
   Pacific LED WT460C
   Εάν επιθυμείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και, συγχρόνως, να καλλιεργήσετε την οικολογική σας εικόνα, τότε ο φωτισμός LED είναι για εσάς. Καθώς διαθέτει νέα σχεδίαση, εξαιρετικά απ...

  Σχετικά έργα