Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Κάνοντας έναν γιγάντιο χώρο

  αειφόρο

  Κέντρο Διανομής Lidl,
  Heerenven, Ολλανδία


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός αποθηκών LED κάνει το Κέντρο Διανομής Lidl ένα φωτεινό παράδειγμα αειφορίας

   

  Κόσμος που παρακολουθεί μια παρουσίαση στις αποθήκες του κέντρου διανομής Lidl, φωτισμένο από την Philips Lighting.

  Αυτό το κέντρο διανομής
  αντανακλά όλα όσα

  η Lidl υποστηρίζει: αειφορία, αποδοτικότητα, υπερσύγχρονη εφοδιαστική αλυσίδα και εξοπλισμός. Καταφέραμε να κατασκευάσουμε το πιο αειφόρο κέντρο διανομής στην Ολλανδία."

   

  - Séverine van Tuyll van Serooskerken, Υπεύθυνος Τύπου, Lidl Ολλανδία

  Οι άνθρωποι είναι εντυπωσιασμένοι με τον αειφόρο φωτισμό στις αποθήκες του κέντρου διανομής Lidl.

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η Lidl είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους σούπερ μάρκετ λιανικής στην Ευρώπη. Στο Heereven, η εταιρεία άνοιξε ένα νέο κέντρο διανομής έκτασης 46.000m2. Η Philips ανέλαβε να προσφέρει ένα φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα φωτισμού που θα βοηθήσει την Lidl να θέσει νέα στάνταρ αειφορίας.

  Ο κατάλληλος φωτισμός


  Το κέντρο διανομής Lidl είναι η εμπροσθοφυλακή της αειφόρου κατασκευής. Το ανθρακικά ουδέτερο κτίριο διαθέτει σύστημα αποθήκευσης θερμικής ενέργειας, το οποίο αντλεί θερμότητα απευθείας από το έδαφος. Χρησιμοποιεί επίσης φιλικά προς το περιβάλλον ψυκτικά υγρά για την ψύξη και κατάψυξη προϊόντων. Επιπλέον, τα τριπλά κρύσταλλα και η μόνωση ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες, καθιστώντας το κτίριο υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

   

  Για την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης, υπήρχε ανάγκη από υπερσύγχρονο και αειφόρο φωτισμό. Το κέντρο διανομής εξοπλίστηκε με βιομηχανικό φωτισμό Philips Maxos LED, ο οποίος δημιουργεί μια λαμπερή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, στο κτίριο τοποθετήθηκαν συστήματα ελέγχου με ανιχνευτές παρουσίας που σβήνουν τα φώτα όταν οι χώροι είναι άδειοι. Υπάρχει επίσης σύστημα ρύθμισης έντασης φωτισμού με βάση τον φυσικό φωτισμό, που προσαρμόζει τα φώτα ανάλογα με τον φυσικό φωτισμό που εισέρχεται στο κτίριο.


  Τα ενεργειακά αποδοτικά φώτα και τα έξυπνα συστήματα ελέγχου οδηγούν σε εξοικονόμηση ενέργειας 45% το έτος συγκριτικά με τα συμβατικά φωτιστικά φθορισμού. Ο νέος φωτισμός συνέβαλε στην δημιουργία του πιο αειφόρου κέντρου διανομής στην Ολλανδία.


  Οφειλόμενο εν μέρει και στον ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό, το κέντρο διανομής Lidl βραβεύτηκε με πιστοποιητικό αειφορίας BREEAM-NL 4 αστέρων. Είναι το πρώτο κτίριο αυτού του είδους που κερδίζει τόσο εντυπωσιακά διαπιστευτήρια.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Οι πελάτες στους τομείς της βιομηχανίας και των λιανικών πωλήσεων αναζητούν λύσεις γενικού φωτισμού οι οποίες αποσβένουν την επένδυση αγοράς τους, πληρώντας ταυτόχρονα όλα τα σχετι...

  Δημιουργώντας άνεση
  με το φως

  Η Ομάδα

  Lidl Ολλανδία

  Πελάτης

  Σχετικά έργα