Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Set and forget

  λύσεις

  Royal Mail NDC,
  Daventry, Η.Β.


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός αποθηκών LED εξοικονομεί ενέργεια στην Royal Mail
  Αποθήκη του Royal Mail NDC φωτισμένη με συστήματα βιομηχανικού φωτισμού της Philips

  Η ενεργειακά
  πολύ αποδοτική

  Η ενεργειακά πολύ αποδοτική τεχνολογία LED προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνει τις εκπομπές CO2 και ελαχιστοποιεί το κόστος συντήρησης χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα φωτισμού."

   

  - Mark Cavill, Υπεύθυνος Ενεργειακών & Ηλεκτρομηχανολογικών Κτιριακών Εγκαταστάσεων της Royal Mail

  Φωτίζοντας την αποθήκη του Royal Mail NDC με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED από την Philips Lighting
  Η αποθήκη του Royal Mail NDC φωτισμένη με φωτισμό χώρων μεγάλου ύψους από την Philips Lighting

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το εθνικό κέντρο διανομής (NDC) της Royal Mail αναβάθμιζε τους χώρους των αποθηκών της. Η περίπου 120 στρεμμάτων αποθήκη, η οποία απασχολεί πάνω από 700 άτομα, είχε ανάγκη από πολύ φωτισμό. Θα μπορούσε η τεχνολογία LED να βελτιώσει το περιβάλλον εργασίας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος ενέργειας;

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Ο φωτισμός ενός μεγάλου και με υψηλή οροφή χώρου εργασίας απαιτούσε μια πρακτική λύση. Το σύστημα έπρεπε να είναι αρκετά λαμπερό ώστε να προσφέρει διαυγή ορατότητα στους εργαζόμενους, χωρίς ανεπιθύμητες θαμβώσεις. Η Royal Mail αναζητούσε επίσης φωτισμό χώρων μεγάλου ύψους που θα έφερνε εξοικονόμηση ενέργειας.


  Το Gentlespace LED ήταν η απάντηση. Αυτό το νέο φωτιστικό LED μπορεί να αποδίδει λαμπερό φως από λιγότερα σημεία φωτισμού συγκριτικά με προηγούμενες διαμορφώσεις, οδηγώντας σε μειωμένο κόστος και χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση. Ο φωτισμός που προσφέρει είναι απαλός και φιλόξενος, δημιουργώντας άνετο περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό.


  Η Philips, σε συνεργασία με την Romec-BBTS, κατάφερε να εγκαταστήσει τα νέα φωτιστικά σε όλο τον χώρο με την ελάχιστη δυνατή διακοπή στην καθημερινή λειτουργία. Ο επίπεδος σχεδιασμός του Gentlespace διευκολύνει την εγκατάστασή του χωρίς να παρεμποδίζονται τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης και οι δέσμες. Το νέο σύστημα φωτισμού αποθήκης προσφέρει στην Royal Mail εξοικονόμηση ενέργειας αξίας 9.000 £ ανά έτος. Αυτό ισοδυναμεί με 61.712 kg λιγότερες εκπομπές C02.


  Η μεγάλη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων LED σημαίνει ότι θα αντέξουν πολλά χρόνια πριν απαιτηθεί αλλαγή. Αυτό εξοικονομεί χρήματα συντήρησης και επιπλέον καταργεί το σκαρφάλωμα στις ψηλές οροφές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2
   Με την παρουσίαση του φωτιστικού GentleSpace LED το 2011, η Philips πέτυχε μια πρωτοπορία στο φωτισμό μεγάλου ύψους, προσφέροντας μια τεράστια μείωση στην κατανάλωση ισχύος, μεγάλη...

  Βοηθώντας την παραγωγικότητα
  με το φως

  Η Ομάδα

  Royal Mail

  Romec - BBTS

  Σχετικά έργα