Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Αναγνωρίζοντας πόλεις

  που βελτιώνουν τις ζωές
  με το φως

  Πρόγραμμα City.People.Light

  Το πρόγραμμα City.People.Light είναι μια ανοικτή πλατφόρμα έρευνας, επίδειξης και αλλαγής του ρόλου του φωτισμού στην πόλη του μέλλοντος με τους επαγγελματίες του φωτισμού, βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

   

  Ξεκίνησε το 1996 ως ερευνητικό πρόγραμμα που αποκάλυψε την συναρπαστική δυναμική της χρήσης του φωτός στο αστικό περιβάλλον. Τα συμπεράσματα ενέπνευσαν πολλούς επαγγελματίες φωτισμού να αναπτύξουν νέες συναρπαστικές ιδέες φωτισμού.

   

  Σήμερα, πολλές από αυτές τις ιδέες μεταμορφώνουν τον τρόπο που βλέπουμε και αισθανόμαστε τις πόλεις μας τη νύχτα. Το πρόγραμμα συνεχίζει να απασχολεί επαγγελματίες φωτισμού σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας δημιουργικά έργα και εξερευνώντας τις σχέσεις μεταξύ πόλης, ανθρώπων και φωτός.

   

  Για παράδειγμα κάθε έτος, τα βραβεία city.people.light επιβραβεύουν τα έργα φωτισμού εξωτερικών χώρων που έχουν καταφέρει να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των πολιτών.

  City.People.Light


  Το πρόγραμμα περιέχει διάφορα στοιχεία

   

  Υπηρεσίες & εργαλεία αστικού φωτισμού

   

  Λούστε την πόλη σας με φως. Σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα και εργαλεία που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε συναρπαστικές αστικές και αρχιτεκτονικές ιδέες φωτισμού, καθώς και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να τις υλοποιήσετε.

  Όμορφα φωτισμένη πλατεία στην Γενεύη, Ελβετία με αστικό φωτισμό της Philips

  Έργα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις