Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Πάρτε μέρος σε μια 
  διεθνή γιορτή
  αστικού φωτισμού

  Διαγωνισμός βραβείων City.People.Light

  Ο διαγωνισμός βραβείων City.People.Light δημιουργήθηκε το 2003 από τις Philips και LUCI με σκοπό την επιβράβευση έργων αστικού φωτισμού που επιδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την αναβίωση του αστικού περιβάλλοντος μέσα από το φως και αναζητούν τρόπους αύξησης της αειφορίας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην πόλη.
  Με την ανταμοιβή και βάζοντας στο προσκήνιο πόλεις, σχεδιαστές φωτισμού, πολεοδόμους και αρχιτέκτονες παγκοσμίως που μοιράζονται το όραμα του αστικού φωτισμού, τα βραβεία City.People.Light υποστηρίζουν παγκοσμίως την προσπάθεια να γίνουν οι πόλεις πιο αειφόρες και πιο βιώσιμες.

  Παρακολουθήστε το βίντεο των βραβείων City.People.Light 2014

   

  Δείτε κάποια highlights των εντυπωσιακών συμμετοχών στα βραβεία City.People.Light 2014.

  Παρακολουθήστε την τελετή των βραβείων city.people.light 2013

  Γιατί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

   

  Ο διαγωνισμός προσφέρει κάτι παραπάνω από τα βραβεία – θα έχετε την ευκαιρία διεθνούς προβολής της εργασίας σας και πολλά άλλα. Οι εκπρόσωποι των τριών έργων που βραβεύονται θα:

   

  • Συναντήσουν 100 εκπροσώπους πόλεων από όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης LUCI
  • Δουν το έργο τους να προωθείται και να προβάλλεται κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσης, στις διαδικτυακές τοποθεσίες των Philips και LUCI, μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης και στον επαγγελματικό τύπο
  • Συμμετέχουν στα συνέδρια της ετήσιας εκδήλωσης LUCI και να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους επαγγελματίες συναδέλφους τους.
  Άνθρωποι στο δείπνο στο γκαλά που φιλοξένησε ο δήμος Guangzhou
  Επιπλέον, τα 20 κορυφαία έργα θα προβάλλονται στο ετήσιο βίντεο των βραβείων city.people.light. Θα προβάλλονται στον τοίχο υποδοχής της τελετής των βραβείων, όπου θα περιλαμβάνονται τα ονόματα των σχεδιαστών αστικού φωτισμού και θα τα βλέπουν 100 περίπου αντιπρόσωποι πόλεων.

  Νικητές βραβείων διαγωνισμού 2014

  Η πόλη του Leipzig στην Γερμανία έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο για την αστική ανάπλαση της Richard-Wagner-Platz στην 12η ετήσια τελετή βράβευσης City.People.Light στις 7 Νοεμβρίου 2014 στο Ντουμπρόβνικ, Κροατία. Ο σχεδιασμός φωτισμού είχε υλοποιηθεί από το γραφείο σχεδιασμού φωτισμού Licht Kunst Licht Βόννη/Βερολίνο που επίσης βραβεύτηκε.

   

  Διαβάστε περισσότερα

  Βραβείο People’s Choice

  Το βραβείο People Choice είναι μια νέα κατηγορία βράβευσης όπου το κοινό ψηφίζει την αγαπημένη του συμμετοχή αστικού φωτισμού. Τα 16 καλύτερα έργα των βραβείων City.People.Light όπως επιλέγονται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή επαγγελματιών διαγωνίζονται για το νέο αυτό βραβείο.

   

  Η ψήφος σας μετράει – πείτε μας ποιο έργο αστικού φωτισμού είναι το αγαπημένο σας.

  Η ψηφοφορία για το βραβείο People Choice ξεκινά τον Αύγουστο 2015.

  Πολλά έργα του διαγωνισμού σε μία εικόνα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις