Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Προτάσεις

  Απίθανες ιδέες
  για την επιχείρησή σας

  Συμβουλευτικές υπηρεσίες

  Το σύστημα φωτισμού σας είναι όπως ένα σημαντικό μέλος της ομάδας σας. Μάθετε πόσο καλά αποδίδει με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες φωτισμού της Philips. Οι σύμβουλοί μας αναλύουν την απόδοση του συστήματός σας, προσδιορίζουν τον τρόπο βελτίωσής του και σας υποβάλλουν έκθεση για τη δυνατότητα κέρδους από μια αναβάθμιση.

   

  Αναζητάτε ιδέες για τον τρόπο βελτίωσης του περιβάλλοντός σας μέσω του φωτισμού; Από έναν απλό διακοσμητικό φωτισμό έως τον εξωραϊσμό μιας πόλης, οι υπηρεσίες της Philips σας συμβουλεύουν για τις βέλτιστες επιλογές σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Τρεις επαγγελματίες συζητούν

  Επιθεώρηση της ενέργειάς σας

   

  Το σύστημα φωτισμού σας μπορεί να σας κοστίζει περισσότερα από όσα πιστεύετε - και όχι μόνο μέσω του μηνιαίου λογαριασμού σας ηλεκτρικού ρεύματος. Προσφέρουμε εξειδικευμένες αξιολογήσεις που υπολογίζουν πόση ενέργεια χρησιμοποιεί ο φωτισμός σας, τι ξοδεύετε για αυτή την ενέργεια και πόσο διοξείδιο του άνθρακα εκπέμπεται.

   

  Στη συνέχεια, μπορούμε να προσδιορίσουμε την εξοικονόμηση που θα δημιουργήσει μια αναβάθμιση και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο φωτισμός για τη βελτίωση της ευεξίας στο κτίριό σας. Οι λεπτομερείς επιθεωρήσεις αποκαλύπτουν επίσης τις εργασίες που απαιτούνται για την υλοποίηση των αλλαγών.

   

  Με τα συγκεκριμένα στοιχεία και μεγέθη που παρέχει μια ενεργειακή επιθεώρηση, θα είστε εφοδιασμένοι για να επιλέξετε τη βέλτιστη επιλογή για την επιχείρησή σας.

  Επιχειρηματίες που κοιτούν έναν ηλεκτρονικό πίνακα

  Ζωντανέψτε τις δημιουργικές σας ιδέες 

   

  Ο φωτισμός επόμενης γενιάς μπορεί να κάνει θαύματα για την επιχείρησή σας – και η μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου. Ο δημιουργικός φωτισμός μπορεί να υποστηρίζει ή να βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας, των εσόδων, τη μετατροπή του κτιρίου σας σε ορόσημο και ακόμη περισσότερα.

   

  Η Philips είναι έτοιμη να μετατρέψει εμπνευσμένες ιδέες σε πραγματικότητα.

  Επιχειρηματίες γύρω από ένα τραπέζι συζητούν για ένα έργο

  Σας βοηθάμε στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση 

   

  Ο προσδιορισμός της αρχής φωτισμού που θέλετε αποτελεί μόνο ένα τμήμα του έργου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποφασίσετε τον τρόπο υλοποίησής της. Οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουνε να αναπτύξετε ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στις μοναδικές σας επιχειρηματικές ανάγκες.

  Άντρας που εργάζεται στο γραφείο του

  Σας βοηθάμε να πείσετε τους συναδέλφους 

   

  Οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σαφή και πειστικά επιχειρηματικά σχέδια που παρουσιάζουν με ευκρίνεια την αξία της επένδυσης. Θα έχετε τη δυνατότητα λεπτομερούς επεξήγησης των πλεονεκτημάτων του έργου και των απαιτούμενων εργασιών για την ολοκλήρωσή του.  

   

  Ίσως σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε ότι η Philips μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και χρηματοδοτήσετε την αναβάθμιση. Με τις υπηρεσίες έργου της Philips και τις υπηρεσίες χρηματοδότησης έργων φωτισμού, η επένδυση όσον αφορά στο χρόνο σας, τα προβλήματα και τις χρηματοροές μπορεί να είναι ελάχιστη – ή ακόμη και ανύπαρκτη.

  Έργα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις