Πολυτεχνίτης ή επαγγελματίας;

Πραγματικοί επαγγελματίες, αληθινές ιστορίες

Δεν είστε πολυτεχνίτης, είστε πραγματικός επαγγελματίας. Κάποιος στον οποίο μπορεί κανείς να βασιστεί για να τελειώσει τη δουλειά. Κάποιος που προγραμματίζει σωστά, εκτελεί γρήγορα και εργάζεται αποδοτικά. Οι πραγματικοί επαγγελματίες βασίζονται στη Philips Lighting.

Henk de Man

Διαχειριστής λογαριασμών

TechTron - Veenendaal
The Netherlands

Στον κλάδο των εγκαταστάσεων υπάρχει πάντα πίεση χρόνου για την τήρηση των προθεσμιών του έργου. Τα πάντα θα πρέπει να υλοποιούνται τάχιστα. Θα πρέπει να το κάνουμε σωστά την πρώτη φορά και αυτό σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να μπορείτε να βασίζεστε στους προμηθευτές σας. Η εμπιστοσύνη είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή μας!

Tony Carissimo

Εργολήπτης ηλεκτρολογικών έργων

Caro Electric Inc - Marlboro
Ηνωμένες Πολιτείες

Η δουλειά έρχεται στο σπίτι και το σπίτι έρχεται στη δουλειά … αυτό είναι μέρος του τι σημαίνει να είσαι ανεξάρτητος εργολάβος ηλεκτρολογικών έργων. Στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, σημασία έχουν τα μικρά απλά πράγματα. Ακολούθησα τα βήματα του πατέρα μου, έμαθα πώς να κάνω τα πράγματα να «φωτίζουν». Και πώς να το κάνω σωστά την πρώτη φορά.

Denis Zago

Επαγγελματίας εγκαταστάτης

Zago S.r.l Elettricista 
Ιταλία 

Ο πατέρας μου ξεκίνησε την επιχείρησή μας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και, για μένα, ο χρόνος με την οικογένεια είναι πολύ σημαντικός. Αυτός είναι ένας λόγος που θέλω να κάνω μια ποιοτική δουλειά από την αρχή, ώστε να μην χάνω χρόνο πηγαίνοντας πίσω για να διορθώσω τα πράγματα. Ούτως ή άλλως, τα περιθώρια στις θέσεις εργασίας είναι πολύ στενά αυτές τις ημέρες. Έτσι, στην εταιρεία μας φροντίζουμε να προσφέρουμε πραγματική ποιότητα όταν καθορίζουμε τα στοιχεία φωτισμού.

Γίνετε ειδικός στον φωτισμό

Το Signify Lighting Academy είναι μια πλατφόρμα εκμάθησης που σας προσφέρει όλους τους σχετικούς εκπαιδευτικούς πόρους, κυρίως με τεστ αξιολόγησης (φυλλάδια πιστοποιητικών). Δείτε τα τελευταία εκπαιδευτικά σεμινάριά μας που σας βοηθούν να γίνετε πιστοποιημένος εγκαταστάτης στον έξυπνο φωτισμό.

Εμπορική εκπαίδευση

Αυτή η διαδρομή επικεντρώνεται σε χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των αυτόνομων εκδόσεων και των συνδεδεμένων με πύλη εκδόσεων. Εάν θέλετε να γνωρίσετε την πτυχή του Internet των Πραγμάτων (Internet of Things, IoT), επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο πωλήσεων της Signify για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό σεμινάριο στοχευμένης κατάρτισης αυτής της έκδοσης.

Τεχνική εκπαίδευση

Σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα μάθετε με κάθε λεπτομέρεια πώς να ξεκινήσετε με την εφαρμογή και πώς να αναθέσετε διαφορετικές λειτουργίες των επιπέδων Foundation και Advanced.

Αναζητήστε διανομέα

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βλ. περισσότερα

Προϊόντα φωτισμού LED

Στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε στη δημιουργία της επιχείρησής σας. Για αυτό τον λόγο παρέχουμε μια πλήρη γκάμα λαμπτήρων και φωτιστικών LED και σας υποστηρίζουμε με εύχρηστες λήψεις, εργαλεία και συμβουλές εγκατάστασης.

Εγκαταστάσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάσταση; Ελέγξτε τα βίντεο εγκατάστασης για τα φωτιστικά και τους σωλήνες LED της σειράς CoreLine.