Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Εργαλεία και εγχειρίδια

  Υποστήριξη στα έργα φωτισμού σας

   

  Philips διαθέτει μια ευρεία γκάμα εργαλείων που μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάθε έργο φωτισμού. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, από απλό οικιακό φωτισμό έως βιομηχανικό φωτισμό μεγάλης κλίμακας και οτιδήποτε ενδιάμεσο, διαθέτουμε το εργαλείο που τις καλύπτει.

   

  Με λογισμικό προσομοίωσης φωτισμού όπως τα πρόσθετά μας για τα λογισμικά σχεδίασης DIALux, Relux και Autodesk 3ds MAX, μπορείτε να σχεδιάσετε με ακρίβεια τον κατάλληλο φωτισμό. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις εφαρμογές μας για κινητά που είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ενώ είστε σε κίνηση. Και ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος Προϊόντων μας περιέχει αναλυτικά όλη την γκάμα της Philips, ώστε να βρίσκετε σίγουρα τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  Λογισμικό προσομοίωσης φωτισμού

  Πρόσθετο για DIALux, Relux και 3ds Max

  Λήψη των τελευταίων πρόσθετων λογισμικού φωτισμού για τα σχεδιαστικά DIALux, Relux και 3ds Max. Και κάντε πολύ ευκολότερη την εύρεση του κατάλληλου φωτιστικού για το έργο φωτισμού σας.

  Βιβλιοθήκη Revit

  Στη Philips προσπαθούμε σκληρά να σας υποστηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα αρχεία Revit που προσφέρουμε έχουν αναπτυχθεί με στόχο την ευελιξία. Έχουμε κάνει τα μοντέλα μας κλιμακωτά με την προσθήκη των αναγκαίων κάθε φορά ιδιοτήτων ώστε να ταιριάζει το μοντέλο στις δικές σας ανάγκες.

  Οι εφαρμογές μας για κινητά

  Learn LED
  Learn LED

  Learn LED

   

  Η εφαρμογή Learn LED, υλοποιημένη από την Ακαδημία Φωτισμού Philips, σας βοηθά να γίνετε ειδικοί στα LED, ενώ είστε σε κίνηση, όταν και όπως εσείς θέλετε. Παρακολουθείστε τα μαθήματα και τα βίντεο και χρησιμοποιήστε το γλωσσάρι μας για να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

  Εφαρμογή Learn LED
  Εφαρμογή Mini300 LED
  Εφαρμογή Mini300 LED

  Εφαρμογή Mini300 LED

   

  Ο αισθητήρας κίνησης σε συνδυασμό με τον αισθητήρα φωτός ημέρας επιτρέπει περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας. Η εφαρμογή μας Mini300 LED gen2 προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες ελέγχου που απλά δεν είναι εφικτές με άλλα φωτιστικά.

  Mini300 LED gen2
  LED switch
  LED road calculator

  LED switch

   

  Επιλέξτε τον υφιστάμενο λαμπτήρα σας και τον αντικαταστάτη του και δείτε πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε αλλάζοντας σε LED.

  LED switch
  HUE - καταναλωτικός φωτισμός
  HUE καταναλωτικός φωτισμός

  HUE - καταναλωτικός φωτισμός

   

  Ανακαλύψτε την εφαρμογή hue. Ο εντυπωσιακός τρόπος ελέγχου κάθε λαμπτήρα Philips hue στο σπίτι σας. Όλα στο χέρι σας. Κάνει τον παραδοσιακό φωτισμό σαν να έχει έρθει από τον Μεσαίωνα.
  Με το hue, θα βλέπετε το φως με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Σας επιτρέπει να παίζετε με τις αποχρώσεις, την αντίθεση και τα χρώματα και να δημιουργείτε όποια ατμόσφαιρα φωτισμού ονειρεύεστε. Είναι έξυπνο, εύκολο και διασυνδεδεμένο. Πολύ περισσότερα από απλά ένας λαμπτήρας φωτισμού.

  Εφαρμογή Lighting Hub

  Βίντεο

     

  Τα λόγια είναι καλά, όμως ορισμένες φορές είναι απλά καλύτερα να βλέπετε τα πράγματα σε δράση.

   

  Ρίξτε μια ματιά στα βίντεό μας, τα οποία περιλαμβάνουν κάθε είδος ιδεών που εμπνέουν και εκπαιδευτικών πληροφοριών. Ίσως θέλετε να δείτε μια επίδειξη προϊόντος; Ένα έργο φωτισμού παρόμοιο με το έργο που δουλεύετε; Ή ίσως απλά τα όμορφα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα φώτα; Εάν σας ενδιαφέρουν ειδικά αυτά που βλέπετε, μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube.

   

  Προβολή όλων των βίντεο

  Ενδιαφέρον

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βρείτε σημεία πώλησης

   

  Βρείτε τα σημεία πώλησης