Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Πιο έξυπνος 
  φωτισμός αποθηκών

  Ένα ευέλικτο και έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας

  Ένα τέλειο πακέτο
  για αποθήκες

   

  Το μεγάλο ύψος συνεπάγεται και μεγάλο κόστος – λόγω του υψηλού κόστους της εγκατάστασης φωτισμού και των διακοπών που προκαλεί η συντήρηση , ενώ και τα συστήματα ελέγχου φωτισμού προσθέτουν πολυπλοκότητα. Όχι πια.

  Μια απλή λύση


  Το σύστημά μας GreenWarehouse είναι μια απλή, συνδυασμένη λύση που περιέχει τρεις τύπους φωτιστικών LED με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης και ασύρματων συστημάτων ελέγχου – με εύκολη διαμόρφωση σε ζώνες και επαναδιαμόρφωση οποτεδήποτε.


  Το σύστημα προσφέρει μια ευέλικτη και διαχρονική λύση, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιείτε την απόδοση φωτισμού της αποθήκης σας.

  Σχεδιασμένο γύρω από εσάς


  Οι αποθήκες έχουν πολλά σχήματα και μεγέθη. Όποιες και να είναι οι απαιτήσεις σας, το έξυπνο σύστημά μας Philips GreenWarehouse μπορεί να σας βοηθήσει να φωτίζετε το χώρο σας αποδοτικά και αποτελεσματικά. Και το καλύτερο απ' όλα είναι ότι παρέχεται σε ένα πακέτο σχεδιασμένο να χωράει στο χώρο σας – κι επειδή είναι ασύρματο είναι εύκολο στην εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία και απλό στην επαναδιαμόρφωση σε περίπτωση που απαιτηθούν αλλαγές.

  Ένα έξυπνο πακέτο


  Δημιουργήσαμε ένα πακέτο που αποτελείται από τρεις διαφορετικούς τύπους φωτιστικών – το Philips GentleSpace για γενικό φωτισμό ενιαίων χώρων και τα Philips Maxos LED και Philips Pacific LED για ράγα, συν ασύρματα συστήματα ελέγχου. Μπορούμε να προσαρμόσουμε μια λύση στη δική σας αποθήκη, όποιο μέγεθος και να έχει, ώστε το σύστημα είναι πλήρως προσαρμοζόμενο.

  Απλό και οικονομικό


  Κάναμε πιο οικονομική την αγορά ενός συστήματος σε σχέση με ξεχωριστά εξαρτήματα. Όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται σε ένα πακέτο που είναι απλό να παραγγείλετε και εγκαταστήσετε – η τέλεια συνταγή για μια οικονομική αντικατάσταση ή μια νέα εγκατάσταση μεγάλου ύψους με ύψος οροφής έως 12 μέτρα.

  Νέες κατασκευές ή αντικαταστάσεις


  Το σύστημά μας είναι κατάλληλο για γρήγορη υλοποίηση και εύκολη εγκατάσταση, είτε έχετε ένα νέο έργο ή πρέπει να ανακαινίσετε έναν υφιστάμενο χώρο με μια πιο αποδοτική λύση σημείο προς σημείο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε και θέσετε σε λειτουργία οι ίδιοι το σύστημα ή μπορούμε να τα κάνουμε όλα εμείς.