Λύσεις στη σκηνή

Η δημιουργία αξέχαστων εμπειριών για τους πελάτες μας είναι η πρόκληση που μας εμπνέει να δημιουργήσουμε τις πλέον συναρπαστικές καινοτομίες στο φως. Όπως όλοι οι καλύτεροι καλλιτέχνες, πιστεύουμε ότι υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Είναι ο λόγος που συνεργαζόμαστε συνεχώς στενά με κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων για τη δημιουργία λύσεων φωτισμού που είναι πιο αποδοτικές, πιο ισχυρές, πιο συμπαγείς και πιο εύκολες στον χειρισμό.

Περιοδείες/Σκηνή

Ένα MSR Gold FastFit

MSR GoldTM FastFit

Ταχύτερη εφαρμογή για περισσότερο ελεύθερο χρόνο

Για την εξοικονόμηση του χρόνου σας, η Philips παρουσίασε το FastFit. Μια μοναδική ιδέα λαμπτήρων για λαμπτήρες MSR GoldTM και αλογόνου Hi-Brite με ένα άκρο. Το σύστημα βάσης στο πίσω άκρο επιτρέπει την αντικατάσταση του λαμπτήρα με ευκολία. Η έκδοση MiniFastFit είναι εξοπλισμένη με μια ακόμη μικρότερη βάση λαμπτήρα που καθιστά δυνατή τη δημιουργία μικρότερων και ελαφρύτερων φωτιστικών.

Κινηματογράφος/Στούντιο

Φωτισμός χώρων ψυχαγωγίας Philips σε πλατό κινηματογραφικών ταινιών

MSR Hot Restrike

Άμεσο φως ημέρας ανά πάσα στιγμή

Χρειάζεστε φως της ημέρας στο πλατό; Το Philips MSR Hot Restrike είναι η λύση. Οι λαμπτήρες δημιουργούν μια εμπειρία φωτός ημέρας με εξαιρετική ποιότητα και τη σωστή ποσότητα φωτός, συνεχώς σε ετοιμότητα.

Θέατρο

Θέατρο που φωτίζεται με φωτισμό Philips Entertainment

StagePainter

Η εμπειρία φωτισμού ακριβώς όπως την είχατε φανταστεί

Οι εμπειρίες φωτισμού που δημιουργείτε έχουν τη δύναμη να αιχμαλωτίσουν το κοινό και να μετατρέψουν μια παράσταση σε κάτι μαγικό. Για να αναδείξετε τα ταλέντα σας με τον καλύτερο τρόπο, χρειάζεστε φωτιστικά που μεγιστοποιούν τις δυνατότητες ρύθμισης του φωτισμού των σκηνικών σας και την τέλεια αναδημιουργία τους. Τώρα μπορείτε να το επιτύχετε με ακρίβεια με το StagePainter D60 2000, ένα σύστημα τόσο ευέλικτο και ελεγχόμενο, που μπορεί να ζωγραφίσει με ακρίβεια το σκηνικό, όπως το φανταστήκατε, με λαμπρό φως LED.

DJ/Κλαμπ

DJ/Κλαμπ

MSD Platinum

Η ισχύς που χρειάζεται για να φωτίσει τη δημιουργικότητά σας

Το MSD Platinum 2 R έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εφαρμογή DJ/Κλαμπ. Ο μικρών διαστάσεων, ελαφρύς λαμπτήρας παράγει αστραφτερό έντονο φως. Είναι ένας λαμπτήρας 132 W που αντιστοιχεί στην απόδοση φωτός ενός λαμπτήρα MSD 300W.

Οι ισχυρές δέσμες δημιουργούν τον τέλειο φωτισμό που απαιτούν οι DJ στα κλαμπ.

Αρχιτεκτονική ψυχαγωγία

Ο πύργος του Άιφελ φωτισμένος με φωτισμό Philips Architainment

Απεριόριστη ευελιξία

Οι λαμπτήρες Philips Architainment προσφέρουν εξαιρετικά χρώματα, ισχυρή δέσμη και μεγάλη διάρκεια ζωής για εκπληκτική δημιουργικότητα και ευελιξία στον αρχιτεκτονικό φωτισμό. Μπορούν να φέρουν οποιοδήποτε αντικείμενο στο προσκήνιο και να του δώσουν το χάρη που του αξίζει.

Λαμπτήρες χώρων ψυχαγωγίας

Με τη σημερινή ολοένα αυξανόμενη τάση ενσωμάτωσης τοίχων LED στη σχεδίαση φωτισμού σκηνής, απαιτείται μια νέα γενιά λαμπτήρων με πιο ισχυρές δέσμες για να διαπεράσει το ομοιογενές φως που παρέχουν και να αναδείξει επιπλέον πτυχές της παράστασης. Τα νέα συστήματα λαμπτήρων Platinum έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνεται ακριβώς αυτό.

Το νέο MSD Platinum 14 R παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα 12.000 lm στα 280 W με δείκτη χρωματικής απόδοσης 80. Το νέο MSD Platinum 17 RA παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα με απόδοση φωτισμού πάνω από 20.000 lm στα 350 W, συν ψυχρό λευκό φως (7000K) και υψηλό δείκτη χρωματικής απόδοσης 85. Το MSD Platinum 20 R παρέχει απόδοση φωτισμού άνω των 23.000 lm στα 470 W, έντονο ψυχρό λευκό φως (8000K) και υψηλό δείκτη χρωματικής απόδοσης 80.

MSD Platinum

Λαμπτήρες σε δράση

Δείτε τα βίντεο

Δείτε την απόδοση των λαμπτήρων μας

Αντικατάσταση λαμπτήρα FastFit

Εργαλεία για χώρους ψυχαγωγίας

Εργαλείο αντικατάστασης λαμπτήρων για εφαρμογές ψυχαγωγίας

Κατάλογος λαμπτήρων για χώρους ψυχαγωγίας σε μορφή Flip book

Στη διάθεσή σας

Στη διάθεσή σας

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τους λαμπτήρες χώρων ψυχαγωγίας; Έχουμε αντιπροσώπους πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

στη σκηνή

Εκδηλώσεις επί σκηνής

Ανακαλύψτε την Τέχνη της Ψυχαγωγίας και λάβετε πληροφορίες για όλες τις επερχόμενες παγκόσμιες εκδηλώσεις και εμπορικές εκθέσεις Entertainment On Stage.

Ανοιχτή εκδήλωση PRG, Ιαπωνία, 3-4 Μαρτίου
Παράσταση GET, Guangzhou, 1-4 Απριλίου
Prolight & Sound, Φρανκφούρτη, 15-18 Απριλίου
Palm show, Βομβάη, 28-30 Μαΐου
Palm show, Πεκίνο, 7-10 Ιουνίου
LDI, Λας Βέγκας, 23-25 Οκτωβρίου

Αρχεία προς λήψη