Σεφ ετοιμάζει φαγητό χωρίς έντομα

Εντομοπαγίδες

Εάν η εταιρεία σας δραστηριοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσετε τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας – και να προστατεύσετε τη φήμη σας. Αυτό σημαίνει ότι οι κουζίνες και τα εστιατόρια θα πρέπει να διατηρούνται απαλλαγμένα από μύγες και έντομα Ο πιο αποτελεσματικός και υγιεινός τρόπος για να το επιτύχετε αυτό είναι με μια ειδικά κατασκευασμένη μυγοπαγίδα.

Οι λαμπτήρες Philips Actinic BL έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Εκπέμπουν τα ακριβή μήκη κύματος της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) από τα οποία έλκονται τα έντομα, παρασύροντάς τα στη μυγοπαγίδα, όπου και εξοντώνονται.

Αυτοί οι λαμπτήρες, οι οποίοι θεωρούνται οι καλύτεροι στην κατηγορία τους ως προς την αξιοπιστία, παρέχουν επίσης υψηλή και σταθερή απόδοση ακτινοβολίας UV-A σε σύγκριση με άλλους λαμπτήρες που προσφέρονται στη βιομηχανία, διασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών μυγοπαγίδων.

Λαμπτήρες εντομοπαγίδων

Γιατί να επιλέξετε τους λαμπτήρες UV της Philips;

Αξιόπιστη απόδοση ακτινοβολίας UV-A

Οι λαμπτήρες μας Actinic BL διαθέτουν μοναδική επίστρωση που διασφαλίζει την αργή υποβάθμιση της απόδοσης ακτινοβολίας UV-A, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικό ρυθμό παγίδευσης εντόμων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η υψηλότερη δυνατή ποιότητα λαμπτήρων

Οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής αιχμής χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία ηλεκτροδίων και τη δοσομέτρηση εκπομπών. Όλοι οι λαμπτήρες ελέγχονται για να διαπιστωθεί ότι πληρούν τις απαιτήσεις μας για εγγύηση σταθερής ποιότητας

Αποδεδειγμένη εμπειρία

35 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και κατασκευή προϊόντων UV. 

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για επαγγελματικές απαιτήσεις σχετικά με τις λαμπτήρες εντομοπαγίδων, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Special Lighting

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας

Επιλέξτε τη χώρα που προτιμάτε για να εντοπίσετε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας.