Το δέρμα σας, η φροντίδα μας

Λαμπτήρες UVB Narrowband

Οι λαμπτήρες UVB Narrowband της Philips είναι οι πλέον αποτελεσματικοί λαμπτήρες αποδεδειγμένης αξίας για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων

Περισσότερες από 400 ανεξάρτητες κλινικές μελέτες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν δείξει ότι οι λαμπτήρες φωτοθεραπείας UVB Narrowband (TL/01) της Philips είναι οι πλέον αποτελεσματικοί λαμπτήρες που διατίθενται σήμερα για τη θεραπεία της ψωρίασης και της λεύκης, καθώς και άλλων λιγότερο κοινών δερματικών παθήσεων*.

*Η FDA έχει εγκρίνει τους λαμπτήρες φωτοθεραπείας στενής ζώνης (Narrowband) της Philips για τη θεραπεία της ψωρίασης και της λεύκης.

Ιδρύθηκε το 1988

Η Philips παρουσίασε όχι μόνο τους πρώτους λαμπτήρες UVB Narrowband (TL/01), αλλά συνεχίζει να καινοτομεί σε συνεργασία με κορυφαίους ερευνητικούς συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για να βελτιώσει την ευκολία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των λύσεων φωτοθεραπείας που παρέχουμε. Από επαγγελματίες, για επαγγελματίες.

Οι λαμπτήρες TL/01 της Philips είναι πιο αποτελεσματικοί σε λιγότερο χρόνο

Οι λαμπτήρες UVB Narrowband (TL/01) της Philips έχουν επακριβή και μοναδική φασματική κατανομή ενέργειας με κορυφή εκπομπής στα 311 nm, που ελαχιστοποιεί τις πιθανές παρενέργειες, όπως είναι η ερυθρότητα και ο κνησμός. Επίσης, απαιτείται συντομότερη περίοδος έκθεσης. Περισσότερο αποτέλεσμα, λιγότερη ενόχληση.

Η εμπιστοσύνη μετράει

Με τους λαμπτήρες φωτοθεραπείας UVB Narrowband της Philips μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ασθενείς θα έχουν μια αποτελεσματική θεραπεία με ελάχιστη ενόχληση. Μη συμβιβαστείτε με λιγότερα, αλλά επιμείνετε στους λαμπτήρες φωτοθεραπείας της Philips.

Αποτελεσματική φωτοθεραπεία

Στη φωτοθεραπεία χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα μήκη κύματος του φυσικού φάσματος του ηλίου για τη θεραπεία της ψωρίασης, της λεύκης, της υπερχολερυθρίνης και άλλων δερματικών παθήσεων.

Οι συνεργάτες μας σε λύσεις φωτοθεραπείας

Αρχεία προς λήψη