Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ασφαλείς χώροι εργασία
  για τους μηχανικούς

  Αίθουσα συντήρησης VR, Oulu, Φινλανδία


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός LED για χώρους μεγάλου ύψους βοηθά τους μηχανικούς της VR να διενεργούν συντηρήσεις με ασφάλεια
  Τοποθετήθηκαν φωτιστικά Philips Pacific LED για διαυγή ορατότητα στην αίθουσα συντήρησης VR

  Στο στάδιο της επιλογής, ήταν
  σημαντικό

  να λάβουμε υπόψη την ενεργειακή εξοικονόμηση καθώς και την προσαρμοστικότητα του φωτισμού. Οι χώροι χρησιμοποιούνται όλο το 24ωρο, συνεπώς δεν γίνεται να ορίσουμε προκαθορισμένες ώρες ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των φώτων."

   

  - Jussi Kivikoura, Διαχειριστής Έργου, VR

  Η αίθουσα συντήρησης VR είναι τώρα ένα φωτεινό περιβάλλον εργασίας χάρη στο φωτισμό βιομηχανικών χώρων LED της Philips

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η VR είναι μια κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων στην Φινλανδία. Η νέα της αίθουσα συντήρησης έχει εμβαδόν 17.000 m2 και την διατρέχουν έξι σιδηροτροχιές. Η Philips ανέλαβε το έργο προμήθειας ισχυρού και εργονομικά τοποθετημένου φωτισμού έτσι ώστε οι μηχανικοί να πραγματοποιούν την εργασία τους εύκολα.

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Η παλιά αίθουσα συντήρησης της VR ήταν ένα σκοτεινό και βρώμικο μέρος, με ξεπερασμένο φωτισμό. Για τη νέα αίθουσα, έπρεπε να δημιουργηθεί μια πιο άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η VR ξεκίνησε την υλοποίηση, με προσεκτικά επιλεγμένο σχέδιο χρωμάτων. Το επόμενο βήμα ήταν ο φωτισμός και η εταιρεία ήθελε ένα σύστημα φιλικό προς το περιβάλλον και εύκολο στον καθαρισμό, που να προσφέρει ταυτόχρονα βέλτιστη ορατότητα και άνεση.

   

  Ο φωτισμός LED ήταν η σίγουρη λύση. Για τον φωτισμό των χώρων με μεγάλο ύψος, τα φωτιστικά GentleSpace LED αναρτήθηκαν από την οροφή. Αυτά τα υπερσύγχρονα φωτιστικά δημιουργούν άνετο χώρο εργασίας με διαυγές, λαμπερό φως. Επιπλέον, η μεγάλη διάρκεια ζωής τους, γλυτώνει την εταιρεία από το παράτολμο σκαρφάλωμα στις υψηλές οροφές για συντήρηση για μεγάλο διάστημα.

   

  Για διαυγή φωτισμό πλευρικά στις ράγες των τρένων και κάτω από τις σιδηροτροχιές, εγκαταστάθηκαν φωτιστικά Pacific LED. Η έξυπνη και ανθεκτική τους κατασκευή, τα καθιστά εύκολα στον καθαρισμό, την συντήρηση και την αναβάθμιση. Ο νέος βιομηχανισμός φωτισμός χωροθετήθηκε με μεγάλη προσοχή ώστε να προσφέρει τη βέλτιστη ορατότητα στους εργαζόμενους. Επιπλέον, το έξυπνο σύστημα ελέγχου ρυθμίζει αυτόματα την ένταση φωτισμού όταν υπάρχει επαρκής φυσικός φωτισμός ή όταν δεν υπάρχει κίνηση στην περιοχή.

   

  Ο νέος φωτισμός προσφέρει άνετο και ασφαλές χώρο εργασίας στους μηχανικούς και καλύπτει τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις. Χάρη στην εξοικονόμηση που προσφέρει στην ενέργεια και στην συντήρηση, η επένδυση θα έχει αποσβεστεί εντός τριών ετών.

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2
   Με την παρουσίαση του φωτιστικού GentleSpace LED το 2011, η Philips πέτυχε μια πρωτοπορία στο φωτισμό μεγάλου ύψους, προσφέροντας μια τεράστια μείωση στην κατανάλωση ισχύος, μεγάλη...
  • Pacific LED WT460C
   Pacific LED WT460C
   Εάν επιθυμείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και, συγχρόνως, να καλλιεργήσετε την οικολογική σας εικόνα, τότε ο φωτισμός LED είναι για εσάς. Καθώς διαθέτει νέα σχεδίαση, εξαιρετικά απ...

  Βελτιώνοντας
  την ευεξία εργασιακών χώρων

  Η Ομάδα

  VR

  Πελάτης

   

  Projectus Team Oy

  Σχεδιασμός φωτισμού

  Σχετικά έργα