Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Δημιουργώντας αυτή την
  αίσθηση φυσικού φωτισμού

  E.ON, Μάλμε, Σουηδία

   

  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός γραφείων βοηθά την E.ON να θέτει νέα στάνταρ στην αειφορία

  Η αίθουσα συσκέψεων φωτισμένη με λύσεις φωτισμού γραφείων της Philips στην E.ON, Μάλμε

  Όταν ο φωτισμός
  σβήνει

  τα φωτιστικά δεν φαίνονται, μόνο η οροφή. Και όταν ο φωτισμός ανάβει, κυριαρχεί η αίσθηση του φυσικού φωτισμού. Αισθάνεσαι σαν να είσαι σε εξωτερικό χώρο."


  - Hans Björk, Τεχνικός Διευθυντής, E.ON Fastigheter Sverige AB

  Βελτιωμένη ατμόσφαιρα στην αίθουσα συσκέψεων στα γραφεία της E.ON, Σουηδία, φωτισμένη με φωτισμό Soundlight Comfort της Philips

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Όταν η πρωτοπόρος εταιρία παραγωγής ενέργειας E.ON ανακαίνιζε τα γραφεία της, επεδίωξε να βελτιώσει το περιβάλλον φωτισμού των εργαζομένων της. Ωστόσο, ως πρωτοπόρος στην ενεργειακή αποδοτικότητα, ήταν πολύ σημαντικό για την E.ON να θέσει το καλό παράδειγμα για τους πελάτες της βρίσκοντας μια οικολογικά φιλική λύση.

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Τα LED ήταν η ιδανική λύση. Το υπό ανακαίνιση γραφείο αποτελούνταν από τρεις μεγάλους χώρους προβολών και τριών μικρών αιθουσών συσκέψεων, καθώς και από έναν κοινόχρηστο χώρο για την χαλάρωση των εργαζομένων. Πιάσαμε δουλειά αντικαθιστώντας τα υφιστάμενα φώτα φθορισμού με χωνευτά πάνελ CoreView και χωνευτά σποτ StyliD Mini 17W. Το αποτέλεσμα είναι μια ευχάριστη, ευάερη ατμόσφαιρα που κρατά τους συναδέλφους χαλαρούς και παραγωγικούς.

   

  Στον μεγάλο κοινόχρηστο χώρο, διακοσμήσαμε τη νέα ψευδοροφή με φωτιστικά οροφής SoundLight Comfort. Τα φωτιστικά αυτά έχουν τις ίδιες διαστάσεις με τις πλάκες οροφής και ταυτόχρονα προσφέρουν κρυστάλλινο, φρέσκο φωτισμό, ενώ απορροφούν Το θόρυβο και εκμηδενίζουν την αντήχηση. Όπως και με όλα τα προϊόντα μας LED, τα πάνελ SoundLight καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τον παραδοσιακό φωτισμό γραφείων. Τα φωτιστικά ελέγχονται σε όλο το γραφείο με συστήματα ελέγχου DynaLite/DALI και Occuswitch. Πέρα από την χειροκίνητη επιλογή μεταξύ πέντε ρυθμίσεων από το χρήστη, τα συστήματα ελέγχου προσφέρουν ρύθμιση φωτός ανάλογα με το φυσικό φως της ημέρας και ανίχνευση κίνησης.

   

  Καθώς το τεχνητό φως δεν χρησιμοποιείται πέρα από όσο είναι αναγκαίο, η εταιρεία κάνει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Με βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας και μειωμένη κατανάλωση ενέργεια, όλοι οι στόχοι της E.ON έχουν επιτευχθεί.  Μια απλή αλλαγή σε LED έκανε όλη τη διαφορά.

   

  Η αντικατάσταση των λαμπτήρων T5 και T8 με LED οδήγησε σε εξοικονόμηση ενέργειας 28% και 48% αντίστοιχα. Επιπλέον, η λειτουργία χωρίς εκπομπή θερμότητας των LED θα μειώσει το κόστος του κλιματισμού το καλοκαίρι και οι ανθεκτικοί λαμπτήρες LED δεν θα χρειαστούν αλλαγή για τουλάχιστον 15 έτη.

  • CoreLine Recessed
   CoreLine Recessed
   Το Coreline Recessed τηρεί την υπόσχεση της Coreline για πρωτοποριακά, εύχρηστα φωτιστικά υψηλής ποιότητας. Η υψηλής ποιότητας σειρά Coreline Recessed είναι μια σειρά χωνευτών φωτι...
  • OccuSwitch
   OccuSwitch
   Το OccuSwitch είναι ένας ανιχνευτής κίνησης με ενσωματωμένο διακόπτη. Διαθέτει τη δυνατότητα σβησίματος των φώτων σε ένα δωμάτιο ή χώρο όταν αυτός εκκενωθεί και, έτσι επιτυγχάνεται...

  Σχετικά έργα