Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Δημιουργικά μυαλά,
  διαυγής ορατότητα

  Pentagon Design,   

  Ελσίνκι, Φινλανδία  

   

  Ανακαλύψτε πώς η Pentagon Design δημιουργεί παραγωγικούς χώρους εργασίας με σύγχρονο φωτισμό γραφείων 

  Ο φωτισμός γραφείων LED της Philips σε αυτήν την αίθουσα συσκέψεων της Pentagon Design συμβάλλει στην δημιουργικότητα

  Οι επισκέπτες και οι χρήστες είναι
  εντυπωσιασμένοι

  με τις λύσεις φωτισμού στις εγκαταστάσεις τους. Τα φωτιστικά ενσωματώνονται όμορφα με το αρχιτεκτονικό στιλ του κτιρίου. Διαπιστώνουμε επίσης ότι η ευελιξία και η απλότητα των λύσεων τις κάνει πολύ φιλικές προς τον χρήστη. Αυτός ο χρόνος ειδικού σχεδιασμού μας ωθεί την δημιουργικότητα, όμως ο κατάλληλος φωτισμός είναι θεμελιώδης για το δημιουργικό ενδιαφέρον στις αγορές προϊόντων."

   

  - Anu Latvala, Pentagon Design

  Οι εργαζόμενοι της Pentagon Design απολαμβάνουν πλήρως το φως που προσφέρει ο φωτισμός LED της Philips
  Ο σύγχρονος φωτισμός γραφείων της Philips φωτίζει τα γραφεία, τις αίθουσες συσκέψεων και τους χώρους αναψυχής της Pentagon Design

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η Pentagon Design κάτι ξέρει από καινοτομία. Όταν αυτό το πρωτοπόρο γραφείο μελετών μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις, ήθελε ένα σύγχρονο σύστημα φωτισμού που θα βοηθά την δημιουργικότητα. Θα μπορούσε η Philips να προσφέρει μια λύση που θα βοηθά τους εργαζόμενους να συνομιλούν, να σκέφτονται και να δημιουργούν αποτελεσματικά;

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Το νέο σπίτι της Pentagon Design ήταν ένα παλιό πιλοποιείο, το οποίο ανακαινίστηκε ταυτόχρονα με την επιλογή του Ελσίνκι ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα Design 2012. Ο μεγάλος ενιαίος χώρος γραφείων με τις ευάερες ψηλές οροφές, προσέφερε πολλές δυνατότητες δημιουργίας ενός ευχάριστου χώρου εργασίας. Η εταιρεία αναζήτησε σύγχρονο φωτισμό γραφείου με υψηλή προσαρμοστικότητα, έτσι ώστε τα προϊόντα και τα σχέδια να μπορούν να μελετηθούν με ακρίβεια.

   

  Επιλέχθηκαν φωτιστικά eW Blast Powercore για να ζωντανέψουν τους υψηλής οροφής χώρους. Η θερμοκρασία χρώματος 4000 K παράγει μια αψεγάδιαστη λευκή λάμψη που συμπληρώνει τις επιφάνειες, τα έπιπλα και τον εξοπλισμό του χώρου. Πάνω από τους χώρους εργασίας, είναι διατεταγμένα σε γραμμές φωτιστικά Celino LED, κατακλύζοντας το χώρο με κρυστάλλινο, χωρίς θαμβώσεις φως. Στις μικρότερες αίθουσες συσκέψεων, επιλέχτηκαν φωτιστικά Lumistone για την αποδοτικότητα τους και το στιλ σχεδιασμού τους.

   

  Τα φώτα ελέγχονται με σύστημα ελέγχου DALI, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν εύκολα την ένταση φωτισμού. Το σύστημα ελέγχου ρυθμίζει αυτόματα τα φώτα ανάλογα με το φυσικό φως που μπαίνει στο χώρο. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο τεχνητός φωτισμός δεν χρησιμοποιείται περισσότερο από όσο είναι αναγκαίο και δεν υπάρχει σπατάλη ενέργειας. Στις μεγαλύτερες αίθουσες συσκέψεων , οι χρήστες ελέγχουν την φωτεινότητα και το χρώμα του φωτός με το άγγιγμα ενός πλήκτρου.

   

  Η ολοκληρωμένη σχεδίαση φωτισμού συνδυάζει τις ιδιαίτερες ικανότητες σχεδιασμού της Pentagon με την τεχνολογική καινοτομία της Philips lighting.

  Σχετικά έργα