Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Βλέποντας περισσότερα,

  ξοδεύοντας λιγότερα

  Palencia,

  Ισπανία

   

  Ανακαλύψτε πως μια πόλη έχει βελτιώσει την ποιότητα ζωής και έχει μειώσει το κόστος συντήρησης, την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές C02.

  Οι δρόμοι της Palencia φωτισμένοι τη νύχτα

  Η Intelligentcity είναι μια πρωτοποριακή

  λύση φωτισμού ικανή να βελτιστοποιεί τον δημόσιο φωτισμό σε τομείς όπως ποιότητα ζωής, ασφάλεια, ενεργειακή αποδοτικότητα και μείωση κόστους συντήρησης."
  Άντρας και παιδί παίζουν χαρτιά σε δρόμο της Palencia φωτισμένο με Philips lighting
  Άνθρωποι περπατούν βράδυ στους δρόμους της Palencia φωτισμένους με Philips lighting

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το πεπαλαιωμένο δίκτυο οδικού φωτισμού της Palencia ήταν λειτουργικά ακριβό και ανεπαρκές, καθώς προσέφερε φτωχή απόδοση χρωμάτων με υπερβολικές εκπομπές C02. Ωστόσο, παρόλο που ήταν προφανές ότι το δίκτυο κατανάλωνε οικονομικούς πόρους της πόλης, το δημοτικό συμβούλιο δεν είχε τα χρήματα να ανακαινίσει τα 11.000 οδικά φώτα.

  Η Philips φώτισε την πόλη Palencia

  Ο κατάλληλος φωτισμός 

   

  Αναζητώντας μια προσιτή λύση, το δημοτικό συμβούλιο της Palencia ανέθεσε την ανανέωση του φωτισμού της σε μια εταιρεία ενεργειακών υπηρεσιών (ΕΕΥ), την Clece. Με την ΕΕΥ να καλύπτει την αρχική χρηματοδότηση της αναβάθμισης, η Palencia θα μπορεί να αποπληρώνει την επένδυση μέσω της εξοικονόμησης από τα νέα φωτιστικά.

   

  Στην αρχική φάση της ανανέωσης, εγκαταστάθηκαν 3.139 φωτιστικά. Επιλεγμένα για ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά Luma LED κατά μήκος των κύριων οδών και λεωφόρων, ενώ στις περιοχές κατοικίας εγκαταστάθηκαν Selenium LED και στην παλιά συνοικία της πόλης τοποθετήθηκαν Villa LED. Τα φωτιστικά συνδέθηκαν με ασύρματους κόμβους ελέγχου Starsense RF στο λογισμικό ελέγχου CityTouch, επιτρέποντας τον τηλεχειρισμό του φωτισμού ανά περιοχή.

   

  Η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα. Η χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση προσφέρει τεράστια οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη στο δήμο, ο οποίος μπορεί να ελέγχει εύκολα τα επίπεδα φωτισμού σε διάφορες περιοχές μέσω του CityTouch. Τα νέα φωτιστικά προσφέρουν υψηλής ποιότητας φως με εξαιρετική απόδοση χρωμάτων, που αυξάνει το αίσθημα της ασφάλειας και της άνεσης. Έτσι, η ποιότητα ζωής στην Palencia έχει βελτιωθεί σημαντικά τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους πολίτες.

  CityTouch

  CityTouch

  Ζωντανέψτε την πόλη σας. Ευέλικτος, δυναμικός έλεγχος του φωτισμού της πόλης σας με εύκολο χειρισμό.

  Προβολή προϊόντος

  Αναβαθμίζοντας

  την ατμόσφαιρα

  της πόλης

  Η Ομάδα

  Δήμος Palencia

  Πελάτης

  Raquel López

  Επικεφαλείς έργου - Philips

  Gabriel Rubí

  Επικεφαλείς έργου - Δημοτικό Συμβούλιο Palencia

  Jaime Pontigo

  Επικεφαλείς έργου - Clece

  Σχετικά έργα