Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ασφαλέστερη κυκλοφορία σηράγγων

  στην σήραγγα Meir, Η.Β.

  Σήραγγα Meir,
  Stoke-on-Trent, Η.Β.


  Ανακαλύψτε πώς η σήραγγα Meir είναι καθιερωμένη για την διαρκή οδική της ασφάλεια με φωτισμό σηράγγων LED
  Η σήραγγα Meir φωτισμένη με φωτισμό σηράγγων της Philips

  Συστήνω
  ανεπιφύλακτα

  την εγκατάσταση του συστήματος T-line LED. Από όταν εγκαταστήσαμε τον φωτισμό T-line LED, έχουμε μειώσει το ολικό κόστος συντήρησης, έχουμε εξοικονομήσει σημαντικό χρηματικό ποσό από το κόστος ενέργειας, έχουμε μειώσει το ανθρακικό μας αποτύπωμα και έχουμε μειώσει τον λειτουργικό κίνδυνο."

   

  - Paul Diamond, Διευθυντής Σχεδιασμού Λειτουργίας Σήραγγας Meir, Amey

  H Philips lighting φωτίζει αποτελεσματικά την σήραγγα Meir, κάνοντας ασφαλέστερη την οδήγηση
  Φωτιστικά Philips LED φωτίζουν αποτελεσματικά την σήραγγα Meir

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η σήραγγα Meir είχε ανάγκη από πρωτοποριακό φωτισμό. Το παλιό της σύστημα φωτισμού, το οποίο αποτελούνταν από λαμπτήρες φθορισμού και νατρίου υψηλής πίεσης, ήταν ενεργειακά ανεπαρκές και επιρρεπές σε βλάβες. Υπήρχε ανάγκη για σύγχρονο φωτισμό που να ελαχιστοποιεί τις διακοπές κυκλοφορίας στην σήραγγα.

  Αυτοκίνητο διέρχεται την σήραγγα Meir

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Με μήκος 248 μέτρα, η σήραγγα Meir απαιτούσε αξιόπιστο φωτισμό που να εγγυάται την ασφάλεια του οδηγού. Το προηγούμενο σύστημα φωτισμού είχε εγκατασταθεί σε συμφωνία με τον παλιό κανονιστικό πρότυπο, όμως τα φωτιστικά είχαν μειωμένη απόδοση, προκαλώντας συχνές διακοπές.

   

  Τα φωτιστικά Philips T-line LED ήταν το φως στο βάθος του τούνελ. Επιλέχθηκαν από τον ανάδοχο του αυτοκινητόδρομου λόγω της άριστης περιβαλλοντικής τους επίδοσης, της ποιότητας φωτισμού και της μεγάλης διάρκειας ζωής. Πάρθηκε η απόφαση να αποξηλωθεί το παλιό σύστημα και να εγκατασταθούν 600 φωτιστικά T-line. Το νέο σύστημα θα χρησιμοποιεί το φωτιστικό σε διπλή διάταξη προσφέροντας ένα γραμμικό φωτεινό αποτέλεσμα. Έτσι, εάν κάποιο τυχόν αστοχήσει, η επίδραση στον συνολικό φωτισμό θα είναι μικρή.

   

  Η τεχνολογία LED σήμερα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Ο φωτισμός LED προσφέρει άμεση έναυση μετά από διακοπή ρεύματος, καταργώντας την δυνητικά επικίνδυνη περίοδο ψύξης που απαιτούν οι λαμπτήρες νατρίου υψηλής πίεσης πριν από το νέο άναμμα. Περαιτέρω, οι φωτεινές πηγές LED είναι λιγότερο ευαίσθητες στις χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, οι οποίες μπορούν να μειώσουν σημαντικά την απόδοση φωτεινής ροής των λαμπτήρων φθορισμού.


  Η ένταση φωτισμού στην σήραγγα μειώνεται και αυξάνεται αυτόματα ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό, έτσι ώστε τα μάτια των οδηγών να μην απαιτούν προσαρμογή καθώς εισέρχονται ή εξέρχονται από την σήραγγα. Έτσι, καθώς οι οδηγοί δεν χρειάζεται να επιβραδύνουν, η κυκλοφορία συνεχίζει ομαλά και η ασφάλεια είναι αυξημένη.

  Μειώνοντας τον κίνδυνο
  με το φως 

  Η Ομάδα

  Amey για λογαριασμό της Υπηρεσίας Αυτοκινητοδρόμων

  Πελάτης

  SPIE WHS

  Συνεργάτης έργου

  Σήραγγα Meir

  Τοποθεσία

  Σχετικά έργα