Maxos fusion - Επαναπροσδιορισμός του προτύπου σωληνωτής σύνδεσης

Προσαρμοζόμενο σύστημα σωληνωτών λαμπτήρων LED, όπου συναντώνται η ποιότητα, η απόδοση και η ευελιξία

Ευελιξία τοποθέτησης και επανατοποθέτησης

Η ράγα Maxos fusion rail είναι η ευέλικτη, διαχρονική σωληνωτή σύνδεση που υποστηρίζει το σύστημα. Η ευελιξία τοποθέτησης καθιστά εύκολη την αναβάθμιση/προσθήκη/αλλαγή εξαρτημάτων στη ράγα, ώστε να παραταθεί η διάρκεια ζωής του κορμού.

Υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής

Με επιλογές πολύ υψηλής απόδοσης (έως 185 lm/W) και πολύ μεγάλη διατήρηση φωτεινής ροής (100.000 ώρες στα L80), οι σχεδιαστές μπορούν να δημιουργήσουν βελτιστοποιημένες, εξατομικευμένες λύσεις με ελκυστικό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Υψηλή ποιότητα φωτός, εξαιρετική ομοιομορφία και συνάφεια χρωμάτων

Το Maxos fusion προσφέρει παρέχει πολλές επιλογές φωτεινής ροής/δέσμης και χρώματος, καθώς και μια γκάμα ειδικά σχεδιασμένων φακών OptiSuit για απαράμιλλη απόδοση με εμφανώς ανώτερη ποιότητα φωτός

Καλύπτει μεγάλη γκάμα εφαρμογών

Η ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και απαιτήσεων φωτισμού από σούπερ μάρκετ και υπεραγορές, μέχρι τμήματα βιομηχανικής παραγωγής, κέντρα διανομής και αποθήκες.

Έτοιμο για σύνδεση

Οι αποκλειστικές μονάδες αισθητήρων σάς παρέχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις προτάσεις του συστήματος Interact, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων τόσο σε εφαρμογές καταστημάτων όσο και σε βιομηχανικές εφαρμογές.

Μια λύση για όλους

Η ράγα Maxos fusion φιλοξενεί έως και 13 καλώδια στη σωληνωτή σύνδεση, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα χειρισμού μεγάλης γκάμας επιλογών ηλεκτρικών κυκλωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού έκτακτης ανάγκης για την κάλυψη συγκεκριμένων απαιτήσεων έργου.

Το σύστημα σωληνωτών λαμπτήρων για το λιανικό εμπόριο και τη βιομηχανία

Καταστήματα

Εκτός από το ότι σας βοηθά να εξοικονομήσετε κόστος ενέργειας και να βελτιώσετε τη βιωσιμότητα, το Maxos fusion σάς παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τη σχεδίαση ενός καταστήματος με προσαρμοζόμενη ατμόσφαιρα. Χρησιμοποιήστε το σύστημα σωληνωτών λαμπτήρων Maxos fusion ως έναν ευέλικτο κορμό που επιτρέπει τον εκσυγχρονισμό σύμφωνα με τις νέες διατάξεις ή τις νέες τάσεις σχεδιασμού καταστημάτων με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Χάρη στον συνδυασμό του συστήματος σωληνωτών λαμπτήρων με τη σειρά φωτιστικών, συμπεριλαμβανομένων των σποτ και των μη γραμμικών φωτιστικών, μπορείτε να αναβαθμίσετε αποτελεσματικά και χωρίς αποδιοργάνωση τον φωτισμό του καταστήματός σας, ώστε να συμβαδίζει με τη νέα σχεδίαση.

Βιομηχανία

Η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους βιομηχανικούς χώρους. Τώρα μπορείτε να συμμορφωθείτε με τους κανονισμούς του κλάδου, μεγιστοποιώντας παράλληλα την αξία της επένδυσής σας με το Maxos fusion. Εάν αναζητάτε μια λύση γενικού φωτισμού με εξαιρετική απόδοση, το Maxos fusion παρέχει υψηλό επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας και ελάχιστο κόστος συντήρησης με μεγάλη και αξιόπιστη διάρκεια ζωής.

Πίνακας Maxos fusion

OptiSuit: Η λύση οπτικών συστημάτων για ανώτερο φωτισμό στη λιανική και στη βιομηχανία

Το OptiSuit είναι μια σειρά διαφορετικών οπτικών συστημάτων που μπορούν να διαμορφωθούν σε φωτιστικά ηλεκτρικών πινάκων. Η μοναδική σχεδίαση παρέχει ακριβώς το σωστό φως, ακριβώς εκεί που απαιτείται, για εφαρμογές καταστημάτων και βιομηχανίας. Αυτό είναι σημαντικό, δεδομένων των πολύ διαφορετικών αναγκών που καθοδηγούν τους πελάτες καταστημάτων και βιομηχανίας. Αλλά το πλέον σημαντικό είναι ότι το φως παρέχεται με την υψηλότερη ποιότητα και ομοιομορφία για να δημιουργήσετε μια συνεπή εμφάνιση ανεξάρτητα από την εφαρμογή.

Η πλήρης γκάμα δεσμών OptiSuit για εφαρμογές φωτισμού καταστημάτων

Η λύση των οπτικών συστημάτων

Η πλήρης γκάμα δεσμών OptiSuit για εφαρμογές βιομηχανικού φωτισμού

βιομηχανία οπτικών συστημάτων

Το Maxos fusion έχει σχεδιαστεί για την κυκλική οικονομία

Τα 5 ζωτικής σημασίας πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας και τον πλανήτη μας

Τι θα συμβεί εάν επιτρέψουμε στα φωτιστικά σας να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες σας πέρα από την ονομαστική διάρκεια ζωής τους από την αρχή έως το τέλος, συμπεριλαμβανομένων σέρβις και επισκευής, αναβαθμίσεων και αντικαταστάσεων, ενώ εσείς απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή απόδοση φωτισμού;

Οι πελάτες επωφελούνται

Επίδειξη εγκατάστασης

Η Maxos fusion είναι μια ευρεία γκάμα σωληνωτών συνδέσεων που παρέχει λύσεις για μια σειρά εφαρμογών. Η καρδιά του συστήματος, αποτελείται από τη ράγα Maxos fusion, τον κορμό της υποδομής σωληνωτών συνδέσεων, τα πάνελ Maxos fusion που μπορούν να τοποθετηθούν με ευελιξία κατά μήκος του κορμού και μια ολόκληρη σειρά αξεσουάρ στερέωσης για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων του έργου. Η εγκατάσταση του συστήματος σύντηξης Maxos είναι απλή, επιτυγχάνεται με λίγα μόνο βήματα, ώστε να μπορεί κανείς να αρχίσει να απολαμβάνει την ποιότητα φωτισμού Maxos fusion. Δείτε το βίντεο επίδειξης της εγκατάστασης για περισσότερες πληροφορίες. Επιπλέον, δημιουργήσαμε ένα ειδικό εργαλείο διαμόρφωσης, το οποίο με λίγα απλά βήματα διευκολύνει τη μετάφραση του σχεδιασμού φωτισμού σε βιβλίο παραγγελίας Maxos fusion. Ανατρέξτε στον σύνδεσμο του εργαλείου διαμόρφωσης για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνία

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη