Προτάσεις

  Υπηρεσίες φωτισμού
  που ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές σας ανάγκες

  Υπηρεσίες φωτισμού που δημιουργούν αξία


  Η σημερινή τεχνολογία φωτισμού μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να προσφέρει απλά φωτισμό. Η Philips κρατάει τα ηνία με καινοτόμες, προσαρμοσμένες στα μέτρα σας υπηρεσίες φωτισμού οι οποίες σας προσφέρουν την ποιότητα φωτισμού που χρειάζεστε με πολύ μικρότερο κόστος ενώ παράλληλα βελτιώνει τα λειτουργικά σας αποτελέσματα.

   

  Οι υπηρεσίες της Philips περιλαμβάνουν τα εξής: αξιολόγηση του υφιστάμενου εξοπλισμού φωτισμού σας, δημιουργία ενός νέου σχεδίου φωτισμού, συντήρηση χωρίς προβλήματα, απομακρυσμένη υποστήριξη και εγγυημένη απόδοση φωτισμού. Συνεργαστείτε με τη Philips και κάντε τον φωτισμό σας αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της εταιρείας σας. Εμείς θα φροντίσουμε για τον φωτισμό ώστε εσείς να φροντίσετε την επιχείρηση.

  Το καλύτερο πλάνο εξυπηρέτησης που ταιριάζει στις ανάγκες φωτισμού σας

  επαγγελματικές υπηρεσίες - Υπηρεσίες Philips Φωτισμός
  Επαγγελματικές Υπηρεσίες
  Ειδικές γνώσεις φωτισμού και προσαρμοσμένος σχεδιασμός
  Θέλετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό φωτισμού σας; Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, θα αξιολογήσουμε την υφιστάμενη εγκατάσταση και θα σας παράσχουμε σαφείς πληροφορίες και συμβουλές για το πώς να βελτιστοποιήσετε το σχέδιο φωτισμού σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από ένα εξ ολοκλήρου νέο σχέδιο μέχρι μια εύκολη λύση αντικατάσταση με λαμπτήρες LED.
  υπηρεσίες κύκλου ζωής - Υπηρεσίες Philips
  Υπηρεσίες κύκλου ζωής
  Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης φωτισμού σας
  Η υποδομή φωτισμού σας είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και σημαντικά πάγια στοιχεία του οργανισμού σας γι' αυτό θα θέλατε να προστατεύσετε αυτήν την επένδυση. Με το σωστό πλάνο συντήρησης και την απομακρυσμένη βοήθεια, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των προϊόντων σας και να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή τους με λιγότερα προβλήματα και αναπάντεχες δαπάνες.
  υπηρεσίες έργων - ανάθεση υποδομής φωτισμού
  Διαχειριζόμενες Υπηρεσίες
  Απόδοση με βάση τις ανάγκες σας για τον φωτισμό σας
  Για να μην έχετε κανένα πρόβλημα, γιατί να μην αναθέσετε εξ ολοκλήρου κάπου την υποδομή φωτισμού σας; Οι Διαχειριζόμενες Υπηρεσίες μας θα σας παρέχουν πλήρη κάλυψη, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση, τη συνεχή και χωρίς προβλήματα λειτουργία και τη συντήρηση. Θα διαχειριστούμε ακόμα και την οικονομική βιωσιμότητα και θα σας βοηθήσουμε να ελαχιστοποιήσετε το αποτύπωμα άνθρακα.

  Δείτε τι μπορούν να κάνουν τα συστήματα φωτισμού...

  Ερωτήσεις; Προτάσεις;

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε -
  θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα σας!