Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Υπηρεσίες Φωτισμού από τη Signify

  Εικόνα υπηρεσιών Philips Lighting

  Οι υπηρεσίες φωτισμού είναι πλέον διαθέσιμες στη Signify


  Η σημερινή τεχνολογία φωτισμού μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να προσφέρει απλά φωτισμό. Η Signify κρατάει τα ηνία με καινοτόμες, προσαρμοσμένες στα μέτρα σας υπηρεσίες φωτισμού οι οποίες σας προσφέρουν την ποιότητα φωτισμού που χρειάζεστε με πολύ μικρότερο κόστος ενώ παράλληλα βελτιώνει τα λειτουργικά σας αποτελέσματα.
   

  Οι υπηρεσίες της Signify περιλαμβάνουν τα εξής: αξιολόγηση του υφιστάμενου εξοπλισμού φωτισμού σας, δημιουργία ενός νέου σχεδίου φωτισμού, συντήρηση χωρίς προβλήματα, απομακρυσμένη υποστήριξη και εγγυημένη απόδοση φωτισμού. Συνεργαστείτε με τη Signify και κάντε τον φωτισμό σας αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της εταιρείας σας. Εμείς θα φροντίσουμε για τον φωτισμό ώστε εσείς να φροντίσετε την επιχείρηση.

  Υπηρεσίες Φωτισμού Signify


  Η Signify κρατάει τα ηνία με προσαρμοσμένες υπηρεσίες φωτισμού που παρέχουν την ποιότητα φωτός που αξίζει η επιχείρησή σας.

  Επαγγελματικές Υπηρεσίες

  Προσαρμοσμένες λύσεις φωτισμού
  επαγγελματικές υπηρεσίες
  Ανεξάρτητα αν αναβαθμίζετε τα φωτιστικά σας ή αν αναλάβατε τον πλήρη επανασχεδιασμό ενός συστήματος, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε τον φωτισμό ώστε να λειτουργεί τόσο για εσάς όσο και για την επιχείρησή σας.

  Υπηρεσίες κύκλου ζωής

  Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του φωτισμού σας
  Υπηρεσίες κύκλου ζωής
  Ο φωτισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επιχείρησής σας. Αυτός είναι και ο λόγος που προσφέρουμε προσαρμοσμένα σχέδια συντήρησης, ώστε το σύστημα φωτισμού σας να λειτουργεί πάντα άψογα.

  Διαχειριζόμενες Υπηρεσίες

  Αναθέστε μας τον φωτισμό σας
  Διαχειριζόμενες υπηρεσίες
  Σας καλύπτουμε από τον αρχικό σχεδιασμό και την εγκατάσταση, μέχρι τη λειτουργία και τη συντήρηση. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε καλά - να φροντίσετε την επιχείρησή σας.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα;


  Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.