Προτάσεις

  Με έμφαση στη λεπτομέρεια με ένα σχέδιο φωτισμού φτιαγμένο στα μέτρα σας

  Επαγγελματικές Υπηρεσίες

  Ειδικές γνώσεις φωτισμού και προσαρμοσμένος σχεδιασμός

  υπηρεσίες επαγγελματικού φωτισμού - πώς να σχεδιάσετε τον φωτισμό

  Υπηρεσίες ελέγχου και σχεδιασμού

   

  Ο εξαιρετικός φωτισμός ξεκινά με ένα εξειδικευμένο σχέδιο. Για να σας βοηθήσει να λάβετε μια απόφαση αφού πρώτα έχετε ενημερωθεί, η Philips θα ξεκινήσει να αξιολογεί το πόσο καλά ταιριάζει ο υφιστάμενος εξοπλισμός φωτισμού σας με τις ανάγκες σας. Θα διεξαγάγουμε έναν λεπτομερή έλεγχο του οργανισμού σας, των εγκαταστάσεων ή του έργου σας. Τα δεδομένα που συλλέγονται επί τόπου θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός βελτιστοποιημένου σχεδιασμού φωτισμού που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας – τώρα και στο μέλλον.

  Συμβουλευτικές υπηρεσίες της Philips Φωτισμός

  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

   

  Μπορεί να γνωρίζετε το τι θέλετε να προσφέρει ο φωτισμός σας αλλά το να γνωρίζετε το πώς θα φτάσετε στον στόχο σας είναι κάτι διαφορετικό. Με τη βοήθεια των συμβουλευτικών υπηρεσιών της Philips, θα δημιουργήσουμε μαζί το πιο αποδοτικό και μακροπρόθεσμο σχέδιο φωτισμού – μπορεί να είναι οποιοδήποτε, από μια άμεση αντικατάσταση των προηγούμενων λαμπτήρων με λαμπτήρες LED μέχρι μια εντελώς νέα εγκατάσταση. Επίσης, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση και θα σας προτείνουμε επιλογές χρηματοδότησης για τις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

   

  Μόλις θέσετε τις προτεραιότητες και τους στόχους σας για τη νέα εγκατάσταση φωτισμού σας, οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε τις λεπτομέρειες. Αυτές περιλαμβάνουν τη χρήση ενός λεπτομερούς σχεδιασμού εμπειρίας χρήστη, οπτικοποιήσεις της τελικής εγκατάστασης και υποδείγματα.

  Περίπτωση Έργου

  Σήραγγα Sørnes

  Παροχή φωτισμού υψηλής ποιότητας μέσω επαγγελματικών υπηρεσιών προγραμματισμού και σχεδιασμού

   

  Η Philips παρείχε τον εξοπλισμό για τη σήραγγα Sørnes μήκους 236 μέτρων στο Ααλεσούντ της Νορβηγίας. Χρησιμοποίησε ένα προσαρμοζόμενο σύστημα φωτισμού LED με την υποστήριξη του σχεδιασμού έργου, του σχεδιασμού συστημάτων και των υπηρεσιών ελέγχου πρώτης λειτουργίας για να διασφαλίσει ένα πλήρως ολοκληρωμένο concept φωτισμού.

  Ερωτήσεις; Προτάσεις;

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε -
  θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα σας!