Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Προτάσεις

  Απίθανες ιδέες
  για την επιχείρησή σας

  Υπηρεσίες έργων

  Η εγκατάσταση ενός νέου συστήματος φωτισμού μπορεί να αποτελεί πρόκληση. Οι υπηρεσίες έργου της Philips Lighting σας βοηθούν να το φέρνετε εις πέρας γρήγορα, οικονομικά και με ελάχιστη όχληση για την επιχείρησή σας. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένη διαχείριση του έργου σας, ώστε να μη χρειάζεται να χειρίζεστε ένα πλήθος προμηθευτών, εργολάβων και μεταφορικών εταιριών. Ακόμη όμως και εάν έχετε ήδη μια κατάλληλη ομάδα, μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί της ώστε να εξασφαλίζεται η τήρηση του σχεδίου.
  Άνθρωποι γύρω από ένα τραπέζι συζητούν για ένα έργο

  Διαχείριση έργου   

   

  Με οποιονδήποτε βαθμό ενασχόλησής σας, οι υπεύθυνοι έργου μας θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις μελέτες σας όσο το δυνατόν πιο ομαλά.

  Ένας σύμβουλος και ένας εργαζόμενος συζητούν για ένα έργο

  Εγκατάσταση του συστήματός σας

   

  Η ορθή εγκατάσταση ενός συστήματος φωτισμού είναι εύλογα το πιο κρίσιμο μέρος κάθε έργου. Είναι καίριας σημασίας ο εξοπλισμός να προετοιμάζεται σωστά, να τοποθετείται προσεκτικά και να ελέγχεται επιμελώς κατά πόσο λειτουργεί ακριβώς όπως πρέπει. Δείχνοντας εμπιστοσύνη στη Philips για την εγκατάσταση του συστήματος φωτισμού σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λειτουργεί αξιόπιστα στο απώτερο μέλλον.

   

  Μολονότι υπάρχουν πολλές καλές εταιρίες που μπορούν να εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό σας, καμία δε γνωρίζει τα προϊόντα Philips όπως εμείς. Γι' αυτό το λόγο προσφέρουμε και ξεχωριστές συνεργασίες εγκατάστασης για έργα φωτισμού όλων των ειδών. Και εάν έχετε ήδη συνεργασία με έναν εργολάβο εγκατάστασης που προτιμάτε, μπορούμε να σας παρέχουμε επαγγελματικές και φιλικές υπηρεσίες επίβλεψης.

  Άνθρωποι γύρω από ένα τραπέζι συζητούν για ένα έργο

  Ολοκλήρωση και προγραμματισμός

   

  Όταν το έργο σας έχει απαιτήσεις που δεν εμπίπτουν στις τυπικές δραστηριότητες φωτισμού, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Οι μηχανικοί μας μπορούν να ενοποιήσουν το φωτισμό σας με συστήματα θέρμανσης, μουσικής, οθόνες και ένα πλήθος άλλων μέσων. Μπορούμε ακόμη και να προσφέρουμε εξειδικευμένη υποστήριξη ολοκλήρωσης. Για παράδειγμα, μπορούμε να αναπτύξουμε προσαρμοσμένο λογισμικό ελέγχου σε περίπτωση που δεν έχει παράσχει ο κατασκευαστής του εξοπλισμού.

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ορισμένες υπηρεσίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Philips.

  Έργα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις