Κυκλικός φωτισμός στο αεροδρόμιο Schiphol

Κυκλικός φωτισμός στο αεροδρόμιο Schiphol

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την άνεση στο Lounge 2, που προσφέρουν επτά κόσμοι εμπειριών που επικεντρώνονται στις αγορές, το φαγητό, το ποτό και τη χαλάρωση.

Η επιλογή μας για τον νέο φωτισμό στο Lounge 2 υποδεικνύει ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας όσον αφορά τη χρήση πόρων πρώτων υλών και παραμένουμε πιστοί στην πολιτική βιωσιμότητας.
- André van den Berg, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Schiphol
André van den Berg, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Schiphol
Αεροδρόμιο Trondheim 4
Αίθουσα αναμονής 2 στο Schiphol

Πρόκληση για τους πελάτες

Το Schiphol είναι ένα από τα βιώσιμα αεροδρόμια στον κόσμο. Το αεροδρόμιο έχει θέσει ως κορυφαία προτεραιότητα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και αναζητά συνεχώς τρόπους για βιώσιμη οικοδόμηση. Όλες αυτές οι προσπάθειες εξυπηρετούν έναν και μόνο στόχο: να καταστεί το πλέον βιώσιμο αεροδρόμιο στον κόσμο. Όταν το Schiphol αποφάσισε να αναδιαμορφώσει το Lounge 2, είδαν μια τεράστια ευκαιρία για περαιτέρω πρόοδο προς αυτήν την κατεύθυνση με βιώσιμο φωτισμό LED.

Ο κατάλληλος φωτισμός

Η λύση του κυκλικού φωτισμού μας ήταν η καλύτερη επιλογή. Η αρχή είναι απλή: αντί να αγοράσετε ένα φωτιστικό, αγοράζετε φως. Όταν λήξει η περίοδος της σύμβασης, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να παρατείνει τη σύμβαση με την αναβάθμιση του υπάρχοντος φωτισμού ή να επιλέξει νέο φωτισμό. Τα φωτιστικά μπορούν να επιστραφούν σε εμάς για επαναχρησιμοποίηση ή ανακύκλωση. Τα ειδικά ανεπτυγμένα βιώσιμα φωτιστικά της Philips, τα οποία έχουν αναρτηθεί δημιουργώντας ένα ελκυστικό μοτίβο στην αίθουσα ανταποκρίσεων πάνω από τα κεφάλια των επιβατών, συμμορφώνονται με τις αυστηρές απαιτήσεις της φιλοσοφίας της κυκλικής οικονομίας. Αυτά τα φωτιστικά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη επισκευή ή αντικατάσταση.

Σε μια κυκλική οικονομία οι πόροι χρησιμοποιούνται πιο αποτελεσματικά μέσω της δημιουργίας αντί της σπατάλης, της χρήσης αντί της κατοχής και της επαναχρησιμοποίησης αντί της απόρριψης

Αειφόρος φωτισμός

Σε μια κυκλική οικονομία οι πόροι χρησιμοποιούνται πιο αποτελεσματικά μέσω της δημιουργίας αντί της σπατάλης, της χρήσης αντί της κατοχής και της επαναχρησιμοποίησης αντί της απόρριψης

Εμπνευστήκατε;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα