Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Συστήματα φωτισμού:

  για δημόσιους χώρους

  Ο όμορφα σχεδιασμένος και έξυπνα διαχειριζόμενος φωτισμός δημόσιων χώρων βοηθά τις κοινότητες να προοδεύουν, αναζωογονώντας γειτονιές, προσελκύοντας επισκέπτες και προσδίδοντας στους τουρίστες και τους κατοίκους ένα αίσθημα ασφάλειας. Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο φωτισμού μπορεί να κάνει την διαφορά σε μια πόλη, μετατρέποντάς την σε προορισμό με αξία και βοηθώντας την να αποκτήσει σημαντική αειφορία.

   

  Με απομακρυσμένο έλεγχο, έξυπνη διαχείριση πόρων, έξυπνη κατά τόπους ρύθμιση έντασης φωτισμού και έξυπνη μέτρηση ενέργειας, τα διασυνδεδεμένα συστήματα φωτισμού της Philips αποτελούν μια θεμελιώδη μεταμόρφωση στην διαχείριση δημόσιου φωτισμού. Ο διασυνδεδεμένος φωτισμός δημιουργεί κλιμακωτές, πλήρως ολοκληρωμένες λύσεις που εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες για τους επισκέπτες και τους κατοίκους ενώ ταυτόχρονα εκσυγχρονίζει τις ροές εργασίας και ελαχιστοποιεί το κόστος για τις πόλεις.

  Οι έξυπνες πόλεις
  είναι διασυνδεδεμένες πόλεις

  Βελτιώστε την διαχείριση φωτισμού απλοποιώντας τις διαδικασίες σας  

   

  Με το λογισμικό διαχείρισης φωτισμού CityTouch και ενσωματωμένες επικοινωνίες στα σημεία φωτισμού, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και την πολυπλοκότητα χειρισμού στην πόλη σας, μειώνοντας το κόστος και βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα τις διαδικασίες συντήρησης.

   

  Με τα διασυνδεδεμένα συστήματα φωτισμού Philips, μπορείτε να φωτίσετε ευέλικτα και αποτελεσματικά κέντρα πόλεων, πάρκα και αυτοκινητόδρομους. Μπορείτε να παρέχετε ακριβώς τα επίπεδα φωτισμού όταν και όπου είναι αναγκαίο και να τροποποιείτε τα σχέδιά σας καθώς αλλάζουν οι ανάγκες φωτισμού— όλα μέσα από μια απλή web διασύνδεση διαχείρισης.

   

  Ο σχεδιασμός, ο έλεγχος και η διαχείριση της συνολικής σας υποδομής φωτισμού είναι ευκολότερα από ποτέ—με πλεονεκτήματα τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον προϋπολογισμό του δήμου σας.

   

  Μάθετε περισσότερα για το CityTouch

  έτοιμες για τα πάντα

  Δείξτε την προσήλωσή σας στην αειφορία

   

  Οι δημόσιοι και δημοτικοί οργανισμοί έχουν μοναδική ευκαιρία να πρωτοπορήσουν στην ενεργειακή απόδοση και αειφορία. Μπορείτε να δείξετε την προσήλωσή σας σε αυτές τις αρχές, εγκαθιστώντας ενεργειακά αποδοτικά και λειτουργικά αποτελεσματικά διασυνδεδεμένα συστήματα φωτισμού στις εγκαταστάσεις σας και τους δημόσιους χώρους.

   

  Με εν δυνάμει εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 70% ή περισσότερο συγκριτικά μεσυμβατικά συστήματα φωτισμού, η έξυπνη διαχείριση φωτισμού και άλλες υπηρεσίες και πόροι, μπορούν να κάνουν το κτίριό σας ή δημόσιο χώρο ένα σημείο αναφοράς για τον φωτισμό του μέλλοντος και να συμβάλλουν στην υιοθέτηση αειφόρων λύσεων σε όλη την κοινότητά σας.

  Έξυπνες πόλεις - έτοιμες για τα πάντα

   

  Τα διασυνδεδεμένα συστήματα φωτισμού της Philips, σας βοηθούν να κάνετε τον φωτισμό, βασικό συστατικό του ευέλικτου σχεδιασμού της πόλης σας. Ο δημόσιος φωτισμός είναι αποδοτικός όταν είναι ευέλικτος και ευπροσάρμοστος και ολοκληρωμένος— όταν είναι διασυνδεδεμένος και έξυπνος.

   

  Τα άψογα, πλήρως προσαρμόσιμα, πλήρως διασυνδεδεμένα συστήματα φωτισμού υποστηρίζουν τους στόχους μιας πόλης προσφέροντας τις πιο ευέλικτες, σύγχρονες και έξυπνες ροές εργασιών για τους διαχειριστές των πόλεων, έχουν την μικρότερη επίδραση στο περιβάλλον και τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες δημόσιου φωτισμού για τους πολίτες και τους επισκέπτες.

  Καλύτερες εμπειρίες, καλύτερες ζωές

  Εάν προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες με ποιοτικό φωτισμό, αυτοί θα ανταποκριθούν

   

  Τα συστήματα φωτισμού της Philips προτάσσουν την ενεργειακή απόδοση, την αειφορία και την μείωση του κόστους στα αστικά περιβάλλοντα, όμως τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εκεί.

  Με το κατάλληλο μείγμα φωτεινών εμπειριών, στις οποίες περιλαμβάνεται και δυναμικός φωτισμός LED εναλλαγής χρωμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε λαμπερά χαρακτηριστικά στον δήμο σας που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία. Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός σε γέφυρες, κέντρα πόλεων ή σε προσόψεις επώνυμων κτιρίων μπορούν να τονώσουν τον τουρισμό και να φέρουν κόσμο στα γύρω εστιατόρια, καφέ, πάρκα και καταστήματα,

  Πάρκο όμορφα φωτισμένο από την Philips Lighting

  Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή: δώστε στην πόλη σας ηγετικό ρόλο

   

  Οι πολυτελείς προσόψεις και ο αρχιτεκτονικός φωτισμός μπορούν να ομορφύνουν την πόλη σας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ιστορικά και επώνυμα στοιχεία, όπως γέφυρες, μουσεία και μνημεία. Ο καλά σχεδιασμένος και προσεκτικά ρυθμισμένος φωτισμός υπαίθριων χώρων μπορεί να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό και πρωτοποριακό νυχτερινό τοπίο που μπορεί να μεταμορφώσει τον δήμο σας σε εκθεσιακό χώρο.

  Οι λύσεις αρχιτεκτονικού φωτισμού LED και άλλες της Philips σας επιτρέπουν να κάνετε επώνυμη την πόλη σας και να ενδυναμώσετε την περηφάνια και την ταυτότητα της, και ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσετε την αειφορία, να κάνετε ευέλικτη την πόλη και να ενισχύσετε τα αισθήματα άνεσης και ασφάλειας για τους πολίτες και τους επισκέπτες.

  Φωτεινότερα, ασφαλέστερα, πιο πράσινα

   

  Τα συστήματα φωτισμού της Philips δίνουν στις πόλεις τη δυνατότητα να δημιουργούν πρωτοποριακές λύσεις, οι οποίες ομορφαίνουν και προσφέρουν έμπνευση. Ταυτόχρονα, σέβονται τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην ταυτότητα μιας πόλης και στις ανάγκες των κατοίκων της. Οι απαράμιλλες εξειδικευμένες γνώσεις της Philips μας έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε λύσεις φωτισμού LED που δεν είναι μόνο πρακτικές και όμορφες, αλλά και ενεργειακά αποδοτικές και αειφόρες.

   

  Είναι γνωστό ότι ο ανεπαρκής φωτισμός εξαντλεί τους πολύτιμους πόρους του πλανήτη μας και ότι οι εκπομπές επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε. Είναι όμως επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε την επίδραση του τεχνητού φωτισμού στον ύπνο μας και άλλες φυσικές διαδικασίες που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής συνολικά. Περιορίζοντας το φως όταν και όπου είναι αναγκαίο, οι λύσεις μας σας βοηθούν να αναθεωρήσετε “σκοτεινοί ουρανοί: για χάρη της ομορφιάς, των φυσικών ρυθμών και της αειφορίας.

  Φωτισμένος περίπατος δίπλα στο νερό για μεγαλύτερη ευεξία

  Επιλογή του συστήματος που είναι κατάλληλο για εσάς


  Καμία συγκεκριμένη λύση δεν καλύπτει όλες τις απαιτήσεις

  Η προδιαγραφή των συστημάτων φωτισμού της Philips ξεκινά από εσάς—την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, την εταιρία σας, τους στόχους σας.

   

  Οι εμπειρογνώμονες των συστημάτων Philips συνεργάζονται μαζί σας για να προσδιορίσουν τις συγκεκριμένες δυνατότητες συστημάτων που χρειάζεστε και στη συνέχεια σας βοηθούν να σχεδιάσετε ένα σύστημα που εξυπηρετεί αυτές τις ανάγκες—τώρα και στο μέλλον, καθώς εξελίσσεται και αλλάζει η επιχείρησή σας.

   

  Βρείτε τον τοπικό σας εμπειρογνώμονα συστημάτων της Philips

  Σχεδίαση του συστήματος φωτισμού σας

  φωτιστικά + συστήματα ελέγχου + υπηρεσίες + υποστήριξη

  Προσφορές πακέτων

  Έργα φωτισμού