Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Το πρώτο έξυπνο

  φωτιστικό άμεσης λειτουργίας

  Το πρώτο έξυπνο φωτιστικό που έχει σχεδιαστεί για συνδεσιμότητα χωρίς προβλήματα

   

  Η νεο-κλασική σχεδίαση της νέας οικογένειας Iridium gen3 εξασφαλίζει ομαλή ενσωμάτωση του φωτιστικού σε οικιστικές περιοχές όπως και σε μεγάλους δρόμους. Εμπνευσμένο από το στρογγυλό σχήμα του Iridium, το νέο Iridium gen3 παρέχει τα καλύτερα στοιχεία της νέας τεχνολογίας LED, ενώ ταυτόχρονα απηχεί τη σχεδίαση του παρελθόντος.

   

  Παρακολουθήστε το βίντεο για το Iridium gen3

   

  Το Iridium gen3 είναι το πρώτο έξυπνο φωτιστικό που έχει σχεδιαστεί για συνδεσιμότητα χωρίς προβλήματα. Κανένα πρόβλημα κατά τη θέση σε λειτουργία – απλά εγκαταστήστε το φωτιστικό και ελέγξτε το απευθείας από απόσταση μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης φωτισμού CityTouch. Εύκολη απομακρυσμένη διαχείριση φωτισμού!

   

   

   

  Σύστημα φωτισμού θαλάμων ασθενών

  Φωτιστικό Iridium gen3 έτοιμο για το CityTouch

   

  Το Iridium gen3 είναι ένα έξυπνο φωτιστικό, μέρος της προσέγγισης συστήματος IntelligentCity, και μπορεί να συνδέεται χωρίς πρόβλημα με το CityTouch μέσω ενσωμάτωσης όλης της εξυπνάδας στο φωτιστικό χωρίς να απαιτείται πρόσθετο υλικό. Η επικοινωνία υλοποιείται απευθείας μέσω του δημόσιου δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Συνεπώς ένα πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτείται συντήρηση. Επιπλέον, ολόκληρη η διαχείριση συνδεσιμότητας αποτελεί τμήμα της υπηρεσίας μας η οποία απαλλάσσει τους πελάτες από οποιοδήποτε πρόβλημα. Με τη σύνδεσή του με την τροφοδοσία, ένα σημείο φωτισμού εμφανίζεται αυτόματα στο χάρτη CityTouch στη σωστή τοποθεσία – με όλα τα πάγια στοιχεία φωτισμού να έχουν εισαχθεί στο σύστημα και να είναι έτοιμα για τηλεχειρισμό από το λογισμικό CityTouch LightWave.

   

  Διαβάστε περισσότερα για το IntelligentCity

  Εγκατάσταση πλευρικής εισόδου
  Εγκατάσταση σε κορυφή ιστού με το CityTouch LightWave
  Εύκολη εγκατάσταση σε 3 βήματα χάρη στην καινοτομική τάπα

  Επισκόπηση του Iridium gen3

   

   

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις