Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Όταν η ασφάλεια 
  έχει εξαιρετική σημασία

  Περιοχή ελεγχόμενης πρόσβασης


  Στην περιοχή ελεγχόμενης πρόσβασης του αεροδρομίου σας εκτελούνται πάρα πολλές δραστηριότητες τις οποίες πρέπει να διαχειρίζεστε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Ο φωτισμός πρέπει να είναι αρκετά φωτεινός ώστε το προσωπικό να μπορεί να εκτελεί οπτικές εργασίες αλλά όχι να προκαλεί θάμβωση και ενόχληση.

  Πίστες ελιγμών αεροσκαφών

   

  Οι περιοχές όπου τα αεροπλάνα σταθμεύουν για φόρτωση ή εκφόρτωση φορτίων και αποσκευών καθώς και για επιβίβαση ή αποβίβαση επιβατών πρέπει να φωτίζονται αποτελεσματικά ώστε να λαμβάνουν χώρα βασικές δραστηριότητες όπως ο ανεφοδιασμός ή οι έλεγχοι ασφάλειας.

   

  Το έντονο λευκό φως βοηθά το προσωπικό να διαχειρίζεται τα φορτία, το catering και τον εφοδιασμό καυσίμων και να διαβάζει τις πληροφορίες σωστά. Επίσης, καθησυχάζει τους επιβάτες που περιμένουν στην πύλη για να επιβιβαστούν διότι μπορούν να διαπιστώσουν και μόνοι τους, βλέποντας το, ότι τα πρωτόκολλα ασφάλειας τηρούνται σε κάθε περίπτωση.

  Περισσότερα σχετικά με τον φωτισμό για τερματικούς σταθμούς

  Υπόστεγα αεροσκαφών

   

  Στα μετόπισθεν, το προσωπικό υποστήριξης πρέπει να εκτελεί όλες τις συνήθεις εργασίες συντήρησης. Ο αποτελεσματικός φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για τη λειτουργική παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα. Το φωτεινό λευκό φως όχι μόνο βελτιώνει την ορατότητα αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει όλους όσους εργάζονται αργά τη νύχτα να παραμένουν σε εγρήγορση και συγκεντρωμένοι. Έτσι, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τα προβλήματα και να βελτιώσετε την ασφάλεια του αεροδρομίου σας.

  Υπόστεγα αεροσκαφών

  Logistics

   

  Η διατήρηση της ασφάλειας των εργαζομένων στα τμήματα logistics είναι εξαιρετικά σημαντική. Ο εξαιρετικά ομοιόμορφος, από τη φύση του κατευθυντικός λευκός φωτισμός LED βοηθά στην εξάλειψη των σκιών και των σκοτεινών γωνιών όπου μπορεί να συμβούν ατυχήματα. Τα ευέλικτα, εύκολα στη χρήση συστήματα φωτισμού μας σάς επιτρέπουν να παρέχετε τα σωστά επίπεδα φωτισμού όπου και όταν είναι απαραίτητο αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των εργασιών σας. Συνεργαζόμαστε με εσάς για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες φωτισμού σας βοηθώντας στη δημιουργία ενός διαδραστικού, πλήρως ικανού και υπερσύγχρονου συστήματος φωτισμού.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

   

  Απευθυνθείτε στο τοπικό σας κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

  Αρχεία προς λήψη