Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Δημιουργήστε τις δικές σας χαρακτηριστικές αποχρώσεις
  LED

  Φωτισμός εσωτερικού καταστήματος που θα είναι πάντα στη μόδα

   

  Μετατρέψτε το κατάστημα και τη συλλογή μόδας σας σε μια εντυπωσιακή εμπειρία καταστήματος με τις αποχρώσεις LED Philips. Ανακαλύψτε τη δική σας πινελιά στον φωτισμό που αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία κάθε προϊόντος και τομέα εφαρμογής, ώστε τα λευκά να είναι πιο φωτεινά, τα μαύρα πιο ζωηρά, τα χρώματα πιο ζωντανά και το χρώμα του τζιν πιο χαρακτηριστικό. Με τις αποχρώσεις LED μπορείτε να δημιουργήσετε μια μαγευτική εμπειρία καταστήματος, ώστε οι πελάτες δεν θα θέλουν να φύγουν.

  led_flavors

  Ας πάρουμε μια γεύση από τις αποχρώσεις LED

   

  Ανακαλύψτε πώς η επιλογή των σωστών αποχρώσεων LED για τη συλλογή σας μπορεί να κάνει καλή εντύπωση και να εκφράσει την προσωπικότητα της επωνυμίας σας.

  Ποια είναι η απόχρωση της επωνυμίας σας; 

  Standard 930

  Χρησιμοποιήστε ζεστά χρώματα και απαλά λευκά για να δημιουργήσετε μια διακριτική, φιλική ατμόσφαιρα και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί αλλά και πιο αποδοτικοί ως προς το κόστος.

  Κορυφαίο λευκό

  Το νέο σημείο αναφοράς στα καταστήματα μόδας, είναι η δημιουργία πιο έντονων λευκών μέσω της καλύτερης τεχνολογίας που υπάρχει στην αγορά, αλλά με ελάχιστο συμβιβασμό ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας.

  Καθαρό λευκό

  Αναδείξτε τη θεατρικότητα της βιτρίνας σας. Τονίστε τις διαφορές των τόνων του λευκού, προσθέστε αντίθεση στα μαύρα, και δημιουργήστε ένα εφέ πραγματικής λάμψης ενώ διατηρείτε παράλληλα τους ζεστούς τόνους της επιδερμίδας.

  Κορυφαίο χρώμα

  Βελτιώστε την αντίθεση μεταξύ χρωμάτων και λευκών, και επιτύχετε νέο βάθος χρώματος για μια πιο κορεσμένη, ζωντανή εμπειρία μόδας που δεν θα επηρεάσει το φόντο, αλλά θα επηρεάσει θετικά την ενεργειακή απόδοση.

  Denim

  Τονίστε τη διαφορά μεταξύ του χρώματος του τζιν – ακόμη και του ξεπλυμένου τζιν – και του ξεθωριασμένου υλικού, χωρίς να επηρεάσετε την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος στο κατάστημά σας.

  Απόδοση χρωμάτων και κορεσμός χρωμάτων


  Το χρώμα παίζει ουσιαστικό ρόλο στη μόδα. Ο Δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα χρώματα υπό το φως διαφορετικών πηγών φωτισμού. Ωστόσο, το CRI δεν περιέχει πληροφορίες για τα κορεσμένα χρώματα. Για το ίδιο CRI, υπάρχουν χρώματα με υψηλό κορεσμό ή χαμηλό κορεσμό. Στο γράφημα στη δεξιά πλευρά, αυτό υποδεικνύεται με σαφήνεια σε CRI 70 το οποίο μπορεί να αντιστοιχεί σε χρώματα T-shirt με εξαιρετικά υψηλό/χαμηλό κορεσμό. Επομένως, αναπτύξαμε αποχρώσεις LED Philips για να συμπληρώσουμε αυτό το κενό και να επιτρέψουμε στις συλλογές σας να αναδειχθούν και να δημιουργήσουν εμπειρία.
  Απόδοση χρωμάτων

  Δείκτης χρωματικής απόδοσης έναντι Δείκτη χρωματικής γκάμας

  Η κολεξιόν του Jef Montes μαγεύει τους φασιονίστες του Λονδίνου με υφάσματα που έχουν σχεδιαστεί να αλληλεπιδρούν με τα φωτιστικά LED Crisp White

   

  Η κολεξιόν Montes δημιουργήθηκε ειδικά από τη Philips Φωτισμός για να αναδείξει τις δυνατότητες του λευκού φωτισμού LED για καταστήματα με εντυπωσιακά εφέ.

   

  Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Montes εντυπωσιάστηκε από τα υλικά φωτισμού και την αντανάκλαση του φωτός σε διαφορετικές επιφάνειες και γι' αυτήν την κολεξιόν μελέτησε τον τρόπο με τον οποίο το φως αλληλεπιδρά με τα σχέδιά του. Εμπνευσμένη από τον φωτισμό καταστημάτων CrispWhite της Philips, η κολεξιόν Montes’ Illuminosa & Velero χρησιμοποιεί υλικά όπως ο υαλοβάμβακας και το νάιλον για να δημιουργήσει εντυπωσιακές αντανακλάσεις του φωτός στα ρούχα.

   

  "Το φως παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των συλλογών μου και το λευκό φως είναι πολύ σημαντικό για να πετύχω το σωστό εφέ" λέει ο ολλανδός σχεδιαστής μόδας Jef Montes. «Το λευκό φως LED του Philips CrispWhite δημιουργεί ενδιαφέρουσες αντανακλάσεις φωτός επάνω στα υλικά με τις γραμμές των ενδυμάτων να ξεχωρίζουν σαφώς με τη βοήθειά του».

   

  Η κολεξιόν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας House of Fraser’s στην Oxford Street του Λονδίνου και θα παρουσιαστεί επίσης και στο Lighting and Building show στη Φρανκφούρτη τον Μάρτιο. Η εταιρεία House of Fraser έχει επιλέξει το Crisp White για το λανσάρισμα πολυκαταστημάτων ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πέντε καταστημάτων που έχουν ήδη ανοίξει στο Ηνωμένο Βασίλειο, και έπονται τα εγκαίνια καταστημάτων στην Κίνα.

  Έργα φωτισμού

  Interact Retail

  Φωτισμός καταστήματος. Υπάρχει παντού. Σκεφτείτε πώς θα ήταν εάν μπορούσε να υποστηρίξει τη λειτουργική απόδοση, να βελτιώσει την εμπειρία εντός του καταστήματος και να δημιουργεί δεδομένα για αναλύσεις.. Το Interact Retail, χάρη στον συνδεδεμένο φωτισμό LED, σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα. Δημιουργήστε εντυπωσιακούς και ευέλικτους χώρους καταστήματος, προωθήστε συγκεκριμένες αγοραστικές συμπεριφορές μέσω διαχωρισμού σε ζώνες και επιπέδων φωτισμού και κάντε προσφορές βάσει τοποθεσίας σε αγοραστές στο smartphone τους μέσω της εφαρμογής του καταστήματός σας. Αυτό θα πει έξυπνο κατάστημα.
  Έντονος φωτισμός πρόσοψης καταστήματος

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

   

  Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.