Αναδείξτε τα πραγματικά χρώματά σας - Φωτισμός γραφείων CRI 90

Αναδείξτε τα πραγματικά χρώματά σας: Βελτίωση της ποιότητας της εργασιακής ζωής με φως

Με τον σχεδιασμό φωτισμού γραφείου στην ατζέντα πολλών οργανισμών, τα φωτιστικά CRI 90 υποστηρίζουν τη σχεδίαση για υγεία και ευεξία. Ο φωτισμός γραφείου σήμερα υπερβαίνει την έννοια της απλής φωταγώγησης με λύσεις που υποστηρίζουν υγιέστερους χώρους εργασίας. Με την εισαγωγή του CRI 90, το R9 αυξάνεται σε ≥ 50, κάτι που πληροί τις απαιτήσεις ποιότητας χρώματος από Οικοδομικά Πρότυπα WELL v1 χαρακτηριστικό 58. Επιπλέον, η μετάβαση από το CRI 80 στο CRI 90 δεν συνεπάγεται σημαντική απώλεια ενεργειακής απόδοσης (lumen/Watt) και καμία μείωση της φωτεινής ροής.

CRI 90 για γραφεία

Η νέα γκάμα CRI 90 πληροί επίσης την επιπλέον απαίτηση για την απόδοση του ερυθρού χρώματος: επιπλέον R9 ≥ 50. Είναι πλήρως συμβατό με τον αποδοτικό αυτοματισμό φωτισμού με αισθητήρες φωτός ημέρας και παρουσίας (γιατί να ανάβετε το φως όταν δεν υπάρχει κανείς;). Το CRI 90 ανεβάζει την ευεξία που βασίζεται στον φωτισμό στο επόμενο επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον φωτισμό που είναι συμβατός με χώρους γραφείων και βελτιώνει την ευεξία στον χώρο της εργασίας, χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα.