Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Αξιοποιήστε πλήρως τον φωτισμό του γραφείου σας με την αναβαθμίσιμη υποδοχή αισθητήρα

  Εύκολες και γρήγορες αναβαθμίσεις αισθητήρα


  Έως τώρα, οι υποδοχές αισθητήρων των φωτιστικών της Philips αποτελούσαν ενιαίο τμήμα του φωτιστικού. Αυτό σήμαινε ότι η αναβάθμιση της τεχνολογίας του αισθητήρα αντικαθιστώντας τον με έναν νέο ή διαφορετικό αισθητήρα ήταν σχεδόν αδύνατη ή εξαιρετικά δαπανηρή. Επιπλέον, αυτό θα περιόριζε ενδεχομένως τη διάρκεια ζωής μιας εγκατάστασης φωτιστικών.
  Πλέον το πρόβλημα λύθηκε. Επειδή αναπτύξαμε μια αναβαθμίσιμη υποδοχή αισθητήρα για όλα τα επαγγελματικά φωτιστικά μας για χώρους γραφείων, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό με την ευελιξία για γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση των υπαρχόντων αισθητήρων. Αυτή η βιώσιμη για το μέλλον λύση σημαίνει ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα αναβάθμισης των φωτιστικών με διαφορετικούς αισθητήρες, οποιαδήποτε στιγμή καθ' όλη τη μακρά και αξιόπιστη διάρκεια ζωής τους.
  Truelevel, για τοποθέτηση σε επιφάνεια

  Έχει σχεδιαστεί για εύκολη ενσωμάτωση

  Μεγάλη γκάμα φωτιστικών και συστημάτων

   

  Η αναβαθμίσιμη υποδοχή αισθητήρα μπορεί να ενσωματωθεί στα πιο συνηθισμένα φωτιστικά γραφείου της Philips. Επίσης, έχει σχεδιαστεί ώστε να ενσωματώνεται στα ενσύρματα και ασύρματα συστήματα φωτισμού γραφείων Interact και στο σύστημα SpaceWise.

  Χωνευτό φωτιστικό FlexBlend

  Χωνευτό φωτιστικό FlexBlend

  Οι ιδιοκτήτες γραφείων και το προσωπικό που είναι υπεύθυνο για τις εργασίες φωτισμού αναζητούν υψηλής ποιότητας παρόλα αυτά ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό που συμμορφώνεται με τα πρότυπα και τους κανονισμούς. Έχει σχεδιαστεί να υποστ...

   

  Μάθετε περισσότερα

  PowerBalance gen2

  PowerBalance gen2

  Όταν ένας χώρος γραφείων πρόκειται να φωταγωγηθεί με φωτιστικά LED, υπάρχει συνήθως διάθεση επένδυσης στην αειφορία, με την προϋπόθεση ότι πραγματοποιείται απόσβεση της επένδυσης. Παράλληλα, το σύστ...

   

  Μάθετε περισσότερα

  Trueline

  TrueLine, κρεμαστό

  Οι αρχιτέκτονες χρειάζονται μια λύση φωτισμού που να ταιριάζει στην εσωτερική αρχιτεκτονική του ακινήτου που σχεδιάζουν. Θέλουν μια γραμμή φωτισμού με κομψή σχεδίαση και πολύ ψηλά επ...

   

  Μάθετε περισσότερα

  TrueLevel

  TrueLevel, κρεμαστό

  Τα σύγχρονα φωτιστικά απαιτείται να παρέχουν πολύ περισσότερα από απλό φως. Στα γραφεία, το ιδανικό φωτιστικό πρέπει να επιτρέπει εξοικονόμηση και να είναι έτοιμο για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Πρέπει επίσης να ...

   

  Μάθετε περισσότερα

  Interact

  Interact Office

  Με τον έξυπνο φωτισμό γραφείου που λειτουργεί με το λογισμικό διαχείρισης Interact Office, τα κτίρια γραφείων μπορούν να διαθέτουν πολύτιμη αποδοτικότητα και να συνιστούν ένα πιο παραγωγικό και άνετο εργασιακό περιβάλλον.

   

  Μάθετε περισσότερα

  Spacewise

  SpaceWise - Ευέλικτος φωτισμός χώρων εργασίας

  Το SpaceWise είναι ένα ευέλικτο σύστημα φωτισμού LED με ενσωματωμένα ασύρματα στοιχεία ελέγχου που σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε τον χώρο του γραφείου σας σε ζώνες φωτισμού.

   

  Μάθετε περισσότερα

  Επικοινωνήστε μαζί μας


  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον φωτισμό που είναι συμβατός με χώρους γραφείων και ενισχύει την ευεξία στον χώρο της εργασίας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτή τη φόρμα.