Όταν η ασφάλεια είναι κρίσιμης σημασίας

Περιοχή ελεγχόμενης πρόσβασης

Η περιοχή ελεγχόμενης πρόσβασης στο αεροδρόμιο σας είναι μια κυψέλη δραστηριότητας που θα πρέπει να χειριστείτε με ασφάλεια και απόδοση. Ο φωτισμός θα πρέπει να είναι αρκετά έντονος ώστε το προσωπικό να μπορεί να εκτελεί εργασίες που προϋποθέτουν όραση, αλλά όχι τόσο έντονος ώστε να προκαλεί θάμβωση και δυσφορία.

Περισσότερα σχετικά με τον φωτισμό για τερματικούς σταθμούς

Πίστες ελιγμών αεροσκαφών

Οι περιοχές όπου τα αεροπλάνα σταθμεύουν για φόρτωση ή εκφόρτωση φορτίων και αποσκευών καθώς και για επιβίβαση ή αποβίβαση επιβατών πρέπει να φωτίζονται αποτελεσματικά ώστε να λαμβάνουν χώρα βασικές δραστηριότητες όπως ο ανεφοδιασμός ή οι έλεγχοι ασφάλειας.

Το έντονο λευκό φως βοηθά το προσωπικό να χειρίζεται το φορτίο, την τροφοδοσία και τον ανεφοδιασμό καυσίμων και να διαβάζει σωστά τις πληροφορίες. Επίσης, είναι καθησυχαστικό για τους επιβάτες που περιμένουν στην πύλη για να επιβιβαστούν, επειδή μπορούν να δουν ότι τα πρωτόκολλα ασφάλειας και προστασίας τηρούνται ανά πάσα στιγμή.

Υπόστεγα αεροσκαφών

Υπόστεγα αεροσκαφών

Στα παρασκήνια, το προσωπικό υποστήριξής σας απαιτείται να εκτελεί όλες τις πτυχές των εργασιών ρουτίνας συντήρησης. Ο αποτελεσματικός φωτισμός είναι απαραίτητος για τη λειτουργική παραγωγικότητα και απόδοση. Το έντονο, λευκό φως όχι μόνο βελτιώνει την ορατότητα, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει όσους εργάζονται αργά τη νύχτα να παραμείνουν σε εγρήγορση και συγκεντρωμένοι. Έτσι, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις διακοπές και να βελτιώσετε το ιστορικό ασφάλειας του αεροδρομίου σας.

Φωτισμός αποθήκης Royal Mail NDC

Logistics

Η διασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους υλικοτεχνικής υποστήριξης είναι κρίσιμης σημασίας. Ο εξαιρετικά ομοιόμορφος, εγγενώς κατευθυντικός λευκός φωτισμός LED βοηθά στην εξάλειψη των σκιών και των σκοτεινών γωνιών όπου μπορεί να συμβούν ατυχήματα. Τα ευέλικτα, εύχρηστα συστήματα φωτισμού μας σάς επιτρέπουν να παρέχετε τα σωστά επίπεδα φωτός όπου και όταν χρειάζονται, αυξάνοντας την απόδοση και την ποιότητα των λειτουργιών σας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να καλύψουμε τις ανάγκες φωτισμού σας, βοηθώντας στη δημιουργία ενός διαισθητικού, πλήρως ικανού, υπερσύγχρονου συστήματος φωτισμού.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη