Ασυναγώνιστος φωτισμός εσωτερικών χώρων

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Προσφέρουμε τα πλέον σύγχρονα, υψηλής απόδοσης συστήματα φωτισμού LED για αθλητικούς χώρους, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση φωτισμού με το ασύρματο σύστημα ελέγχου PerfectPlay με ενσωματωμένους προβολείς LED για όλους τους τύπους κλειστών αθλητικών χώρων και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της πιο μικρής μέχρι της πιο σύνθετης κλειστής αθλητικής εγκατάστασης.

Φωτισμός κλειστού γηπέδου τένις - LED φωτισμός εσωτερικών χώρων με προβολείς

Φωτισμός κλειστού γηπέδου τένις

Στόχος είναι να διασφαλιστεί η καλή ορατότητα που επιτρέπει τόσο στους παίκτες όσο και στους θεατές να παρακολουθούν την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Η μπάλα, ανεξάρτητα από τη θέση και την ταχύτητά της, θα πρέπει πάντα να είναι ευδιάκριτη. Η δημιουργία καλής ορατότητας απαιτεί επαρκή αντίθεση μεταξύ των αντικειμένων και του φόντου τους, ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού και ομοιόμορφη κατανομή του φωτός σε όλη την επιφάνεια του παιχνιδιού (ομοιομορφία).

Φωτισμός κλειστής πισίνας - προβολείς εσωτερικών χώρων LED

Φωτισμός κλειστής πισίνας

Η κύρια απαίτηση είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των χρηστών παρέχοντας επαρκή φωτισμό και έλεγχο των αντανακλάσεων στην επιφάνεια του νερού. Ο έλεγχος των αντανακλάσεων στην επιφάνεια είναι ιδιαίτερα σημαντικός ώστε το προσωπικό να έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τυχόν κολυμβητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πισίνα. Λόγω της περίπλοκης φύσης του σχεδιασμού μιας πισίνας και των περιορισμών στην τοποθέτηση των προβολέων, είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη ο φωτισμός στα πρώτα στάδια σχεδιασμού της πισίνας.

Φωτισμός αθλητικών εγκαταστάσεων πολλαπλών χρήσεων - Φωτισμός με προβολείς Philips

Αίθουσα αθλητικών εγκαταστάσεων πολλαπλών χρήσεων

Οι αθλητικοί χώροι που έχουν σχεδιαστεί για πολλά αθλήματα θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι ο προτεινόμενος φωτισμός τους λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες όλων των διαφόρων αθλημάτων που θα διεξάγονται. Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να διασφαλιστεί ότι η σχεδίαση του φωτισμού θα παρέχει ομοιομορφία του απαιτούμενου φωτισμού, απόδοση φωτισμού και ελαχιστοποίηση των αντανακλάσεων. Ο φωτισμός θα πρέπει να είναι τοποθετημένος, ώστε να μην εμποδίζει την ορατότητα των παικτών και των επισήμων.

Φωτισμός γηπέδου χόκεϊ επί πάγου - Φωτισμός εσωτερικών χώρων με προβολείς

Φωτισμός γηπέδου χόκεϊ επί πάγου

Η ορατότητα των κινούμενων αντικειμένων εξαρτάται από το γωνιακό μέγεθος, την ταχύτητα και τη φωτεινότητα του φόντου, καθώς και τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου. Απαιτείται υψηλό επίπεδο φωτισμού, καθώς ο μικρός, μαύρος και γρήγορα κινούμενος δίσκος του χόκεϊ πρέπει θα είναι κατασκευασμένος ώστε να δημιουργεί αντίθεση με το παγοδρόμιο, ώστε οι θεατές και οι παίκτες να μπορούν να τον βλέπουν. Αυτό ισχύει κυρίως όταν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ του πάγου και των θεατών, όπως σε αρένες ή αίθουσες.

Καθώς ο πάγος λειτουργεί ως καλός ανακλαστήρας διάχυσης, δεν θα πρέπει να υπάρχουν ισχυρά μοτίβα φωτός που θα μπορούσαν να αποσπάσουν την προσοχή από το παιχνίδι. Η καλή ομοιομορφία φωτισμού είναι σημαντική για να βλέπεις τον δίσκο του χόκεϊ.

Αποκτήστε ευελιξία και έλεγχο του φωτισμού σας με το PerfectPlay

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.