Κάντε το αγαπημένο τους παιχνίδι ακόμη καλύτερο

Προσφέρουμε τα πλέον σύγχρονα, υψηλής απόδοσης συστήματα φωτισμού LED για αθλητικούς χώρους, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση φωτισμού με το ασύρματο σύστημα ελέγχου PerfectPlay με ενσωματωμένους προβολείς LED για όλους τους τύπους ανοικτών αθλητικών χώρων και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της πιο μικρής μέχρι της πιο σύνθετης ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης.

Φωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου - Φωτισμός με προβολείς LED

Φωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου

Επειδή το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνήθως παίζεται το βράδυ, ο αποτελεσματικός φωτισμός μεγιστοποιεί τη συμμετοχή στο παιχνίδι. Παρόλο που το επίπεδο φωτισμού είναι προφανώς χαμηλότερο σε σχέση με τους αγώνες που μεταδίδονται, η ποιότητα του φωτισμού πρέπει να παραμείνει υψηλή όσον αφορά την ομοιομορφία, την οπτική άνεση και παράλληλα να περιορίζει το ενοχλητικό φως ειδικά σε κατοικημένες περιοχές.

Φωτισμός γηπέδου χόκεϊ - Φωτισμός με προβολείς LED

Φωτισμός γηπέδου χόκεϊ

Ο καλός ποιοτικός φωτισμός είναι απαραίτητος για αθλήματα όπως το χόκεϊ όπου οι παίκτες αναμένεται να αντιδράσουν γρήγορα σε μια μικρή αλλά γρήγορα κινούμενη μπάλα. Αυτή η πτυχή του παιχνιδιού απαιτεί ομοιόμορφη κατανομή φωτός και θερμοκρασία χρώματος που να αντιστοιχεί στο φως ημέρας.

Φωτισμός γηπέδου τένις - Φωτισμός με προβολείς

Φωτισμός γηπέδου τένις

Όταν φωτίζετε ένα γήπεδο τένις, ο στόχος είναι να διασφαλιστεί η καλή ορατότητα, παρέχοντας τη δυνατότητα τόσο στους παίκτες όσο και στους θεατές να παρακολουθούν την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Η μπάλα, ανεξάρτητα από τη θέση και την ταχύτητά της, θα πρέπει να είναι πάντα ευδιάκριτη.

Φωτισμός με προβολείς LED για γήπεδο ράγκμπι - Προβολέας

Φωτισμός γηπέδου ράγκμπι

Ο φωτισμός θα πρέπει να παρέχει ομοιόμορφο φωτισμό σε όλο τον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει επίσης να διασφαλίζει ότι η πλήρης πτήση της μπάλας θα είναι ορατή, παρέχοντας παράλληλα καλές συνθήκες θέασης για παίκτες, επισήμους και θεατές.

Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν δημιουργούνται σκιές στον αγωνιστικό χώρο από τους προβολείς που βρίσκονται πίσω από τις εξέδρες.

Φωτισμός αθλητικών χώρων - Αθλητικές εγκαταστάσεις

Φωτισμός αθλητικών εγκαταστάσεων

Η καλή ορατότητα παρέχει στους αθλητές, τους διαιτητές και τους επισήμους τη δυνατότητα να βλέπουν με σαφήνεια όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή μιας προπόνησης, ώστε να μπορούν να έχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις ή/και να λαμβάνουν αποφάσεις με ακρίβεια. Οι θεατές θα πρέπει να μπορούν να παρακολουθούν τις επιδόσεις των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και όλες τις άλλες δραστηριότητες που συμβαίνουν γύρω τους. Επίσης, ο φωτισμός θα πρέπει να επιτρέπει την ασφαλή είσοδο και την έξοδο των θεατών από τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Φωτισμός με προβολείς LED για γήπεδο γκολφ - φωτισμός γηπέδου

Φωτισμός γηπέδου γκολφ

Οι δείκτες απόστασης θα πρέπει να είναι ευδιάκριτοι και ο παίκτης θα πρέπει να μπορεί να παρακολουθεί την πτήση της μπάλας. Ενώ οι περιοχές του Τ θα απαιτούν ξεχωριστό φωτισμό, θα πρέπει να υπάρχει γενικός φωτισμός σε όλο το μήκος της επιφάνειας της περιοχής γκολφ.

Φωτισμός αθλητικού γηπέδου - Φωτισμός με προβολείς LED

Φωτισμός γηπέδου

Τα γήπεδα που έχουν σχεδιαστεί για πολλά αθλήματα, θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι ο προτεινόμενος φωτισμός λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες όλων των αθλημάτων. Θα πρέπει να να διασφαλιστεί, ότι ο σχεδιασμός του φωτισμού παράγει ομοιομορφία και ότι ελαχιστοποιείται η αντανάκλαση και η φωτορύπανση.

Φωτισμός γηπέδου μπέιζμπολ - Φωτισμός σόφτμπολ

Φωτισμός γηπέδου μπέιζμπολ/σόφτμπολ

Ένα γρήγορο άθλημα όπως το μπέιζμπολ ή το σόφτμπολ, απαιτεί υψηλά επίπεδα φωτισμού για να επιτραπεί η παρακολούθηση της δράσης και της πτήσης της μπάλας. Το μεγαλύτερο μέρος της γρήγορης δράσης πραγματοποιείται στο εσωτερικό πεδίο, το μέγεθος του οποίου καθορίζεται από τους κανονισμούς και απαιτεί σημαντικά μεγαλύτερη φωτεινότητα και συνολική ομοιομορφία φωτισμού από το μεγαλύτερο εξωτερικό πεδίο.

Αποκτήστε ευελιξία και έλεγχο του φωτισμού σας με το Interact

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.