Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Κάντε το αγαπημένο τους παιχνίδι ακόμα καλύτερο

  Προσφέρουμε τα πιο σύγχρονα, υψηλής απόδοσης συστήματα φωτισμού LED για αθλητικούς χώρους, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση φωτισμού με το ασύρματο σύστημα ελέγχου PerfectPlay με ενσωματωμένους προβολείς LED για όλους τους τύπους ανοικτών αθλητικών χώρων και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της πιο μικρής μέχρι της πιο σύνθετης ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης.

  Φωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου

   

  Επειδή το ποδόσφαιρο αναψυχής συνήθως παίζεται το βράδυ, ο αποτελεσματικός φωτισμός μεγιστοποιεί την ευκαιρία συμμετοχής στο παιχνίδι. Παρόλο που το επίπεδο φωτισμού είναι προφανώς χαμηλότερο σε σχέση με τους αγώνες που μεταδίδονται, η ποιότητα του φωτισμού πρέπει να παραμείνει υψηλή όσον αφορά την ομοιομορφία, την οπτική άνεση και τον περιορισμό του ενοχλητικού φωτός, ειδικά σε κατοικημένες περιοχές όπου βρίσκονται συνήθως οι εγκαταστάσεις αθλητισμού αναψυχής.

  Φωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου - Φωτισμός με προβολείς LED

  Φωτισμός γηπέδου χόκεϊ

   

  Ο καλός φωτισμός έχει μεγάλη σημασία για αθλήματα όπως το χόκεϊ όπου οι παίκτες πρέπει να αντιδράσουν γρήγορα ως προς μια μικρή, γρήγορα κινούμενη μπάλα. Από αυτήν την άποψη, για το παιχνίδι απαιτείται ομοιόμορφη κατανομή φωτός και θερμοκρασία χρώματος αντίστοιχη με το φως της ημέρας.

  Φωτισμός γηπέδου χόκεϊ - Φωτισμός με προβολείς LED

  Φωτισμός γηπέδου τένις

   

  Όσον αφορά τον φωτισμό ενός γηπέδου τένις, ο στόχος είναι η διασφάλιση της καλής ορατότητας που επιτρέπει τόσο στους παίκτες όσο και στους θεατές να παρακολουθούν την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Η μπάλα, ανεξάρτητα από τη θέση και την ταχύτητά της, πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση ξεκάθαρα ορατή.

  Φωτισμός γηπέδου τένις - Φωτισμός με προβολείς

  Φωτισμός γηπέδου ράγκμπι 

   

  Ο φωτισμός πρέπει να είναι ομοιόμορφος σε όλο τον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει επίσης να διασφαλίζει ότι η μπάλα είναι πλήρως ορατή όταν την πετούν οι παίκτες ενώ παράλληλα πρέπει να παρέχει τις σωστές συνθήκες ορατότητας για τους παίκτες, τους επισήμους και τους θεατές.

  Πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή ώστε να μην υπάρχουν σκιές στον αγωνιστικό χώρο από προβολείς που βρίσκονται πίσω από τις εξέδρες.

  Φωτισμός με προβολείς LED για γήπεδο ράγκμπι - Προβολέας

  Φωτισμός αθλητικών εγκαταστάσεων

   

  Η καλή ορατότητα παρέχει στους αθλητές, τους διαιτητές και τους επισήμους να βλέπουν με σαφήνεια όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή μιας προπόνησης έτσι ώστε να μπορούν να έχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις ή/και να λαμβάνουν αποφάσεις με ακρίβεια. Οι θεατές θα πρέπει να μπορούν να παρακολουθούν τις επιδόσεις των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο αλλά και όλες τις άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα γύρω τους. Επίσης, ο φωτισμός θα πρέπει να δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να εισέρχονται και να εξέρχονται με ασφάλεια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

  Φωτισμός αθλητικών χώρων - Αθλητικές εγκαταστάσεις

  Φωτισμός γηπέδου γκολφ

   

  Οι δείκτες απόστασης πρέπει να είναι ξεκάθαρα ορατοί και οι παίκτες πρέπει να είναι σε θέση να παρακολουθούν το πέταγμα της μπάλας. Ενώ για τις περιοχές όπου οι παίκτες στήνουν την μπάλα του γκολφ για να τη χτυπήσουν απαιτείται ξεχωριστός φωτισμός, θα πρέπει να υπάρχει γενικός φωτισμός κατά μήκος όλης της επιφάνειας του γηπέδου γκολφ.

  Φωτισμός με προβολείς LED για γήπεδο γκολφ - φωτισμός γηπέδου

  Φωτισμός γηπέδου

   

  Για τα γήπεδα που προορίζονται για πολλά αθλήματα θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι ο προτεινόμενος φωτισμός τους λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των διαφόρων αθλημάτων που πρόκειται να λάβουν χώρα εκεί. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε ο φωτισμός, με βάση τον σχεδιασμό, να είναι ομοιόμορφος, επαρκής και να ελαχιστοποιεί τη θάμβωση και τη φωτορρύπανση.

  Φωτισμός αθλητικού γηπέδου - Φωτισμός με προβολείς LED

  Φωτισμός γηπέδου μπέιζμπολ/σόφτμπολ

   

  Για ένα γρήγορο άθλημα, όπως το μπέιζμπολ και το σοφτμπολ, απαιτούνται υψηλά επίπεδα φωτισμού που θα επιτρέπουν την παρακολούθηση της δράση και της μπάλας την ώρα που την πετούν οι παίκτες. Το μεγαλύτερο μέρος της γρήγορης δράσης λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό τμήμα του γηπέδου που έχει συγκεκριμένες διαστάσεις και για το οποίο απαιτείται σημαντικά μεγαλύτερη φωτεινότητα και συνολική ομοιομορφία από το μεγαλύτερο εξωτερικό τμήμα του γηπέδου.

  Φωτισμός γηπέδου μπέιζμπολ - Φωτισμός σόφτμπολ

  Αποκτήστε ευελιξία και έλεγχο του φωτισμού σας με το PerfectPlay
   

  Κύρια σημεία προϊόντος

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

   

  Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.