Δημιουργήστε τις δικές σας χαρακτηριστικές αποχρώσεις φωτισμού LED

Φωτισμός εσωτερικών χώρων καταστημάτων, που θα είναι πάντα στη μόδα

Μετατρέψτε το κατάστημα και τη συλλογή μόδας σας σε μια εντυπωσιακή εμπειρία καταστήματος με αποχρώσεις φωτισμού LED της Philips. Ανακαλύψτε τον χαρακτηριστικό φωτισμό που αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία σε κάθε προϊόν και τομέα εφαρμογής, ώστε τα λευκά να γίνονται πιο λαμπερά, τα μαύρα πιο ζωηρά, τα χρώματα πιο ζωντανά και το τζιν πιο διακριτικό. Με τις αποχρώσεις φωτισμού LED μπορείτε να δημιουργήσετε μια καθηλωτική εμπειρία καταστήματος, ώστε οι πελάτες να μη θέλουν να φύγουν.

Ας πάρουμε μια γεύση από τις αποχρώσεις φωτισμού LED

Ανακαλύψτε πώς η επιλογή των κατάλληλων αποχρώσεων φωτισμού LED για τη συλλογή σας μπορεί να δημιουργήσει τη σωστή εντύπωση και να εκφράσει την προσωπικότητα της επωνυμίας σας.

Ποια είναι η απόχρωση φωτισμού της επωνυμίας σας;

Standard 930

Χρησιμοποιήστε ζεστά χρώματα και απαλά λευκά για να δημιουργήσετε μια διακριτική, φιλική ατμόσφαιρα και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί αλλά και πιο αποδοτικοί ως προς το κόστος.

Κορυφαίο λευκό

Το νέο σημείο αναφοράς στα καταστήματα μόδας, είναι η δημιουργία πιο έντονων λευκών μέσω της καλύτερης τεχνολογίας που υπάρχει στην αγορά, αλλά με ελάχιστο συμβιβασμό ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας.

Καθαρό λευκό

Αναδείξτε τη θεατρικότητα της βιτρίνας σας. Τονίστε τις διαφορές των τόνων του λευκού, προσθέστε αντίθεση στα μαύρα, και δημιουργήστε ένα εφέ πραγματικής λάμψης ενώ διατηρείτε παράλληλα τους ζεστούς τόνους της επιδερμίδας.

Κορυφαίο χρώμα

Βελτιώστε την αντίθεση μεταξύ χρωμάτων και λευκών, και επιτύχετε νέο βάθος χρώματος για μια πιο κορεσμένη, ζωντανή εμπειρία μόδας που δεν θα επηρεάσει το φόντο, αλλά θα επηρεάσει θετικά την ενεργειακή απόδοση.

Denim

Τονίστε τη διαφορά μεταξύ του χρώματος του τζιν – ακόμη και του ξεπλυμένου τζιν – και του ξεθωριασμένου υλικού, χωρίς να επηρεάσετε την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος στο κατάστημά σας.

Απόδοση χρωμάτων

Απόδοση χρωμάτων και κορεσμός χρωμάτων

Το χρώμα είναι απαραίτητο για τη μόδα. Ο δείκτης απόδοσης χρωμάτων (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο τα χρώματα γίνονται αντιληπτά σε διαφορετικές πηγές φωτισμού . Ωστόσο, το CRI δεν περιέχει πληροφορίες για κορεσμένα χρώματα. Για το ίδιο CRI, ενδέχεται να παρουσιαστεί υποκορεσμός ή υπερκορεσμός των χρωμάτων. Το γράφημα στη δεξιά πλευρά, αυτό υποδεικνύεται ξεκάθαρα στο CRI 70, που αντιστοιχεί ενδεχομένως στα εξαιρετικά υψηλά ή χαμηλά επίπεδα κορεσμού των χρωμάτων των T-shirt. Επομένως, έχουμε αναπτύξει αποχρώσεις φωτισμού LED της Philips για να καλύψουμε αυτό το κενό, ώστε οι συλλογές σας να ξεχωρίζουν και να δημιουργούν μια εξαιρετική εμπειρία.

Η κολεξιόν του Jef Montes μαγεύει τους fashionistas του Λονδίνου με υφάσματα που έχουν σχεδιαστεί ώστε να αλληλεπιδρούν με την απόχρωση Crisp White των λαμπτήρων LED

Η κολεξιόν Montes δημιουργήθηκε ειδικά από τη Philips Φωτισμός για να αναδείξει τις δυνατότητες του λευκού φωτισμού LED για καταστήματα με εντυπωσιακά εφέ.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Montes γοητεύτηκε από τα υλικά που διαθέτουν μνήμη φωτός και από την αντανάκλαση του φωτός σε διαφορετικές επιφάνειες. Για αυτήν τη συλλογή, μελέτησε τον τρόπο με τον οποίο το φως αλληλεπιδρά με τα σχέδιά του. Εμπνευσμένος από τον φωτισμό για καταστήματα Crisp White της Philips, στη συλλογή του Illuminosa & Velero, ο Montes χρησιμοποιεί υλικά όπως φάιμπεργκλας και νάιλον για να δημιουργήσει εντυπωσιακές αντανακλάσεις φωτός στα ρούχα.

«Το φως παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των συλλογών μου και το λευκό φως είναι εξαιρετικά σημαντικό για να πετύχω το σωστό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Ολλανδός σχεδιαστής μόδας, Jef Montes. «Το λευκό φως LED Crisp White της Philips δημιουργεί ενδιαφέρουσες αντανακλάσεις φωτός στα υλικά, με τις γραμμές των ρούχων να διακρίνονται ξεκάθαρα στο λευκό φως.»

Η συλλογή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο εμβληματικό κατάστημα House of Fraser στην Oxford Street του Λονδίνου και θα παρουσιαστεί επίσης στην έκθεση Lighting and Building στη Φρανκφούρτη τον Μάρτιο. Η House of Fraser επέλεξε το Crisp White για μια διεθνή παρουσίαση σε πολλά καταστήματα, στην οποία περιλαμβάνονται ήδη πέντε καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα ακολουθήσουν εγκαίνια καταστημάτων στην Κίνα.

Jef Montes
Συλλογή του Jef Montes
Έντονος φωτισμός πρόσοψης καταστήματος

Interact Retail

Φωτισμός καταστήματος. Είναι παντού. Πώς θα σας φαινόταν εάν μπορούσε να υποστηρίζει νέα επίπεδα λειτουργικής απόδοσης, να βελτιώνει την εμπειρία εντός του καταστήματος και να δημιουργεί εμπεριστατωμένα δεδομένα για αναλύσεις σε καταστήματα; Το Interact Retail, σε συνδυασμό με τον έξυπνο φωτισμό μας, σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα. Δημιουργήστε εντυπωσιακούς και ευέλικτους χώρους καταστήματος, προωθήστε συγκεκριμένες αγοραστικές συμπεριφορές μέσω διαχωρισμού σε ζώνες και επιπέδων φωτισμού και κάντε προσφορές βάσει τοποθεσίας σε αγοραστές στο smartphone τους μέσω της εφαρμογής του καταστήματός σας. Αυτό θα πει έξυπνο κατάστημα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη