Προσθήκη επιπέδου προστασίας με συσκευές απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips

Φωτίζοντας το δρόμο προς τη «νέα κανονικότητα»

Σχολείο Pomme D'Api, Μαδρίτη, Ισπανία

Η Philips παρέχει στους μαθητές, στους γονείς και στο προσωπικό του σχολείου Pomme D'Api στη Μαδρίτη τη δυνατότητα να απολαμβάνουν απρόσκοπτη λειτουργία μέσω απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C, δημιουργώντας ένα πιο ασφαλές εσωτερικό περιβάλλον χωρίς να διαταράσσεται η δυναμική της τάξης.

Οι συσκευές απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας και μας επιτρέπουν να μην φοράμε πλέον μάσκες προσώπου. Σε μέρη όπου υπάρχει πολύς κόσμος, θα πρέπει να λαμβάνονται παρόμοια μέτρα.
- Sébastien Dumas, Δάσκαλος στο σχολείο Pomme D'Api
Συσκευές απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips

Πρόκληση για τους πελάτες

Για το Pomme D'Api, η αίσθηση της ασφάλειας κατά τη διδασκαλία χωρίς να χρειάζονται μάσκες προσώπου ήταν ένα κομβικό βήμα για την προσαρμογή στη «νέα κανονικότητα». Οι ιοί και άλλες λοιμώξεις εξαπλώνονται γρήγορα σε σχολεία όπου φοιτούν παιδιά της ηλικιακής κατηγορίας 2 έως 6 ετών και η επιβολή μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης σε τόσο μικρή ηλικία είναι δύσκολη. Στόχος ήταν η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού συστήματος το οποίο θα ήταν εύκολο στη χρήση και στη συντήρηση, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση ενός σχολείου απαλλαγμένου από ιούς χωρίς διατάραξη των μαθημάτων.

Μονάδες απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips

Αποτελεσματικότητα, κερδοφορία και βιωσιμότητα

Εγκαταστάθηκαν δύο μονάδες απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για να βοηθήσουν το Pomme D'Api να επιτύχει τον στόχο του, επιτρέποντας στους μαθητές να επιστρέψουν στη διδασκαλία χωρίς μάσκες, χωρίς την ανάγκη για κοινωνική αποστασιοποίηση ή μικρότερο μέγεθος τάξεων και χωρίς την φόβο μόλυνσης. Η απολύμανση του αέρα με ακτινοβολία UV-C είναι μια αποδεδειγμένη λύση που αδρανοποιεί έως και το 95% των μικροοργανισμών ενός δωματίου σε μία μόλις ώρα1. Είναι φορητή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ οι μαθητές βρίσκονται στην αίθουσα και είναι απολύτως αθόρυβη, διασφαλίζοντας ότι η μάθηση των παιδιών δεν θα διαταράσσεται.

1 Συμπέρασμα των δοκιμών που διεξήγαγε η Henan Zhongke Lianchuang Test Service Co., Ltd: Η μονάδα κυκλοφορίας και απολύμανσης του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips (UVCA200) υποβλήθηκε σε δοκιμές διάρκειας 60 λεπτών και 120 λεπτών αντίστοιχα στον θάλαμο δοκιμών όγκου 80 m³ και διαπιστώθηκε ότι σε κάθε δοκιμή ο ρυθμός θανάτωσης των φυσικών βακτηρίων που βρίσκονται στον αέρα ήταν μεγαλύτερος ή ίσος του 95%, γεγονός το οποίο πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου WS/T648-2019 (Γενικές απαιτήσεις υγιεινής για μηχανήματα απολύμανσης αέρα)

Σχετικές περιπτώσεις