Η ακτινοβολία UV-C που αδρανοποιεί τους ιούς συμβάλλει στην προστασία των εκπαιδευτικών και των μαθητών στα σχολεία

Απολύμανση αέρα με ακτινοβολία UV-C σε σχολικά κτήρια

Απολύμανση αέρα με ακτινοβολία UV-C σε σχολικά κτήρια

Άμστερνταμ, Ολλανδία

Καθώς η ασφαλής επαναλειτουργία των σχολείων αποτελεί στόχο ιδιαίτερης σηµασίας όσον αφορά την πανδημία COVID-19, η εφαρμογή για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips συμβάλλει στην προστασία των εκπαιδευτικών, του προσωπικού και των μαθητών. 

Η απολύμανση με ακτινοβολία UV-C της Philips
Τα επίτοιχα φωτιστικά για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips αδρανοποίησαν το 99,99% του SARS-COV-2, του ιού που ευθύνεται για τη νόσο COVID-19, στον αέρα ενός δωματίου μέσα σε 10 λεπτά.
Εικόνα συστήματος οροφής για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C

Πρόκληση για τους πελάτες

Τα σχολεία αντιμετωπίζουν μια μεγάλη πρόκληση όσον αφορά την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε ασφαλείς και συναρπαστικές αίθουσες, όπου ισχύουν νέα πρότυπα κοινωνικής υγείας. Οι χώροι όπου συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να παραμένουν ασφαλείς και απαλλαγμένοι από ιούς στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Επιλέγοντας τον φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C, τα σχολεία υπερβαίνουν τα γνωστά μέτρα, όπως ο συχνός αερισμός, ο οποίος συχνά αποδεικνύεται εν μέρει αποτελεσματικός ή οικονομικά ανέφικτος. Η παρέμβαση στην επεξεργασία του αέρα είναι ενδεχομένως η καλύτερη προσέγγιση για την αποφυγή των ιών, όπως ο SARS-CoV-2 και η εποχική γρίπη.

Εικόνα επίτοιχου συστήματος για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C

Η λύση

Οι συσκευές φωτισμού για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips εγγυώνται μια σχεδόν ολοκληρωμένη, γρήγορη απολύμανση του αέρα σε οποιαδήποτε αίθουσα. Μέσω της φυσικής μεταφοράς ή μηχανικού εξαερισμού, ο αέρας ρέει στο επάνω μέρος της αίθουσας. Εδώ, ο αέρας έρχεται σε επαφή με το φως απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C, και, στη συνέχεια, αναμιγνύεται ξανά με τον αέρα στο κάτω μέρος της αίθουσας. Παρέχει στους μαθητές και στο προσωπικό επιπλέον προστασία σε αίθουσες όπου ο εξαερισμός είναι συνήθως περιορισμένος.

Τα επίτοιχα φωτιστικά για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips αδρανοποίησαν το 99,99% του SARS-COV-2, του ιού που ευθύνεται για τη νόσο COVID-19, στον αέρα ενός δωματίου μέσα σε 10 λεπτά. Σε 20 λεπτά, τα επίπεδα του ιού ήταν κάτω από το όριο ανιχνευσιμότητας.*

1Αυτό βασίζεται στην έρευνα που διενεργήθηκε από την Innovative Bioanalysis, ένα εργαστήριο αναφοράς για την ασφάλεια με πιστοποίηση CAP, CLIA και AABB. Βρείτε εδώ την έκθεση, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της απολύμανσης του αέρα με ακτινοβολία UV-C.

Σχετικές περιπτώσεις

Περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Η PSV Eindhoven επιλέγει τον φωτισμό απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για την προστασία του γηπέδου από βακτήρια και ιούς

Απολύμανση αέρα με ακτινοβολία UV-C - 't Klaslokaal

Με την εγκατάσταση συσκευών απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα της Philips με ακτινοβολία UV-C, το 't Klaslokaal είναι το πρώτο γυμναστήριο που απολυμαίνει τον αέρα σε χώρους προπόνησης στην Ολλανδία.