Λαμπερός και βιώσιμος φωτισμός LED για σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής

DEWA Power Plants, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα φωτιστικά LED της Philips βοηθούν τη DEWA και την Etihad ESCO να επιτύχουν εξοικονόμηση ενέργειας 14 GWh ετησίως, η οποία αντιστοιχεί στο 68% της κατανάλωσης φωτισμού της.

Ο συνεργάτης μας δεν παρέχει απλώς προϊόντα. Ως ESCO, παρέχει τεχνογνωσία και εγγυάται ότι αυτά τα προϊόντα θα διατηρήσουν το σωστό πρότυπο άνεσης κατά τη διάρκεια του έργου της DEWA.
- Asif Khan, Διευθυντής Λειτουργίας της Etihad ESCO
Dubai Electricity and Water Authority (Αρχή Ηλεκτρισμού και Ύδρευσης του Ντουμπάι)
Dubai Electricity and Water Authority (Αρχή Ηλεκτρισμού και Ύδρευσης του Ντουμπάι)
Dubai Electricity and Water Authority (Αρχή Ηλεκτρισμού και Ύδρευσης του Ντουμπάι)

Πρόκληση για τους πελάτες

Ο αντικατάσταση των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής της DEWA (Αρχή Ηλεκτρισμού και Υδάτων του Ντουμπάι) είχε ως στόχο να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και να καταστήσει το δομημένο περιβάλλον του Ντουμπάι κορυφαίο παράδειγμα ενεργειακής απόδοσης για την περιοχή και τον κόσμο. Η DEWA χρειαζόταν μια λύση που όχι μόνο θα παρείχε βιώσιμο φωτισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά θα προσέφερε και μια λύση αντικατάστασης που δεν θα παρεμπόδιζε τη λειτουργία του εργοστασίου.

Ο κατάλληλος φωτισμός

Ο στόχος μας ήταν διπλός: Κατάλληλες λύσεις φωτισμού για την παροχή άνετων επιπέδων φωτεινότητας, εστιάζοντας επίσης στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στην ανάπτυξη μιας βιώσιμης λύσης φωτισμού για τα σχέδια που αφορούσαν τη μακροπρόθεσμη διάρκεια του έργου. Επιπλέον, θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε αυτά τα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας και φωτισμού.

Εγγυηθήκαμε τα επίπεδα φωτισμού σε όλους τους χώρους και δεσμευτήκαμε να πραγματοποιούμε συντήρηση και διατήρηση σε όλα τα νέα συστήματα φωτισμού LED για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ως εκ τούτου, πραγματοποιούνται ετήσιοι έλεγχοι και μετρήσεις όλων των φωτιστικών και των επιπέδων φωτισμού. Εάν κάποιο εξάρτημα δεν πληροί τα εγγυημένα επίπεδα φωτισμού, προβαίνουμε σε διορθωτικές ενέργειες και αντικαθίσταται οποιοδήποτε φωτιστικό παρουσιάσει βλάβη. Αυτές οι μετρήσεις επιβλέπονται από την αποκλειστική ομάδα Παροχής Υπηρεσιών μας, η οποία παρακολουθεί συνεχώς τις λειτουργίες για να διασφαλίσει ότι επιτυγχάνονται τα εγγυημένα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας και φωτισμού καθ' όλη τη διάρκεια του έργου.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις – γρήγορα, οικονομικά και με ελάχιστη αναστάτωση στην επιχείρησή σας. Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με πολλούς προμηθευτές ή εργολάβους. Επιπλέον, εάν έχετε ήδη δημιουργήσει αρμόδια ομάδα, θα συνεργαστούμε μαζί της για να διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με το σχέδιο.

Σχετικές περιπτώσεις