Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Πιο έξυπνος

  φωτισμός

  αποθηκών

  Ένα ευέλικτο και έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας

  Κάνει τα πράγματα  ευκολότερα
   

  Υπηρεσίες που σας ταιριάζουν


  Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει τα πάντα από τον ορισμό και το αντικείμενο, τη μελέτη και την παράδοση ενός έργου έως την επίβλεψη και τη βοήθεια στη χρηματοδότηση. Επίσης, παρέχουμε την επιλογή εκτεταμένων εγγυήσεων και με εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης και υποστήριξης.

  Φιλοσοφία υπηρεσιών κύκλου ζωής


  Αυτό που κάνει μοναδική τη Philips είναι η δυνατότητά μας να βλέπουμε την ευρύτερη εικόνα και να απλοποιούμε ολόκληρη τη διαδικασία αντικατάστασης ή εγκατάστασης νέου φωτισμού. Μπορούμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας σε όλο το έργο και μετέπειτα και να σας βοηθάμε στη μεγιστοποίηση του δυναμικού του συστήματος φωτισμού σας, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον – μια προσέγγιση υπηρεσιών που καλύπτει πραγματικά όλο τον κύκλο ζωής.

  Για ποιο λόγο να επιλέξετε τις υπηρεσίες της Philips;


  Δεν είμαστε μόνο αξιόπιστοι συνεργάτες, γνωστοί για τα υψηλά μας επίπεδα ποιότητας και υπηρεσιών, αλλά και τηρούμε μια προσέγγιση ανοικτής σκέψης στα ζητήματα συνεχούς συντήρησης. Επίσης, καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία φωτισμού, μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλές για την ενσωμάτωση νέων καινοτομιών στο ήδη διαχρονικό σας σύστημα GreenWarehouse.