Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Πιο έξυπνες

  φωτισμός

  αποθηκών

  Ένα ευέλικτο και έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας

  Πλεονεκτήματα συστήματος

    Μειωμένη συντήρηση

  Τα φωτιστικά LED που χρησιμοποιούνται στο σύστημά μας GreenWarehouse φημίζονται για την αξιοπιστία τους – με την προσθήκη της δυνατότητας ζωνών, ανίχνευσης παρουσίας και συστημάτων ελέγχου που επεκτείνουν περαιτέρω τη διάρκεια ζωής τους, είναι δυνατές ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις ενέργειας και δαπανών – ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα σημαντικά χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα φωτισμού.

    Υγεία και ευεξία

  Η καλύτερη ποιότητα φωτισμού συνεπάγεται και περισσότερη άνεση. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται καλύτερα δουλεύουν και καλύτερα, γεγονός που συνεπάγεται αυξημένη παραγωγικότητα και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Η νέα μας γενιά φωτισμού LED για χώρους μεγάλου ύψους επιτυγχάνει πιο ομοιόμορφη φωτεινή κάλυψη, χωρίς σκοτεινές περιοχές και καλύτερη απόδοση χρωμάτων, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους πιο άνετα και οι πελάτες να απολαμβάνουν επίσης τα πλεονεκτήματα.

    Μείωση του αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα

  Όλο και συχνότερα οι εταιρίες αναγκάζονται να μειώσουν το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακά τους. Η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέσω του αποδοτικού μας συστήματος φωτισμού GreenWarehouse προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% – απόδειξη ότι ο φωτισμός μπορεί να a συμβάλλει σημαντικά στη μείωση τόσο του κόστους όσο και του διοξειδίου του άνθρακα.

  Συστήματα ελέγχου χωρίς την πολυπλοκότητα

   

  Η φύση των LED με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης σημαίνει ότι τα ασύρματα συστήματα ελέγχου αποτελούν ένα φυσικό συνεργάτη. Μολονότι το κόστος και η πολυπλοκότητα που σχετίζεται με την εγκατάσταση ενσύρματων συστημάτων ελέγχου μπορεί να είναι αποτρεπτικά, το ασύρματο σύστημά μας το κάνει εύκολο, εφόσον συνδυάσαμε τα πάντα σε ένα πακέτο και αφαιρέσαμε την όποια πολυπλοκότητα από την εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και καθημερινή λειτουργία.

  Επίτευξη επιχειρηματικών στόχων

   

  Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, από εμπορική άποψη όπως και από άποψη φωτισμού. Η λαμπρή μας καταγωγή στο φωτισμό σημαίνει ότι έχουμε μοναδική θέση στη δημιουργία καινοτομιών. Η Philips δαπανά περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρία φωτισμού στην ανάπτυξη νέων προϊόντων (περίπου 7% του τζίρου) – ενώ στόχος μας είναι σταθερά η βελτίωση της επιχειρηματικής σας απόδοσης.

  Εξοικονόμηση κόστους και ενέργειας με μια ματιά

  Τυπική αποπληρωμή της επένδυσης
  Δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους
  Επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας με σταθερή απόδοση φωτισμού

  Γρήγορη απόσβεση επένδυσης

   

  Ο τυπικός χρόνος αποπληρωμής για το σύστημα Philips GreenWarehouse είναι μόλις τρία χρόνια, εφόσον η συνδυασμένη απόδοση των LED συν των συστημάτων ελέγχου και των ζωνών έχει ως αποτέλεσμα εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους έως 50%. Σταθερή Απόδοση Φωτισμού – η προσαρμογή του υπερ-φωτισμού μειώνοντας την ένταση έως το σωστό επίπεδο lumen από την εγκατάσταση μπορεί να δημιουργήσει έως 10% επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας.

  Έως

  €220k

  εξοικονόμηση στα 10 χρόνια

  Συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε μια περίοδο 10 χρόνων

  Παράδειγμα απόσβεσης επένδυσης σε μια περίοδο 10 χρόνων