Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Καλύτερο φως,

  καλύτερη εκμάθηση

  Φωτισμός SchoolVision

  Στον ανταγωνιστικό κόσμο του σήμερα, είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή. Αυτό σημαίνει την προαγωγή ενός βέλτιστου περιβάλλοντος εκμάθησης στα σχολεία, όπου τα παιδιά θα μπορούν να είναι ήρεμα και συγκεντρωμένα και οι δάσκαλοι θα μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους αποτελεσματικά.

   

  Το SchoolVision έχει αναπτυχθεί ειδικά για αυτό το σκοπό. Παρέχει ένα ειδικά βαθμονομημένο φάσμα φωτός που βοηθά τα παιδιά να συγκεντρώνονται, ενώ προσαρμόζεται σε διαφορετικές δραστηριότητες στην τάξη. Το αποτέλεσμα είναι ένα περιβάλλον εκμάθησης όπου τα παιδιά είναι προσεκτικά και οι δάσκαλοι μπορούν να διδάσκουν αποτελεσματικά.

  Μαθητής

  Υποστήριξη από την επιστήμη

   

  Το SchoolVision υποβλήθηκε σε δοκιμές στο πλαίσιο μιας ανεξάρτητης μελέτης που διεξήχθη από την τοπική κυβέρνηση του Αμβούργου, Γερμανίας και το Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf. Στο επιστημονικό πείραμα διάρκειας ενός έτους, το οποίο κατέγραψε τις σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση των μαθητών, συμμετείχαν συνολικά 166 μαθητές και 18 δάσκαλοι.

  Σε σύγκριση με τα παιδιά σε κανονικό φωτισμό, τα παιδιά που μελετούν με φωτισμό SchoolVision έδειξαν βελτιώσεις στη συγκέντρωση, το εύρος προσοχής και τη συμπεριφορά. Επιπλέον, διαβάζουν ταχύτερα και κάνουν λιγότερα λάθη.

   

  Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

  • Ταχύτητα ανάγνωσης – αύξηση 35%
  • Συχνότητα λαθών – μείωση 45%
  • Υπερκινητική συμπεριφορά – μείωση 76%

  Πώς λειτουργεί το SchoolVision;

   

  Το SchoolVision δίνει τη δυνατότητα στους δασκάλους να επιλέγουν ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την ώρα της ημέρας και τη δραστηριότητα. Αυτές οι ρυθμίσεις μιμούνται τις φυσικές μορφές φωτός ημέρας στις οποίες ανταποκρίνεται το ανθρώπινο σώμα, οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν τα παιδιά να παραμένουν συγκεντρωμένα και σε εγρήγορση. Οι επιλογές είναι:

   

  • Κανονική – τυπική φωτεινότητα και χρωματικός τόνος, καθορίζει τη σκηνή για ένα κανονικό μάθημα
  • Συγκέντρωση – η υψηλότερη ένταση φωτός και ψυχρός χρωματικός τόνος, στηρίζει τη συγκέντρωση για διαγωνίσματα
  • Ενεργητική – υψηλό επίπεδο έντασης, πολύ ψυχρός χρωματικός τόνος, διατηρεί σε εγρήγορση τα παιδιά το πρωί και μετά το μεσημεριανό
  • Ήρεμη – τυπικό επίπεδο έντασης, θερμός χρωματικός τόνος, ηρεμεί μια υπερκινητική τάξη

   

  Τα επίπεδα φωτός που παράγει το SchoolVision είναι σύμφωνα με όλα τα πρότυπα φωτισμού. Επιπλέον, η χρήση του για την αντικατάσταση πεπαλαιωμένων συστημάτων φωτισμού μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση ενέργειας έως 57%.

  Τώρα μπορώ να βοηθήσω την τάξη μου να διαχειρίζεται την

  επίπεδα ενέργειάς τους, ώστε να αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε μέρα στο σχολείο. Με το SchoolVision συγκεντρώνονται πιο εύκολα, κι έτσι επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα μάθησης."

   

  -Tamara Voorjans, δημοτικό σχολείο Wintelre, Ολλανδία

   

  Δάσκαλος

   Ψάχνω πάντα    τρόπους για

  για τη βελτίωση της απόδοσης και της φήμης του σχολείου μας μέσα στο πλαίσιο του περιορισμένου προϋπολογισμού μας. Με το SchoolVision διαπιστώσαμε καλύτερα συγκριτικά αποτελέσματα, ενώ το σχολείο έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί εξαιρετικό περιβάλλον μάθησης που θα προσφέρει στους μαθητές την καλύτερη έναρξη της σχολικής ζωής."

   

  -Jane van der Heijden, δημοτικό σχολείο Wintelre, Ολλανδία

  Διευθυντής σχολείου

  Έργα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις