Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Αυξήστε το συναίσθημα και την ενέργεια 

  των οπαδών

  Φωτισμός αθλητικών χώρων ArenaExperience

  Ο κατάλληλος φωτισμός είναι κρίσιμης σημασίας για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Από τα μικρότερα στάδια επαγγελματικού αθλητισμού έως τα μεγάλα πολυλειτουργικά στάδια εκδηλώσεων, το ArenaExperience κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός μέσου παιχνιδιού και μιας πραγματικά συναρπαστικής εκδήλωσης.

   

  Η μεγάλη ορατότητα στο γήπεδο βοηθά τους παίκτες να αποδίδουν κορυφαία. Ο φωτισμός χωρίς θάμβωση βοηθά τις κάμερες να απαθανατίζουν τη δράση και δίνουν τη δυνατότητα στους θεατές να βλέπουν καλά. Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός βελτιώνει την ατμόσφαιρα και προσελκύει επισκέπτες, βοηθώντας στη δημιουργία νέων εσόδων. Τα έξυπνα συστήματα ελέγχου ελαττώνουν το λειτουργικό κόστος.

   

  Με απλά λόγια, τα πλεονεκτήματα του ArenaExperience μεταμορφώνουν την εγκατάστασή σας σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης. 

  βίντεο-λύσεων-αθλητικών εγκαταστάσεων

  Με μεγάλη μου χαρά
  έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι

  με τη Philips για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού περιβάλλοντος για τους υποστηρικτές μας στο οποίο να απολαμβάνουν τους αγώνες της Chelsea. Και πάλι, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Chelsea βρίσκεται στο προσκήνιο της καινοτομίας και προσμένουμε πολλά περισσότερα αξέχαστα παιχνίδια στο Stamford Bridge με αυτό το νέο σύστημα προβολέων.”

   

  - Ron Gourlay, Διευθύνων Σύμβουλος Chelsea FC

  arena-vision

  Στον αγωνιστικό χώρο


  Ο αγωνιστικός χώρος είναι πραγματικά μαγικός, όμως απαιτεί μια προσεκτική ισορροπία φωτισμού για να γίνει η εκδήλωση ευχάριστη για όλους. Το υπερβολικό φως μπορεί να ενοχλήσει τους παίκτες, ενώ το πολύ λίγο φως δεν επιτρέπει στους θεατές να βλέπουν καλά.


  Οι προβολείς ArenaVision LED σας επιτρέπουν να επιλέγετε τα κατάλληλα επίπεδα φωτισμού για την περίσταση, ευχαριστώντας τους οπαδούς τόσο στο σπίτι όσο και στο γήπεδο. Οι προβολείς χωρίς τρεμόπαιγμα κάνουν δυνατή την απαθανάτιση της δράσης από τις κάμερες για επαναλήψεις αργής κίνησης. Οι ρυθμίσεις φωτισμού αλλάζουν στιγμιαία με το πάτημα ενός πλήκτρου, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ζωντανή μουσική και άλλες παραστάσεις.

   

  Ανοικτό στάδιο φωτισμένοι με φωτισμό αθλητικών εγκαταστάσεων Philips

  Προβολείς ArenaVision LED

   

  Ετοιμαστείτε για μια μαγευτική αθλητική εμπειρία. Ο φωτισμός αγωνιστικών χώρων ArenaVision LED προσφέρει εξαιρετική οπτική καθαρότητα, αποτελεσματική διαχείριση θερμότητας και έναν καθησυχαστικά μεγάλο κύκλο ζωής.

   

  Σχεδιασμένοι ειδικά για εφαρμογές φωτισμού αθλητικών χώρων και πολυλειτουργικού φωτισμού, στους προβολείς ArenaVision LED είναι δυνατή η ρύθμιση της έντασης, η επαναδιαμόρφωση και η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ενσωματώνονται σε οπτικοακουστικά συστήματα για εξελιγμένα εφέ φωτισμού, ενώ η λειτουργία τους χωρίς τρεμόπαιγμα κάνει δυνατή τις επαναλήψεις αργής κίνησης από λήψεις των καμερών με ποιότητα HD.

   

  Μάθετε περισσότερα

  Ελκυστικός φωτισμός εξωτερικών χώρων στη Friends Arena στη Σουηδία με αρχιτεκτονικό φωτισμό Philips

  Στο γήπεδο

   

  Ο φωτισμός καταστημάτων και φιλοξενίας μπορεί να δημιουργεί νέες ευκαιρίες στο γήπεδο. Προσελκύστε τους επισκέπτες στα καταστήματα και κατευθύνετε την προσοχή τους στα εμπορεύματα για να αυξήσετε τις πωλήσεις. Παρέχετε ευχάριστο φωτισμό στις σουίτες φιλοξενίας, με φως προσαρμοσμένο στα χρώματα του χορηγού. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για συνεντεύξεις τύπου, συναντήσεις και πάρτι.

   

  Ο φωτισμός προσόψεων και ο αρχιτεκτονικός φωτισμός μπορεί να συνδέεται με το φωτισμό αγωνιστικού χώρου, ώστε να κάνει δυνατά τα συγχρονισμένα εφέ φωτισμού. Τα συναρπαστικά οπτικά εφέ ενθαρρύνουν τον κόσμο να παραμένει περισσότερο στο γήπεδο και να μεταφέρει την εμπειρία του στους φίλους.

  Γύρω από το γήπεδο

   

  Ο φωτισμός τελευταίας τεχνολογίας σας εξοικονομεί χρήματα, βελτιώνει την ασφάλεια και δημιουργεί συναρπαστική ατμόσφαιρα ακόμη και πριν οι θεατές μπουν στην εγκατάσταση. Παρέχετε μια αίσθηση ασφάλειας σε χώρους στάθμευσης, με έντονο φωτισμό LED ενεργειακής εξοικονόμησης. Καθοδηγήστε τους από το μετρό στο γήπεδο, με φωτιστικά χαμηλών απαιτήσεων συντήρησης. Εμπνεύστε τους από μακριά, με φωτισμό προσόψεων LED, ο οποίος μετατρέπει την εγκατάστασή σας σε ορόσημο.

  Το Ολυμπιακό στάδιο Guangzhou φωτισμένο με προϊόντα φωτισμού Philips

  Ο νέος φωτισμός πετυχαίνει μια νίκη στο γήπεδο της KAA Gent Ghelamco

   

  Ως βοήθεια προς την KAA Gent για την κατάκτηση της κορυφής της κατηγορίας της, το γήπεδό της χωρητικότητας 20.000 ατόμων εφοδιάστηκε με φωτισμό προσόψεων τελευταίας τεχνολογίας LED. Εξωτερικά του κτιρίου, μισό εκατομμύριο LED δημιουργούν εκπληκτικά εφέ φωτισμού, με κυματισμούς, βαθμιαίες εναλλαγές, ακολουθίες, στροβοσκοπικά εφέ και εκρήξεις.

  Έργα

  Αρχεία προς λήψη

  Βίντεο

  ArenaVision LED

  Παγκόσμια πρεμιέρα 

  στο γήπεδο Ekinox για ArenaVision LED
  Chelsea F.C

  Φωτισμός αγωνιστικών χώρων LED

  φωτισμός για την Chelsea F.C.

  Πώς μπορούμε να
  σας βοηθήσουμε με
  τις υπηρεσίες μας;

  Η Philips προσφέρει ολοκληρωμένες από την αρχή έως το τέλος υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν με αρκετές εργασίες και θα ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της επένδυσής σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες είτε μεμονωμένα ή μπορούν να συνδυάζονται για την δημιουργία ενός προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας πακέτου, εξασφαλίζοντας μια συντονισμένη λύση με το κλειδί στο χέρι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις