Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Σας κρατά

  σε κίνηση

  Συστήματα ελέγχου φωτισμού σηράγγων

  Ιστορικά, οι μελέτες των συμβατικών συστημάτων ελέγχου φωτισμού ήταν ευθύνη του αναδόχου συντήρησης. Μέσω της εκτεταμένης μας εμπειρίας και της ολοκληρωμένης σχεδίασης λύσεων προϊόντων, συμπεριλαμβανόμενων των έξυπνων συστημάτων ελέγχου φωτισμού, μειώσαμε το βάρος για τον εγκαταστάτη ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πολύπλοκες ηλεκτρολογικές μελέτες και να μειώνεται σημαντικά οι εργασίες, η διαχείριση της κυκλοφορίας και οι κεφαλαιουχικές δαπάνες.
  Εικόνα για συστήματα ελέγχου φωτισμού σηράγγων

  Ολοκληρωμένη λύση  

   

  Όποιο και να είναι το έργο σας – νέα κατασκευή, ανακαίνιση, αντικατάσταση σε μια μικρή υπόγεια διάβαση ή μια σήραγγα πολλών χιλιομέτρων – η Philips προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου φωτισμού.

  Η ασυναγώνιστη καταγωγή μας, η εξειδίκευση και η ευελιξία των συστημάτων ελέγχου μας ωφελούν ολόκληρο τον κύκλο ζωής του έργου. Μπορούμε να παρέχουμε τα πάντα, από τη μελέτη και την προμήθεια έως την εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και εκπαίδευση έως υπηρεσίες συντήρησης κύκλου ζωής.

   

  Πλεονεκτήματα

  • Μοναδικός προμηθευτής
  • Μειωμένο κόστος
  • Βελτιστοποιημένη διαδικασία
  Σήραγγα φωτιζόμενη από φωτισμό σηράγγων της Philips

  Παρέχοντας

   

  Με ελάχιστα μέρη συστήματος και μεθοδολογία άμεσης λειτουργίας, η επιτόπου εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή. Η φιλική προς το χρήστη διασύνδεση για τον υπολογιστή ελέγχου φωτισμού παρέχει στους λειτουργούς και τους συντηρητές εύκολα μενού πλοήγησης για την επιτήρηση της κατάστασης του συστήματος φωτισμού, όπως και λειτουργικό έλεγχο είτε τοπικά ή μέσω ενός δικτύου SCADA. Η πρόσβαση σε ιστορικά δεδομένα συστήματος είναι εύκολη.

  Η υψηλή απόδοση και η μακροζωία του συστήματος είναι κρίσιμα στοιχεία ώστε να εξασφαλιστεί ότι το δίκτυο της σήραγγάς σας είναι λειτουργικό και η κυκλοφορία είναι ελεύθερη.

   

  Πλεονεκτήματα

  • Απλή και γρήγορη εγκατάσταση
  • Εξοικονόμηση κόστους
  • Υψηλή απόδοση
  • Μακροζωία συστήματος
  Σήραγγα Meir φωτιζόμενη από φωτισμό σηράγγων της Philips

  Σχετικά έργα

  Σειρά συστημάτων ελέγχου φωτισμού σηράγγων 

  tunnel logic

  TunneLogic

   

  Το TunneLogic είναι το αποκλειστικό μας σύστημα ελέγχου και επιτήρησης σηράγγων, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την τεχνολογία LED. Το σύστημα ελέγχου μας, το οποίο είναι εύκολο στην εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία, λειτουργία και συντήρηση, παρέχει στον πελάτη ασφαλή έλεγχο του φωτισμού και πληροφορίες υγείας του συστήματος φωτισμού.

   

  Λήψη του οδηγού προϊόντων

  Πώς μπορούμε να
  σας βοηθήσουμε με
  τις υπηρεσίες μας;

  Η Philips προσφέρει ολοκληρωμένες από την αρχή έως το τέλος υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν με αρκετές εργασίες και θα ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της επένδυσής σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες είτε μεμονωμένα ή μπορούν να συνδυάζονται για την δημιουργία ενός προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας πακέτου, εξασφαλίζοντας μια συντονισμένη λύση με το κλειδί στο χέρι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις