Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Σας κρατά

  σε κίνηση

  Φωτιστικά για φωτισμό σηράγγων

  Κάθε ζώνη σε μια σήραγγα έχει τις δικές της απαιτήσεις όσον αφορά στη μελέτη φωτισμού και τη λειτουργία. Για παράδειγμα, οι είσοδοι των σηράγγων απαιτούν υψηλά επίπεδα φωτισμού με μικρή ή μηδενική απόσταση φωτιστικών.

   

  Αντίθετα, ο φωτισμός στο εσωτερικό της σήραγγας θα πρέπει να έχει χαμηλό επίπεδο με ή χωρίς απόσταση των φωτιστικών. Με την εκτεταμένη σειρά φωτιστικών μας LED μπορούμε να δημιουργούμε οποιαδήποτε ιδέα φωτισμού για την παροχή ακριβώς της κατάλληλης ισορροπίας ανάμεσα στην ορατότητα, την ασφάλεια και την οικονομία.

  Εικονίδιο φωτιστικών σηράγγων

  Ειδικός σχεδιασμός LED  

   

  Με την ασυμβίβαστη επικέντρωσή μας στο σχεδιασμό φωτιστικών LED, τα προϊόντα μας παρέχουν τη βέλτιστη απόδοση σε κάθε εφαρμογή φωτισμού σήραγγας. Έχουμε αποκλειστικά προϊόντα για κάθε ιδέα και διαμόρφωση φωτισμού, καθώς και μια μεγάλη γκάμα οπτικών συστημάτων υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ότι το έργο σας θα φωτίζεται με τη βέλτιστη απόδοση.

   

  Πλεονεκτήματα

  • Υψηλή απόδοση
  • Εξαιρετική αποτελεσματικότητα
  Η αντανάκλαση του φωτισμού σήραγγας σε ένα αυτοκίνητο

  Αρχές συντήρησης

   

  Από τη φύση τους οι σήραγγες έχουν περιορισμένες δυνατότητες κλεισίματος χωρίς την πρόκληση σημαντικών αναστατώσεων. Οι εύκολες διαδικασίες εγκατάστασης και συντήρησης μεγιστοποιούν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης του σχήματος φωτισμού σας και ελαχιστοποιούν το χρόνο συντήρησης. Επίσης, έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη στην κατηγορία τους μακροζωία.

   

  Πλεονεκτήματα

  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Μέγιστη δυνατότητα επισκευών
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής
  Εργαζόμενοι μέσα σε μια σήραγγα συντηρούν το φωτισμό

  Φωτίστε την πορεία σας

   

  Τα φωτιστικά μας φωτίζουν τη σήραγγά σας με τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης και ασφάλειας. Η σειρά μας περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά οπτικών συστημάτων που υποστηρίζουν διάφορες διατάξεις στήριξης από κεντρικές έως προεξέχουσες διατάξεις. Ο ψηφιακός έλεγχος και η επιτήρηση υποστηρίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά ρύθμισης της έντασης των φωτιστικών LED.

   

  Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετική άνεση
  • Αξεπέραστη ασφάλεια

   

  Φωτιστικά μεγάλου ύψους στη σήραγγα Meir

  Προσέγγιση συστήματος

   

  Σχεδιάζουμε όλα τα φωτιστικά μας LED λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρο το σύστημα. Επομένως κάθε φωτιστικό έχει μια παρόμοια αναμενόμενη διάρκεια ζωής όπου και να χρησιμοποιείται. Το γεγονός αυτό ελαχιστοποιεί την αναστάτωση από τις αντικαταστάσεις και βελτιστοποιεί την τακτική συντήρηση ώστε να κάνει ευκολότερη τη ζωή για όλους.

   

  Πλεονεκτήματα

  • Συνεπής διάρκεια ζωής
  • Ευκολότερη συντήρηση

   

  Η είσοδος της σήραγγας Lundbytunnel

  Σχετικά έργα

  Σειρά φωτιστικών σηράγγων 

  T-line

  Αρχή ευθύγραμμου ξεκούραστου φωτισμού LED, εναλλακτική του φωτισμού φθορισμού εσωτερικών χώρων

   

  Πώς μπορούμε να
  σας βοηθήσουμε με
  τις υπηρεσίες μας;

  Η Philips προσφέρει ολοκληρωμένες από την αρχή έως το τέλος υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν με αρκετές εργασίες και θα ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της επένδυσής σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες είτε μεμονωμένα ή μπορούν να συνδυάζονται για την δημιουργία ενός προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας πακέτου, εξασφαλίζοντας μια συντονισμένη λύση με το κλειδί στο χέρι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις