Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Συστήματα φωτισμού για

  καταστήματα λιανικής & χώροι φιλοξενίας

  Ο σχεδιασμός με στιλ και ο κορυφαίος φωτισμός μπορούν να προσφέρουν στην δημιουργία αξέχαστων εμπειριών όσο και τα προϊόντα που πουλάτε, το φαγητό που σερβίρετε και η πυκνότητα ύφανσης των ρούχων σας.

   

  Τα διασυνδεδεμένα συστήματα φωτισμού της Philips προσθέτουν ένα εντελώς νέο επίπεδο ανταπόκρισης στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων λιανικής και χώρων φιλοξενίας. Ο διασυνδεδεμένος φωτισμός συνδυάζει έξυπνο και φιλικό λογισμικό διαχείρισης φωτισμού, ψηφιακά συστήματα ελέγχου και κορυφαία φωτιστικά Philips, δίνοντάς σας τον κεντρικό έλεγχο κάθε σημείου φωτισμού στο χώρο σας. Έχοντας καλύτερη γνώση για τις δραστηριότητες και τις προτιμήσεις των πελατών σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό δημιουργώντας φιλόξενες και αξέχαστες εμπειρίες, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και τους στόχους ενεργειακής αποδοτικότητας και αειφορίας που αποτελούν θεμέλιο λίθο για το εταιρικό σας όνομα.

   

  Το κατάλληλο φως
  οπουδήποτε ο κόσμος αγοράζει, τρώει και χαλαρώνει

  Βάζοντας τον ιδανικό φωτισμό στο προσκήνιο

   

  Με δυναμικό φωτισμό LED και συστήματα ελέγχου, μπορείτε να βρείτε τις ιδανικές σκιάσεις για να τραβήξετε την προσοχή, να γοητεύσετε και να αναδείξετε το εμπόρευμά σας. Χρησιμοποιήστε φωτισμό υψηλού δείκτη χρωματικής απόδοσης (CRI), ρυθμιζόμενου φάσματος για να προσαρμόσετε την ατμόσφαιρα ανάλογα με την εποχή ή την ημέρα ή για να αναδείξετε τα χρώματα συγκεκριμένων αντικειμένων.

  σημείο αναφοράς

  Κάντε τον χώρο σας σημείο αναφοράς

   

  Χρησιμοποιήστε δυναμικό φωτισμό και έξυπνα συστήματα ελέγχου για να δημιουργήσετε μοναδική ατμόσφαιρα στο κατάστημά σας και να δώσετε κίνητρο στους πελάτες να παραμείνουν και να έρθουν ξανά. Μετατρέψτε τον χώρο του καταστήματος ή του χώρου φιλοξενίας σε έναν προορισμό με παραστάσεις έγχρωμου φωτισμού LED που μεταμορφώνεται—ο ιδανικός τρόπος να προκαλέσετε θόρυβο και να δώσετε έναν λαμπερό τόνο στην εταιρική σας ταυτότητα.


  Κατάστημα μόδας House of Fraser

  Απαράμιλλα συστήματα ελέγχου, συνεπής εμπειρία πελάτη

   

  Τα έξυπνα συστήματα ελέγχου και τα ευέλικτα, ενεργειακά αποδοτικά επαγγελματικά φωτιστικά εξασφαλίζουν κορυφαία—και αξιόπιστη—εμπειρία πελάτη. Με ψηφιακές λύσεις ελέγχου πολλαπλών σημείων, σε συνδυασμό με έξυπνα φωτιστικά LED, μπορείτε να υλοποιήσετε το σχέδιό σας προσεκτικά και με συνέπεια, ακόμη και σε αλυσίδα καταστημάτων, εστιατορίων ή ξενοδοχείων. Προσδιορίστε τον επιθυμητό φωτισμό για κάθε προβολή ή περιοχή και στη συνέχεια προσαρμόστε και ρυθμίστε το φωτιστικό μοτίβο σε κάθε κατάστημα ή χώρο φιλοξενίας. Βελτιώστε την ατμόσφαιρα ενός δωματίου ξενοδοχείου ή εστιατορίου, αναδείξτε βιτρίνες πώλησης με τον καλύτερο δυνατό οπτικό τρόπο και εξασφαλίστε ότι ο χώρος σας προβάλλεται τέλεια, όλα αυτά ταυτόχρονα με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας με την βοήθεια συστημάτων ελέγχου παρουσίας και προγράμματα ρύθμισης της έντασης φωτισμού.


  Προσφέρετε στους πελάτες σας αυτό που θέλουν, 
  όπου και να βρίσκονται  

  Διαδικτυακή καθοδήγηση, πωλήσεις εντός του καταστήματος  

   

  Οι πελάτες συχνά αποφασίζουν για τις αγορές τους αυθόρμητα στο κατάστημα. Σήμερα, οι αγοραστές χρησιμοποιούν τα smartphone για να αποκτήσουν κάθε είδους πληροφορία καθώς περιφέρονται στα ράφια. Εάν βρουν μια καλύτερη προσφορά, μπορεί να αγοράσουν σε άλλο κατάστημα, είτε διαδικτυακά ή σε άλλο σημείο.

   

  Τα διασυνδεδεμένα συστήματα φωτισμού της Philips σας δίνουν τον τρόπο να προσφέρετε στους πελάτες σας βελτιωμένη εμπειρία αγορών εκεί που βρίσκονται στους διαδρόμους, μετατρέποντας τις διαδικτυακές εμπειρίες σε πωλήσεις εντός του καταστήματος.

   

  Με ενσωματωμένους αισθητήρες και ασύρματες επικοινωνίες, τα διασυνδεδεμένα συστήματα φωτισμού της Philips δημιουργούν ένα εσωτερικό σύστημα εντοπισμού θέσης που μπορεί να εντοπίσει τους πελάτες και σας επιτρέπουν να τους στέλνετε άμεσα στοχευμένες πληροφορίες μέσω ειδικά σχεδιασμένων εφαρμογών κινητού τηλεφώνου. Μπορείτε να στέλνετε στους πελάτες περισσότερες πληροφορίες προϊόντος ή να τους προσφέρετε ειδικές εκπτώσεις—ότι είναι αναγκαίο για να κλείσετε

  την πώληση.

  Βίντεο διασυνδεδεμένου φωτισμού

  Κάτι φανταστικό συνέβη πηγαίνοντας για τα αβοκάντο . . .

   

  Που βρίσκονται τα αβοκάντο; Μην ανησυχείτε, το διασυνδεδεμένο σύστημα φωτισμού της Philips θα σας ενημερώσει!

   

  Σε ένα διασυνδεδεμένο σύστημα φωτισμού, ο φωτισμός του καταστήματος προσφέρει επαγγελματικό φωτισμό παγκόσμιας κλάσης και ταυτόχρονα λειτουργεί ως μια πλατφόρμα ακριβείας εσωτερικού εντοπισμού θέσης. Με ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές κινητού τηλεφώνου για αγορές, οι πελάτες καθοδηγούνται στα προϊόντα της λίστα αγορών τους, ανακαλύπτουν νέα προϊόντα και λαμβάνουν ακόμη και κουπόνια με βάση την θέση τους στο κατάστημα.

   

  Τώρα μπορείτε να παρέχετε συναφείς πληροφορίες και προσφορές στους πελάτες εκεί ακριβώς που βρίσκονται, όπου τις χρειάζονται περισσότερο και είναι πιο δεκτικοί. Η βελτίωση της εμπειρίας αγορών μέσω της δημιουργίας προσωπικών και δυναμικών συνδέσεων με τους πελάτες σας είναι επωφελής από κάθε άποψη: μεγαλύτερη άνεση για αυτούς, περισσότερες πωλήσεις για εσάς.

  Κοντινό πλάνο γυναίκας σε σουπερμάρκετ

  Οι πελάτες σας: σε κοντινό πλάνο και προσωπικά

   

  Καθώς ο φωτισμός είναι εγκατεστημένος σε κάθε σημείο που ο κόσμος αναζητεί και αγοράζει, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα εσωτερικού εντοπισμού θέσης. Ο εσωτερικός εντοπισμός λειτουργεί ως ένα εσωτερικό GPS. Με ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές κινητών μαζικής αποστολής, μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες πληροφορίες και εκπτώσεις με βάση τον διάδρομο που βρίσκονται ή την βιτρίνα που στέκονται μπροστά, αλλά και να παρακολουθείτε τις συνήθειες και προτιμήσεις τους εντός του καταστήματος, όπως ακριβώς παρακολουθείτε την συμπεριφορά αναζήτησης και αγορών τους στις διαδικτυακές αγορές.

   

  Η καλύτερη πληροφόρηση πάνω στην συμπεριφορά των πελατών σας προσφέρει βαθύτερη γνώση για αυτούς, επιτρέποντάς σας να βελτιώνετε διαρκώς την εμπειρία πελάτη στο κατάστημά σας, αυξάνοντας την οικειότητα του πελάτη και ενθαρρύνοντας την αφοσίωση τους. Με περιβάλλον καταστήματος που είναι όμορφα φωτισμένο και προσαρμόσιμο στις ξεχωριστές επιθυμίες και προτιμήσεις κάθε πελάτη, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι οι πελάτες θα επιστρέψουν στο κατάστημά σας . . . και θα το πουν και στους φίλους τους.

  Επιλογή του συστήματος που είναι κατάλληλο για εσάς


  Καμία συγκεκριμένη λύση δεν καλύπτει όλες τις απαιτήσεις

  Η προδιαγραφή των συστημάτων φωτισμού της Philips ξεκινά από εσάς—την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, την εταιρία σας, τους στόχους σας.

   

  Οι εμπειρογνώμονες των συστημάτων Philips συνεργάζονται μαζί σας για να προσδιορίσουν τις συγκεκριμένες δυνατότητες συστημάτων που χρειάζεστε και στη συνέχεια σας βοηθούν να σχεδιάσετε ένα σύστημα που εξυπηρετεί αυτές τις ανάγκες—τώρα και στο μέλλον, καθώς εξελίσσεται και αλλάζει η επιχείρησή σας.

   

  Βρείτε τον τοπικό σας εμπειρογνώμονα συστημάτων της Philips

  Σχεδίαση του συστήματος φωτισμού σας

  φωτιστικά + συστήματα ελέγχου + υπηρεσίες + υποστήριξη

  Προσφορές πακέτων

  Έργα φωτισμού