Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Μεταμορφώστε το κατάστημά σας  

  σε μια ιστορία

  AmbiScene

  Ευέλικτος φωτισμός για περιβάλλοντα καταστημάτων

  Το AmbiScene ανοίγει νέους ορίζοντες για τα καταστήματα. Ο ευέλικτος φωτισμός του σας παρέχει αμέτρητους νέους τρόπους προσέλκυσης πελατών και έμπνευσής τους ώστε να επιστρέψουν. Τα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας εφέ φωτισμού μπορούν να εκφράζουν την εταιρία σας και να βοηθούν τους επισκέπτες να βρίσκουν το δρόμο τους. Και με το άγγιγμα ενός πλήκτρου, ο φωτισμός AmbiScene μπορεί να αλλάζει ώστε να προσαρμόζεται σε νέες συλλογές και θέματα.
  Δημιουργία ενός ελκυστικού περιβάλλοντος καταστημάτων με φωτισμό Philips AmbiScene

  Βελτίωση της εμπειρίας πελατών

   

  Ο φωτισμός AmbiScene μπορεί να βελτιώνει κάθε βήμα της διαδρομής των πελατών. Τραβήξτε την προσοχή τους με εντυπωσιακές προσόψεις. Καλωσορίστε τους με μια φιλική ατμόσφαιρα. Καθοδηγήστε τους προς τα εμπορεύματα με εφέ ανάδειξης. Κάντε τους να δείχνουν όμορφοι στα δοκιμαστήρια και αφήστε τους με όμορφες αναμνήσεις στα ταμεία.

   

  Βιτρίνα καταστήματος στο Markenstore της Γερμανίας φωτισμένη με Philips AmbiScene

  Έργα

  Εφαρμογή του AmbiScene

  Η δημιουργία μιας λύσης AmbiScene απαιτεί ομαδική δουλειά. Η διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει ειδικούς στο μάρκετινγκ, συμβούλους πωλήσεων, αρχιτέκτονες, μελετητές φωτισμού, τεχνικούς, προσωπικό των καταστημάτων και επαγγελματίες της Philips. Ξεκινάει με μια ιδέα που εκφράζει τη στρατηγική της εταιρίας σας. Αυτή η ιδέα μεταφράζεται στη συνέχεια σε μια δημιουργική σχεδίαση από ένα σύμβουλο φωτισμού.


  Η μελέτη σας AmbiScene υλοποιείται στη συνέχεια χρησιμοποιώντας λαμπτήρες, φωτιστικά και συστήματα ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας. Με την τεχνολογία φωτισμού της Philips, σχεδόν κάθε πιθανή ιδέα μπορεί να γίνεται πραγματικότητα. Και χάρη στις διαισθητικές μας διασυνδέσεις, μπορείτε εύκολα να προσαρμόζετε την ατμόσφαιρα του καταστήματος σε διάφορες περιστάσεις

  Ο φωτισμός Philips AmbiScene δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία πελατών στο κατάστημα παπουτσιών Shoebaloo στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας

  Εμπνευσμένο από το AmbiScene

   

  Το AmbiScene δεν είναι ένα προϊόν φωτισμού. Είναι μια σειρά ευέλικτων συστημάτων δυναμικού φωτισμού που υποστηρίζει τη στρατηγική ενός καταστήματος με δημιουργικούς, συναρπαστικούς τρόπους. Επειδή τα φωτιστικά AmbiScene μπορούν να ενοποιούνται και με άλλες τεχνολογίες, μπορούν να χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διαδραστικών εγκαταστάσεων που αγαπούν οι πελάτες.

   

  Κατάστημα μόδας που φωτίζεται με φωτισμό Philips AmbiScene

  Αρχεία προς λήψη

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις