Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ένα υγιές μέλλον
  για τους ασθενείς, το προσωπικό και τη γη

   

   

  Οικολογική υγειονομική περίθαλψη

   

  Η αειφορία του κλάδου υγείας δεν αφορά μόνο στη βοήθεια του περιβάλλοντος. Αφορά και στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τους ασθενείς, το ιατρικό προσωπικό αλλά και για τους μετόχους.

   

  Σε αυτό συντελεί αποφασιστικά και ο οικονομικός και περιποιητικός φωτισμός. Τα συστήματα φωτισμού εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να σας βοηθούν να εξισορροπείτε την επίπτωση του αυξανόμενου κόστους ηλεκτρικής ενέργειας. Και με τα συστήματα φωτισμού νοσοκομείων να βασίζονται στην καινοτομία, μπορείτε να παρακολουθείτε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ασθενών και τις συνεχείς εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας.

  Δημιουργία αειφόρου περιβάλλοντος κλάδου υγείας

  Για ποιο λόγο κανείς να εφαρμόσει οικολογικές πρακτικές;

  Βοηθήστε τους ασθενείς και το προσωπικό

  Ο φωτισμός μπορεί να βοηθά να προσελκύετε και να διατηρείτε πολύτιμο προσωπικό, δημιουργώντας ένα άνετο και πρακτικό περιβάλλον εργασίας. Μπορεί να βελτιώνει ακόμη και την απόδοση του προσωπικού – οι μελέτες δείχνουν ότι η νοητική λειτουργία και η μνήμη βελτιώνονται έως και 25% σε καλύτερα φωτισμένα περιβάλλον που περιλαμβάνουν φως ημέρας.

   

  Και οι ασθενείς έχουν οφέλη, εφόσον μια καθησυχαστική ατμόσφαιρα βοηθά στη μείωση της αγωνίας τους. Η έρευνα δείχνει ότι ο κατάλληλος φωτισμός μπορεί να βελτιώσει τη διάρκεια ύπνου των ασθενών κατά 8%. Και με τα χρήματα που εξοικονομείτε μέσω ενεργειακά αποδοτικού φωτισμού, μπορείτε να επενδύσετε σε εξοπλισμό που διευκολύνει την καλύτερη θεραπεία.

  Γιατρός εξετάζει έναν ασθενή στο νοσοκομείο Catharina

  Το ξέρατε;

  Τα οικολογικά κτίρια εξοικονομούν έως 30% σε σύγκριση με τα συμβατικά
  Εξοικονόμηση - τα οικολογικά κτίρια σε σύγκριση με τα συμβατικά κτίρια σύμφωνα με τον κώδικα
  Τα καλύτερα φωτισμένα περιβάλλοντα μπορούν να βελτιώνουν τη μνήμη και τη νοητική λειτουργία έως και 25%
  Βελτίωση της νοητικής λειτουργίας και της μνήμης σε καλύτερα φωτισμένα περιβάλλοντα που περιλαμβάνουν φως ημέρας
  Έως 10x το ποσό που επενδύετε προσθέτοντας έναν προϋπολογισμό αειφορίας 2% στις κατασκευές
  Το ποσό αποπληρωμής που κερδήθηκε προσθέτοντας έναν προϋπολογισμό αειφορίας 2%  στις κατασκευές

  Προσθέτοντας έναν προϋπολογισμό αειφορίας 2% στις κατασκευές, μπορείτε να αναμένετε μια αποπληρωμή έως 10x του ποσού που επενδύετε.   

  Επιχειρηματικά πλεονεκτήματα

  Καλύτερη επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω πράσινης τεχνολογίας

  Η προσαρμογή βιώσιμης τεχνολογίας μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε πολλούς επιχειρηματικούς στόχους. Τα 'πράσινα' κτίρια εξοικονομούν έως 30% στην ενέργεια σε σύγκριση με τα συμβατικά κτίρια, μειώνοντας το λειτουργικό σας κόστος και απελευθερώνοντας κεφάλαια που μπορούν να χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό.  Οι αειφόρες εταιρίες είναι στατιστικά πιο επιτυχείς, ενώ η αξία τους αυξάνεται έως και 16%.

   

  Επιπλέον, η δημιουργία ενός 'πράσινου' κτιρίου νοσοκομείου κάνει θαύματα για την εικόνα της εταιρίας σας. Η αειφόρος τεχνολογία σας βοηθά να πετυχαίνετε τους στόχους εταιρικής σας υπευθυνότητας, ενώ μπορείτε να πιστοποιηθείτε οικολογικά από την τοπική σας αρχή.

  Μια νοσηλεύτρια που φροντίζει μια ηλικιωμένη κυρία σε ένα φωτισμένο διάδρομο